България е на път да изгуби изцяло финансовата си независимост!

Автор: Няма коментари Сподели:

Правителството още през юли 2022 одобри оперативния план за приемане на еврото от 1 януари 2024 година без допитване до народа.

Като отговор на това незаконно решение на днешната власт в България, партия “Възраждане” предложи да се направи Референдум, на който хората могат да гласуват съответно ЗА и ПРОТИВ въвеждането на еврото в България. За целта гражданите трябва да подпишат Подписка от 400 000 подписа, че искат да се проведе Референдум, тази Подписка ще се внесе в Народното събрание, което ще насрочи дата за Референдум.

Подписката започна на 11.01.2023, като всеки един вас може да се подпише в клубовете на Възраждане, съответно във всеки град.

Не оставяйте нещата на произвола, всеки един човек е от изключителна важност, от още по-голяма важност е да рекламирате и разпространявате, за да могат повече хора да знаят за тази възможност за противодействие.

Днес посягат на българския Лъв, утре ще посегнат на святото име – България!

Източник: Информационна Защита на България

 

Послеслов:

https://2020.vazrazhdane.bg/ – сайта на Възраждане, където можете да намерите клубовете на партията във вашия град.

https://vazrazhdane.bg/img/my230111050611.pdf – официалният лист, който може да принтира всеки един от вас и да помогнете в събирането на подписките, след като се запълнят листите можете да ги предаде в най-близкия клуб на Възраждане във вашия регион.

Зад нас е нашата единствена България!

Предишна статия

СРАМ, БЪЛГАРИ!

Следваща статия

ЗАЩО СЕ СРУТИ „КУЛАТА” ОТ МАЛТЕПЕ? (Анализ от Проф. Добрин Денев)

Други интересни