Фейс-буря: Въвеждането на тоталитарните пари ще ограничи свободата ви!

Автор: Няма коментари Сподели:

ОПАСНА НЕБЕСНА ФИГУРА ПОТЕНЦИАЛНО ЗАСЯГАЩА СВОБОДАТА НА ХОРАТА ПО СВЕТА:

Тъй като в момента протича една от най-опасните космически конфигурации (Съвпад на Слънцето с Плутон в квадрат към Ерида), която се тълкува като глобална конспирация на банково ниво, искам да дам малко повече информация по темата.

 Българските политици се подготвят да премахнат Лева без да питат Българите и да заменят Лева с Евро. Веднъж, когато Еврото е прието в България, Централната Европейска Банка може да вземе решение по всяко време след Октомври 2023 да въведе така нареченото Дигитално Евро (CBDC Euro), което означава, че Европейците и Българите ще загубят своите основни свободи. Това не са само Европейски идеи, но идеи на глобално ниво и засягат САЩ, Англия, Държавите под влиянието на Англия, Китай, включително и Русия.

May be an image of text

 Това е така, защото CBDC-парите, които не трябва да се наричат ‘Умни пари’, а по-скоро Тоталитарни пари, могат да бъдат използвани за тоталитарни рестрикции върху хората, като например: блокиране на парите на човек, ако протестира за нещо; ползване на парите само в радиус от няколко километра; ограничения на покупателната способност заради климатични ограничения; ликвидиране на парите на нежигосаните в поредна масова истерия; глоби за четене на определени интернет сайтове или електронни книги, глоби за поведение в социалните мрежи и много други тоталитарни политически решения на неолибералните псевдодемократи и техните задкулисни застаряващи водачи.

⛓ Те имат за цел да въведат глобалния комунизъм, глобалния тотален контрол, глобалното Министерство на тяхната истина с неговия важен орган Полицията на Мисълта съвсем скоро и доста близко до ужасяващия сценарий, предвиден в книгата ‘1984’ на Оруел.

 Но как ще тласнат хората насилнически в тази посока?

  Много лесно – ще създават поредица от кризи, които ще ограничат ресурсите и живота на хората значително, и за да бъдат „спасени“ хората, правителствата и световните организации ще предложат въвеждането на Тоталитарните пари, като единствено възможното решение.

⛈ Пример: Меди цинска световна истерия се застъпи с нарочно планирана от глобалистите война, която ще доведе постепенно до сериозни и мащабни липси на ресурси и енергийни източници. Очаквайте скоро и не се изненадвайте от нови умишлено създадени кризи от всякакъв порядък: климатични, генетични, клонингови, бактериални, интернет-базирани, електрически, астероидни и дори извънземни. Във вихъра на тези кризи, тихомълком на човечеството ще му се обяснява, че е нужно Глобално правителство от сатанисти и тоталитарни пари.

❓ И в този контекст, съгласни ли сте да се приема Еврото в България, точно около годината, когато се тръгва към Тоталитарно Евро? Ще ви бъда благодарен, ако коментирате и споделите поста, за да достигне до повече все още свободни хора.

 Повече по темата вижте във видеото към поста на страницата ми: https://fb.watch/i415lCl-0p/ като ви препоръчвам да видите и официалния линк:

https://www.ecb.europa.eu/paym/digital_euro/html/index.bg.html

 Ако искате да проверите как ви влияе опасната космическа конфигурация, за която разказах в началото на поста, влезте в линка: https://astramen.com/k/1264838 и чрез бутона за проверка в края на статията анализирайте вашия персонален хороскоп. Важно е също така да проверите темите финанси, работа, бизнес и риск на линка за Графични персонални прогнози: https://astramen.com/prognosis .

 Имайте пред вид, че през първата половина на 2023 година, ние Българите все още имаме шанс да си останем свободни, въпреки сериозните аспекти в космоса.

 В тези предстоящи бури има перфектни условия за Израстването на Човешката Душа в Пътя към Бога и помнете Христовият Дух със Своите Слънчеви сили управлява еволюцията, живота, настоящето и бъдещето на човечеството!

Отделно

https://bgprevedi.com/intro-of-the-world-money-will-limit-your-freedoms-29903-2/

Предишна статия

МОЯТ ЧОВЕК

Следваща статия

ИВАН ТРЕНЕВ СРЕЩУ ПОСЕГАТЕЛСТВАТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО НА БЪЛГАРИЯ!

Други интересни