ЗАЩО БИВШИ ЧЕНГЕТА, АГЕНТИ НА ДС, ОЛИГАРСИ И КОРУМПИРАНИ МАГИСТРАТИ ПРИТЕЖАВАТ ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ?

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Ето причините:

1.) При масови протести срещу властта на крадците, при всенародно въстание (което предстои) срещу мутовния грабеж на всичко навсякъде, при бурни демонстрации срещу високите цени и др. – да се осигури допълнителна въоръжена подкрепа на най-голямата в света (в относителен порядък) армия от тъпи корумпирани полицаи, защитаваща не обществотото, а властта и олигархията.

2.) Създаване и поддържане удобно за крадците-олигарси и продажните политици, магистрати и огромен брой мързеливи държавни чиновници разделение на обществото на две части:

– привилегирована и въоръжена с всякакво огнестрелно (бойно, ловно и др.) оръжие каста от хора, готови да убиват по собствена воля и по нареждане от властта;

– уплашена, потисната, робска, послушна и покорна маса от хора, безропотно търпящи да ги крадат, бият, лъжат, обиждат и изнудват;

3.) Възбуждане на особен блуждаещ обществен страх, индуциране на постояна тревожност, внушаване на униние, подчинение, покорство и чувство за безнадеждност, които обезпечават безнаказаното насилие и безнаказания чудовищен и жесток грабеж на всичко ценно у нас.

За постигане на справедлива обществена симетрия трябва веднага или да се отнеме бойното и ловното оръжие на всички български граждани, които не са под пагон в момента, или да се разреши на всеки психично здрав пълнолетен български гражданин да притежава оръжие, за да защитава себе си и семейството си, както е навсякъде по белия свят.

Ако не стане едно от двете, и нищо не се промени в умиращата ни демографски и всякак посткомунистическа обрулена нещастна държавица, то тогава тъпанарите, крадците, ченгетата, агентите на ДС, олигарсите и разбойниците ще продължават безнаказано и вечно да ни тероризират, крадат, бият и убиват. 

Някой нещо?

                                             акад. Петър Иванов

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zashto-bivshi-chengeta-agenti-na-ds-oligarsi-i-korumpirani-magistrati-pritezhavat-ognestrelno-orazhie/52227

Предишна статия

REPORTERS ARE BEING ARRESTED FOR SIMPLY REPORTING ON THE TRAIN DERAILMENT IN OHIO

Следваща статия

РЕЦЕПТА ЗА ДЕТОКС ОТ ТЕЖКИ МЕТАЛИ И РАДИАЦИОННО НАТРАВЯНЕ

Други интересни