Новините от 26 януари 2023 година без цензура!

Автор: Няма коментари Сподели:


Преведи сам

Микро-новата

Подозрителни наблюдатели

Кори Гуд: tv (създайте акаунт), youtube

Татяна Завражина

Новият световен ред

Андрей Фурсов

Всичко върви

Събуждане с Джей Пи

Д-р Стийв Търли

Апокалиптични продукции

GatewayPundit

Следващите новини

Никой специален финансово

Бунтовнически новини

HalTurnerRadioshow

NewsPunch

ZeroHedge

Подготвители

Пълен спектър оцеляване, САЩ

Канадски подготвител

Подготвител от Аляска

Войната

Павел Иванов

Саня от Флорида (спрян)

Михаил Онуфриенко, Насправдиrutube

Юри Подоляка, Насправдиrutube

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


През следващите 6 дни всяка сутрин в 06:01 ще излиза нов документален филм от серията ‘препоръчани от Кори Гуд’. Следете всяка сутрин!


Събуждане с Джей Пи

Ето какво те планират за вашето бъдеще!

Авто-превод

Отделно


Сенаторът Хоули въвежда „Закон за Пелоси“, за да забрани на Конгреса да търгува с акции

Състоянието на бившия председател на Камарата на представителите Нанси Пелоси е между 135 и 140 милиона долара след кариера, прекарана предимно в публична служба. Как е натрупала това огромно богатство и дали всичко е строго законно?

Сенаторът Джош Хоули (R-MO) иска да разбере. В сряда той постави под съмнение съмнителното участие на Пелоси в първичното публично предлагане на акции на фондовия пазар, обогатявайки нейното семейство.


Европейският съюз ще започне насила да храни милиони граждани с буболечки

EU to begin force-feeding bugs to citizens

Европейският съюз започна насила да храни милиони граждани с буболечки, като добавя щурци на прах към паста, зърнени храни и пица.

Обезмаслените домашни щурци са в менюто на европейците по целия континент, независимо дали им харесва или не.


Южна Африка обмисля ЗАБРАНА на ваксините срещу COVID-19 поради милиони смъртни случаи

South Africa urged to ban deadly COVID-19 jabs

Южна Африка обмисля да забрани ваксините срещу COVID-19 поради безпрецедентния брой смъртни случаи и неблагоприятните странични ефекти, причинени от иРНК-инжекциите.

Голям брой медицински експерти в цялата страна призовават правителството спешно да разследва връзката между набожданията за Covid и внезапната смърт сред населението.


Правителството на САЩ признава, че „5G-радиацията причинява COVID-19“ – зашеметяващо признание

Bombshell new peer-reviewed scientific studies have revealed what many of us knew from the beginning. 5G radiation is not only connected to the Covid-19 pandemic, it actually induces the body to create new viruses and illnesses, including coronaviruses.

Бомбастични нови рецензирани научни изследвания разкриха това, което много от нас знаеха от самото начало. 5G-радиацията не е свързана само с пандемията Covid-19, тя всъщност подтиква тялото да създава нови вируси и заболявания, включително коронавируси.

И преди основните медии да се сдобият с това изследване и да убедят масите, че то е маловажно, трябва да знаете, че това са рецензирани научни изследвания, публикувани на уебсайта на Националния институт по здравеопазване.

Почти всяка теория на конспирацията, която всеки имаше за Covid, се оказа истина. Спомняте ли си, когато теорията за лабораторното изтичане беше строго забранена в социалните медии? Спомняте ли си, че твърдението, че инжекциите за Covid не предпазват от предаване, ще ви донесе незабавна забрана?


Ново рецензирано проучване: „12 милиона МЪРТВИ от ковидните удари“

Peer reviewed study reveals 12 million dead from COVID jabs

Ново рецензирано проучване разкри, че най-малко 12 милиона души по света са починали като пряк резултат от получаването на опасната ваксина срещу COVID-19.

Според проучването над 227 000 американци са били убити от mNRA-удара през първата година след пускането.

Тъй като смъртните случаи от ваксината бяха по-високи през 2022 г., експертите изчисляват, че броят на смъртните случаи от всички причини от ваксините срещу COVID е в диапазона от 500K до 600K. Така че глобалната цена на живота от тези ваксини е най-малко 12 милиона души.


Германското правителство току-що официално обяви война на Русия

German Gov't officially declares war on Russia

Германското правителство официално обяви война на Русия тази седмица по време на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ).

Германският външен министър Аналена Бербок директно заяви пред присъстващите, че Германия сега е във война с Русия: (вж оригинала)


Програмата за обезлюдяване: „COVID-ваксините са предназначени да убиват милиарди“ – изпълнителен директор на Pharma свидетелства

Covid vaccines were designed to kill billions of people, big pharma exec confesses

Ваксините срещу COVID-19 са били умишлено проектирани да бъдат неефективни и смъртоносни, според изумителното свидетелство на фармацевтичния директор Александра „Саша“ Латипова.

Според Латипова Министерството на отбраната (DoD) е имало „много ясно намерение да навреди“ чрез извършване на „масов геноцид над американците“.


Марджъри Тейлър Грийн е назначена в подкомисия за Covid

Marjorie Taylor Greene
Фаучи лъжеше.
Хора умираха.

Председателят на Камарата на представителите Кевин Макарти назначи Марджъри Тейлър Грийн да служи в избраната подкомисия на Камарата на представителите по пандемията за Covid.

Излишно е да се каже, че демократите разкритикуваха решението и казаха, че Тейлър Грийн е прекарала последните две години в издигане на „дезинформация“ по темата.


Родители са възмутени, след като откриха порно в библиотеката на училище в Уисконсин

school porn

Родители на деца в Шебойган, Уисконсин, настояват училищният район да премахне няколко книги от училищните библиотеки, след като откри материал, съдържащ графични порнографски изображения.

Заседанието на училищния съвет беше наводнено с оплаквания във вторник, след като изображенията от книгите за „полова идентичност“ бяха широко разпространени в социалните медии.

https://bgprevedi.com/alt-news-26-01-2023-30067-2/

Предишна статия

Проф. Андрей Фурсов: Зловещо интелектуално превъзходство! Как Западът победи в 20 век?

Следваща статия

„ИМА 2 НАЧИНА ДА КОНТРОЛИРАШ ХОРАТА: ДА ГИ ИЗПЛАШИШ И ДА ГИ ДЕМОРАЛИЗИРАШ“

Други интересни