Филм за заземяването: Забележителната наука за заземяването (The Earthing Movie: The Remarkable Science of Grounding)

Автор: Няма коментари Сподели:

Това е един от серията препоръчани от Кори Гуд документални филми!

„The Earthing Movie: The Remarkable Science of Grounding“ е режисиран от носителите на наградата Sundance режисьори Джош и Ребека Тикъл (The Big Fix, FUEL и др.). Това е пълнометражен документален филм, базиран на техния вирусен късометражен филм, озаглавен „Down To Earth“, който разкрива научния феномен как можем да излекуваме телата си, като правим най-простото нещо, което човек може да направи… стоейки бос на земята.

Носителят на наградата на публиката за най-добър документален филм на фестивала Dances With Films, филмът споделя пътуването на семейство Тикел с лечебната сила на заземяването, известно още като заземяване, и хората, които са срещали и от които са се учили по пътя; с участието на пионера в заземяването Клинт Обер, доктора по медицина Дийпак Чопра, актрисата / активистка Ейми Смарт, авторката / активистка Мариел Хемингуей, кардиолога д-р Стивън Синатра, известния лечител д-р Джоузеф Меркола, инженера и физика д-р Гаетан Шевалие, и много други.

Над 20 рецензирани проучвания показват, че заземяването намалява възпалението… един от най-увреждащите вътрешни биологични процеси, който води до хронично заболяване. Така че излезте и сложете краката си на земята и / или увеличете времето си за заземяване на закрито с продукти за заземяване. Вашето тяло и ум ще ви благодарят!

Прочетете всички проучвания и изследвания на https://earthinginstitute.net

Авто-превод

Отделно


БГ преведи: Видяхме същото от Татяна Завражина!

https://bgprevedi.com/the-earthing-movie-30060-2/

Предишна статия

Но ако един ден, някой крал се събуди от дългия си сън и се осъзнае кой е, и че краля е гол защото са му взели дрехите и са го облекли на прислужник…

Следваща статия

ДА СЪЗДАВАШ КРАСОТА В ПРОСТРАНСТВОТО

Други интересни