Но ако един ден, някой крал се събуди от дългия си сън и се осъзнае кой е, и че краля е гол защото са му взели дрехите и са го облекли на прислужник…

Автор: Няма коментари Сподели:

Единствената Причина защо те идват и ни дават да ползваме символите им е защото фирмата (кралските семейства) притежават организация, умения и ресурси, които ние нямаме.

Нямаме никакви знания по управлението на едно кралство. Не знаем дори че го имаме това кралство. Те удобно встъпват в ролята на изпълнител на кралството ни, като го обединят с други кралства под един покрив, за по-лесно управление. После ни карат да се чувстваме че сме едва ли не едно цяло с тях и, че сме всичките рода и част от една нация, един “народ” и че тези които го управляват са водещите лица на твоя род и кръв, което те не са.

Предлагат ни да се договорим с тях за управление и закрила на кралството ни, и ние подновяваме договора си с тях по няколко пъти на поколение. И така поколенията на кралствата ни са слепи и подвластни не цял живот а поколение след поколение, съставляващо цяла вечност.

Но ако един ден, някой крал се събуди от дългия си сън и се осъзнае кой е, и че краля е гол защото са му взели дрехите и са го облекли на прислужник, той ще встъпи в ролята си, ще отхвърли фирмата и ще поеме управлението в собствени ръце на кръвното си наследство (род).

Това го казвам, защото наистина е така. Не е алегорична приказка. Ето за това не е добре да следваме тяхната пропаганда за каквото и да било, нация, народ, държава, балади бла, защото техния на-род е фалшив, а нашия е жив.

Нашия род съставлява милиони членове, макар и повечето да не са вече живи, но това няма значение!

Всеки от нас притежава кралство на милиони, само ако можем да се събудим от вековния си сън!

Ти и всеки един от нас си има свой собствен народ, нарича се “Род”. Последните са първи, демек последното поколение са кралете на собствения си род.

Ако искаш да се отъждествяваш с няколко рода взети в кюп на една обща територия и да го наричаш “нация” както фирмата го е нарекла, Еми тогва ще се влияеш и от техните символизми и всичко което ни дадат да ползваме.

А иначе, ти като крал на собствен наРод можеш да си създадеш собствена символи и да си ги ползваш.

https://www.bitchute.com/video/7yX98K6W5OIp/

Предишна статия

THE DATA CONFIRMS THAT THE COVID-19 EXPERIMENTAL GENETIC THERAPY INJECTIONS MUST END…

Следваща статия

Филм за заземяването: Забележителната наука за заземяването (The Earthing Movie: The Remarkable Science of Grounding)

Други интересни