На 27 септември 2021 г. от 10:00 ч. в Софийски районен съд, Наказателно отделение, на адрес: гр. София, ул. “Ген Скобелев” 23, ще се състои делото, повдигнато от прокуратурата срещу д-р Костадин Костадинов

Автор: Няма коментари Сподели:
На 27 септември 2021 г. от 10:00 ч. в Софийски районен съд, Наказателно отделение, на адрес: гр. София, ул. “Ген Скобелев” 23, ще се състои делото, повдигнато от прокуратурата срещу д-р Костадин Костадинов.
Припомняме, че само четири дни след 11 септември, когато Възраждане проведе протест срещу ограничителните мерки, д-р Костадинов бе привлечен като обвиняем.
Поводът е изказване през март 2020 г., за което д-р Костадин Костадинов е обвинен във всяване на смут и паника.
Изказването е направено в телевизионно предаване и касае липсващия тонаж кашкавал от държавния резерв. От тогава до сега бяха разкрити и доказани липси от стотици тонове храни от държавния резерв, но това не пречи за пореден път д-р Костадинов да е с поредното безумно обвинение.
Уважаеми колеги,
Очакваме ви пред съдебната зала, за да се противопоставим заедно и за пореден път на репресиите, които не спират, въпреки че формално се сменя управляващата власт, те продължават, а основания за тях се намират дори там, където ги няма и звучат абсурдно.
Продължават репресиите, независимо дали правителството е редовно или служебно.
Посегателството над обществени личности, над политически лидери е знак за отсъствието на реда и законността. В днешните времена това отсъствие застрашава всеки от нас. Днес е д-р Костадинов, утре може да е всеки, нека не се примиряваме!
Надявам се да продължите да сте с нас в тази борба за справедливост и да отразите случващото се. Без вас трудно бихме се справили.
Очакваме ви на 27 септември 2021 г. от 10:00 ч. в Софийски районен съд, Наказателно отделение, на адрес: гр. София, ул. “Ген Скобелев” 23
За връзка с Възраждане: 0878 98 68 91
С уважение,
                                       Димитрова

Костадин Костадинов, председател на ПП „Възраждане“

https://www.youtube.com/watch?v=JYftwZ85DLs

Предишна статия

УРОЦИ ПО НЕЗАВИСИМОСТ

Следваща статия

Мудрая притча, которую мне рассказывала бабушка

Други интересни