Българските управници и изборите са строго под контрола на ЦРУ! Да вярваме ли на Кори Гуд и други?

Автор: Няма коментари Сподели:

Днес получихме следното съобщение от Б.И.:

Съжалявам да видя, че продължавате да публикувате дезинформация от Кори Гуд и оня серсем Фулфорд.

И двамата са платени дезинформатори.

Истината е само от Ким Гоген.

[https://twitter.com/DrewMKay/status/1602479001666297857]

Направихме извадка от този туит и даваме кратък превод на основните заявления, направени от Кори Гуд пред съда. ШОКИРАЩО!

Кори казва, че Аншар, неговите хора от вътрешната земя, са измислени герои и не са по-истински от Хан Соло от Междузвездни войни.

Кори казва, че „20 и обратно“ е част от неговата „мечта или заблуда“.

Той прави разлика между Кори Гуд „истинският човек“ и Кори Гуд „персоната“. Той казва, че предаването на историята му така, сякаш е истина, е „част от ПиАр“.

Дейвид Уилкок направи между 4-5 милиона долара от един от своите курсове.

Кори подвеждаше Дейвид, като казваше, че Сините Авиани са Ра от Закона на Единното. Той казва, че никога не е бил много вярващ в това, въпреки че е продавал курс по Закона на Единното.

Тъмната флота на Кори също не съществува. Шокиращо.

Кори признава, че е изневерил на жена си с един от членовете на екипа си през 2017 г.

И по-нататък, от потребителя Ева1111

Разбрах че е бил измамник едва миналата година, след като прахосах парите си, за да присъствам на семинара му, търсейки някои отговори около някои преживявания, които имах. Радвам се да видя, че е разобличен.

Нашият отговор до автора на това съобщение:

Кое ви кара да считате че истината идва само от Ким Гоген?

Ще публикуваме отговора под линия.

Кори Гуд

Сянка на съмнение дойде след като разбрахме че Кори Гуд заедно с Дейвид Уилкок правят курс по възнесение за 333 долара. Когато доста пари са замесени, не чакайте добри резултати. Вече имайки предвид това разобличение, ние спираме да публикуваме от Кори Гуд.

Остават обаче Подозрителните Наблюдатели и Татяна Завражина. Първият е безплатен за основните материали и не спира никоя важна информация. Някои неща от неговите работи се заплащат.

Татяна Завражина събира парични подаръци, като дава информация предимно безплатно. Тя организира семинар в Москва, който вероятно е с пари. Не бива да се счита че парите винаги са лошо. Тук трябва да се гледа баланса. Забогатява ли някой или просто се поддържа. Каква е ползата за отделния човек.

Значи ли това че трябва да затваряме сергията тъкмо сега? Пишете в коментарите!

Бенджамин Фулфорд

Вече многократно обяснявахме. С него ние започнахме нашия блог в края на декември 2019. Ние даваме ръкавиците, с които да пипате неговата информация. Като махнем лъжите и надутите неща, остават може би 20 процента полезен товар. Това е най-четения автор на този блог, като при това читателите му не четат нищо друго от БГпреведи. Интересно защо?

При Фулфорд пак има вземане на пари и Фулфорд може да е милионер. Засега продължаваме с него. Пишете в коментарите ако имате нови идеи. Старите ги видяхме. Желаещите да го четат имат значителен превес.

Кобра

Кори Гуд ни каза че Кобра лъже. Ние, след тези 2-3 години не виждаме смисъл да превеждаме, просто съдържанието му е под достатъчното ниво. Ако някой иска да превежда, ние ще публикуваме.

Ким Гоген

Някои положения са добре, но като цяло това нейното изглежда като цирк. Доста неудовлетворително. Ако някой иска да превежда, ние ще публикуваме.

Д-р Майкъл Сала

Там нещата се сринаха след като онзи институт даде политическа оценка за войната в Украйна, наклонена явно към демоНО-фашистите. Ако някой иска да превежда, ние ще публикуваме.

Тайгетянците

Те дадоха една оценка за войната в Украйна че имало повече кино-екипи отколкото война. Впоследствие разбрахме че те събират новините от други места и дават произволна информация, която трудно може да бъде достоверна. Съмняваме се за повече публикуване от тях.

Плоската земя

Информацията че йезуитите са автори на тази теория, която е толкова смехотворна както и теорията на Дарвин, е твърда и ние няма да публикуваме нищо повече за нея.

Остават Новият световен ред и микро-новата

Опитите на глобалистите са очевадни и ние ще продължим да ги следим. Предполагаме че посетителите са доволни от нивото на информация за тази материя. Подготовката на плана Б за микро-новата е също важно нещо и ние ще следим това направление.


Отговор на Б.И.:

Твърде много неща, но само който е следил всичко би разбрал. Няма как да се обясни. Това са над 150 видеа + доклад за една година+ участие в чата на Ким + видими доказателства. Вижте, какво става с тавана на дълга на САЩ и ФЕД. Съжалявам, но вашия сайт, вече не е никак актуален. Вие следвате грешния тренд. И ви давам нещо от чата –

Kimberly Goguen
Канал за общи актуализации на CARE, [25.1.2023 г. 17:46 ч.]
ЗАБЕЛЕЖКА: Моля, подгответе се за вашите проекти, но НЕ се свързвайте с администратори/отдели чрез ЛС или в официален чат(ове), свързан с CARE. Моля, не изпращайте имейл на никого относно вашия проект. Изготвя се сайт CARE за всички отдели. След като това стане, то ще бъде достъпно за всички. Има ясен начин за подаване на проект и какво трябва да включва той. Това ще бъде ЕДИНСТВЕНИЯТ портал за подаване на проекти. ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОРТАЛ. Всички други опити за представяне по какъвто и да е друг начин ще бъдат отхвърлени и ще трябва да се върнете към ЕДИНСТВЕНИЯ ПОРТАЛ за изпращане.
Канал за общи актуализации на CARE, [25.1.2023 г. 17:48 ч.]
Въпреки че осъзнавам, че всички сме развълнувани да продължим напред, включително и аз, моля, опитайте се да имате търпение, докато изграждаме платформа, която гарантира, че никой от 8-те милиарда души на тази планета не е изоставен!
––––––

Кимбърли, [25.1.2023 г. 18:19 ч.]
Докато всеки страхотен проект започва с идея, тази идея трябва да бъде разширена, след като отговаря на всички изисквания за нормален бизнес план. Причината, поради която искаме това, е да гарантираме, че подателят е обмислил „идеята“ и има ясна визия за завършване на проекта. Не забравяйте, че всички вие ще станете лидери и „пътни душове“ за всички онези, които нямат представа кои сме и какво правим. CARE ще бъде нещо ново за света. Как бихме изглеждали, ако финансирахме и обявихме, че „строим училища в банановата република“, и въпреки това те са наполовина готови, незавършени, никога не са завършени, изоставени и т.н.? Това ще дискредитира всички вас, които довършвате проектите си.

Кимбърли, [25.1.2023 г. 18:20 ч.]
Що се отнася до „какво е проект“. Може да бъде с цел или с нестопанска цел. Може да бъде и програма като „хранене на бездомни“. АКО вашият проект е с нестопанска цел като училищата, моля, обмислете всичко необходимо, за да поддържате проекта завинаги, транспорт до и от, хранене и т.н.

Кимбърли, [25.1.2023 г. 18:21 ч.]
Ако получим вашия „проект“ и ви липсват няколко неща, добре. Ако получим вашия проект и той няма ясен път към успеха, той ще бъде отхвърлен.


БГ преведи:

Против Ким имаме съображението че тя е от ЦРУ. Както добре знаем те участват в заговори за сваляния на неугодни правителства, масови изборни фалшификации, атентати, обхващащата повечето от журналистите на СМИ-тата операция „Присмехулник“ и др. подобни. Видяхме какво стана в Бразилия. Те ни сапунисваха главите в продължение на месеци докато си вършеха подривната работа за да заковат Лула към властта. Хванаха за главата една голяма страна с минимални усилия само! Колко ловко и безнаказано! Откъде накъде трябва да вярваме на човек от ЦРУ!

Българските управници и изборите са строго под контрола на ЦРУ. Според нас към Ким трябва да се отнасяме с голямо подозрение.

Материалите на Ким са с платен абонамент. Посетителите се запознаха с нейните неща вече и вероятно си имат мнение. Пишете в коментарите ако искате да споделите нещо.

https://bgprevedi.com/should-we-trust-corey-goode-and-others-30192-2/

Предишна статия

Валентин Вацев: Световни събития на седмицата в „Геополитиката през погледа на Вацев“–23–27.01.2023

Следваща статия

Шпиони с трето око (Third eye spies)! Препоръчано от Кори Гуд!

Други интересни