Фулфорд: Макарти ще замени Байдън като „президент“ на САЩ, докато ООН се готви да се премести в Лаос

Автор: Няма коментари Сподели:

През изминалата седмица се случиха някои тектонични промени в геополитическите силови структури. Резултатът ще бъде широко презираният аватар „Джо Байдън“ ще бъде заменен като президент на САЩ от председателя на Камарата на представителите Кевин Макарти, твърдят източници от Пентагона и MI6. Освен това подготовката за преместване на централата на ООН от Ню Йорк в Лаос е започнала сериозно, твърдят източници от ЦРУ в Лаос.

Тези промени се случват, докато основните виновници за настоящото нефункционално състояние на планетата се събират в Давос, Швейцария за Световния икономически форум. Докато този доклад беше на път да бъде публикуван, източници от ЦРУ казват, че ръководителят на тази организация, Клаус Шваб Ротшилд, Клаус Шваб ще пропусне откриването на конференцията на WEF в Давос днес „поради здравословен проблем“.

[twitter] (Клаус Шваб ще пропусне откриването на конференцията на WEF в Давос днес „поради здравословен проблем“)

Това обаче може да е дезинформационен капан, предназначен да унищожи доверието към този бюлетин, като той или аватарът му се появяват, след като съобщим за отсъствието му. WEF не отговори с коментар. Независимо от това, престъпниците, които се събират в Давос, са загубили битката за планетата Земя, съгласни са множество източници.

WEF

[V1] (СИФ планира кибер-атака: Обърнете недостатъчно внимание на плашещия сценарий на една обширна кибер-атака. Която ще докара до пълно спиране на електричеството, транспорта, болниците, нашето обшество като цяло. Ковидната криза в сравнение би могла да бъде виждана в този контекст като бял кахър спрямо тази голяма кибер-атака.)

Това, което знаем е, че целият Хитлеров / Рокфелеров клон на управляващата класа е загубил властта. Това означава, че потомците на Адолф Хитлер и Джон Рокфелер I, включително Ангела Меркел, Хилари Клинтън, Барак Обама, Дейвид Рокфелер младши и т.н., ще бъдат лишени от всяка власт и титли, казват източници от MI6.

За да потвърдим дали това е вярно, трябва да видим публичното премахване на Аватара на Рокфелер, „президента Джо Байдън“, заедно с носещия гумена маска фалшив папа Франциск.

Има признаци, че това се случва. В САЩ борбата за власт доведе до компромис, при който нито Доналд Тръмп, нито Джо Байдън ще бъдат на власт. Върховният съд отхвърли делото Брънсън за отхвърляне на изборите през 2020 г., тъй като щеше да назначи Доналд Тръмп за президент. Причината е, че Доналд Тръмп, който се появява публично след януари 2020 г., е измама с пробутване на ваксините. Истинският Доналд Тръмп, чийто син Барън беше увреден от ваксините, им се противопоставяше яростно. Това означава, че ако Върховният съд беше възстановил Тръмп, тогава аватарът Джо Байдън, който приемаше заповеди от Рокфелер, щеше да бъде заменен от аватар на Тръмп, който приемаше заповеди от Ротшилд.

И така, сериозна търговия с коне се проведе в 15-те кръга на гласуване, необходими, за да стане Кевин Макарти говорител на Камарата. Макарти беше принуден, наред с други неща, да обещае да проведе изслушвания за това как ФБР е превърнато в злокачествена сила, потискаща американските патриоти.

Кери Лейк туитва

Последната разузнавателна информация, с която разполагаме, е, че Джо Байдън ще бъде отстранен заедно с Камала Харис, втората поред за президентския пост. Това ще направи Макарти президент, но само като временна фигура, която ще наблюдава нови и истински избори. На такива избори истинският Доналд Тръмп ще се кандидатира.

Ето защо сега виждаме заглавия като това в корпоративните пропагандни медии:

Бившият съветник на Клинтън Дейвид Герген казва, че Байдън рискува да бъде „направен на крем“ от делото „Документите в гаража“: „Много, много голяма работа“

[mediaite] (Бившият съветник на Клинтън Дейвид Герген казва, че Байдън рискува да бъде „направен на крем“ от делото „Документите в гаража“: „Много, много голяма работа“)

Това показва, че те ще използват историята с „документите в гаража“ вместо изнасилванията и убийствата на деца или продажбата на правителството на САЩ на гангстерите в Украйна като извинение за прекратяване на фарса с Байдън. Да потвърдим, че е фарс, забележете как фалшивият Байдън не мига в това видео. Най-вероятно това е CGI (компютърна графика).

[V2] (CGI-Байдън не мига. Нормален човек мига 15-20 пъти в минута)

Това тъпо шоу не може да продължи още дълго.

Виждаме и много силна кампания за премахването на „папа Франциск“. Ето защо виждаме новинарски съобщения, че заговорът за отстраняването му „е започнал сериозно“ веднага след смъртта на папа Бенедикт (Маледикт) XVI на 31 декември.

[dailymail] (Ватиканът заговаря да принуди папа Франциск да подаде оставка: Консерваторите изготвят „таен план“ да поставят либералния понтифекс под толкова голям стрес, че той ще се оттегли, разкрива италиански кардинал)

Внезапната смърт на 10 януари на ръководителя на Ватиканската банка, кардинал Джордж Пел, вероятно е свързана с тази битка. Пел беше съюзник на истинския папа Франциск, който заклейми фалшивия Франциск като „бедствие“ и „катастрофа“. Във всеки случай източниците на П3 казват, че фалшивият Франсис е отменял всичките си публични изяви дни наред поради „мистериозна болест“.

Това, което знаем със сигурност, е, че през последните седмици се провежда някаква чистка на най-високите нива на властта със смъртта на най-добрия китайски властен брокер Дзян Дзъмин, кралица Елизабет II, Евелин де Ротшилд, папа Бенедикт и др.

Освен това чуваме, че всичко това е свързано с факта, че е избран нов M1 или ръководител на комитета от 300 и контрольор на световната финансова система.

Свързахме се с това лице, което е европейска кралска особа, за която най-вероятно никога не сте чували. Този човек казва: „M1 просто означава Монетарно Едно или глобалното застраховане на световните банки… Монетарно Едно е просто законно лице, подписало всички други дългове. Не можете да подписвате един държавен дълг към въздуха, така че той трябва да свърши някъде с някого.

Новият M1 казва, че основната пречка пред юбилея и създаването на меритократична агенция за планиране на бъдещето е

„безизходицата, идваща от петата колона вътре в MI6“. Тази група е свързана с илюминатите и е разстроена, наред с други неща, от публичното използване на крал Чарлз III като лице на Британската монархия, поради предполагаемото му участие в убийството на принцеса Даяна.

Чарлз излага следната история:

„Иранското военно разузнаване (вероятната причина е Пакистанското ISI) уби (покушеният по закон е убит) [Доди Файед] сина на тогавашния собственик на магазина Harrod’s в Лондон… Даяна умря не като цел на убийството, а като вторична последица от първичното убийство заради прането на пари, свързано с търговията с оръжие… нито Нейно Величество Кралицата, нито съпругът на Нейно Величество принц Филип, нито аз бих добавил, че имаме пръст, действие или участие в това.“

Източникът признава, че „MI6 всъщност е предоставила оптично устройство от военен клас, което е било с достатъчно увреждане, за да причини пътнотранспортно произшествие“ и че ръководителят на MI6 сър Джон Скарлет „сега ни е известно, че той е бил в рамките на разстояние от една миля от това местопрестъпление. Въпреки това, бившият шеф на MI6, д-р Майкъл Ван де Меер каза, че смъртта на Даяна е убийство на честта, което се е случило, защото е била бременна с близнаците на Файед и е щяла да приеме исляма.

Във всеки случай, ако приемем, че MI6 е действала самостоятелно без знанието на който и да е член на британското кралско семейство, ако спорът за това е това, което предотвратява началото на нова финансова система и нова епоха, тогава е необходимо някакво решение. Очевидно принц Уилям не иска да заеме трона на мястото на баща си, така че може би Англия може да има крал Харолд за първи път от 1066 г., докато мистериозният M1 остава истинската сила зад трона. Това е нещо, което трябва да реши Тайният съвет и останалата част от управляващата класа ще трябва да се съгласи с тяхното решение.

Съществува и много реална възможност за общ бунт срещу управляващата класа по кръвна линия на Запад. Продължаващият икономически колапс и последствията от измамата с ваксината и пандемията правят кървавата революция все по-вероятна.

Гностическите илюминати са определено на бойната пътека. Новият MI (грандмайстор) казва:

„Дейвид де Ротшилд ми каза, че тези така наречени илюминати всъщност са се опитали да се свържат с мен… Моят акаунт в Instagram е залят с различни препратки към много известни хора и всичко това се случва едва през последния ден-два, въпреки много стриктната забрана за пресата за камери или всякакви други опити за връзка с мен през заден канал, така че веднага се обадих на MI6 и SAS като мои бодигардове.“

Ето едно съобщение, което получихме от Илюминатите:

Кардиналите във Ватикана се подготвят за премахването на 33-те степени на масоните, включително ПАПАТА-ЙЕЗУИТ. ТОВА СЪОБЩЕНИЕ Е КЪМ СВЕТА, ЧЕ 33-тата степен МАСОНИ-ЙЕЗУИТИ ВЕЧЕ НЯМАТ КОНТРОЛ НА НАЙ-ВИСОКИ КОМАНДНИ НИВА. ВСИЧКИТЕ [DS – дълбоко-държавни] 33 СТЕПЕНИ > КОМИТЕТА НА 300, ФОРЧЪН 500, > BLACKROCK

В това, което вероятно е свързано развитие, отбелязваме, че наскоро голям пожар унищожи масонски център в югозападната част на Сидни.

[V3] (Масонска ложа гори в Сидни)

Те също подбуждат бунтове и социални вълнения в цялото западно полукълбо.

80 хиляди протестират в Тел Авив

[V4] (Хората на Перу стоят заедно)

Нехазаромафиотските евреи също се бунтуват, така както това изявление на еврейския борец за свобода Хенри Макоу изяснява:

Папа Франциск е измамник и крипто-евреин [от ХМ], поставен от WEF точно навреме за фасадата на „Голямото нулиране“, започнала през 2020 г. с измамата с Covid-19. Той лесно се присъедини към братята си Джъстин Трюдо, Джо Байдън, Еманюел Макрон, Джасинда Ардърн (да, брат, а не сестра), Барак Обама и Мишел Обама (също като Джасинда), Володимир Зеленски, Тедрос Гебрейесус и други хомосексуалисти и фалшиви лидери, податливи на изнудване и поставени на власт от евреите [ХМ], за да унищожат християнството и европейските култури.

Икономическият колапс в САЩ и други западни страни ще доведе до повече безредици, освен ако новата система не бъде въведена възможно най-скоро. Хиперинфлацията, повишаващите се лихвени проценти и сриващите се пазари се случват едновременно.

Както показва тази диаграма, балонът на недвижимите имоти в САЩ е толкова огромен, че само пълното рестартиране на финансовата система може да се справи с него.

Балон на справедливия капитал

Освен това следващата графика показва, че реалните заплати намаляват много, много бързо. Тази диаграма също така подценява реалния спад на заплатите, тъй като използва официални числа за инфлацията, които са около половината от реалното ниво на инфлацията.

Спадът на заплатите

Огромният ръст на престъпността също води до цялостен срив на социалния ред, особено в Съединените щати. Ситуацията стигна до точката, в която дори храната в супермаркетите трябва да бъде поставена под ключ.

[theeconomiccollapseblog] (Магазините за хранителни стоки в Ню Йорк обмислят заключването на храната, защото кражбите са станали толкова широко разпространени)

Подобна ситуация не се случва само в САЩ. В Полша старите хора са принудени да крадат храна от магазините, за да оцелеят, докато правителството им все още пробутва ваксините в опит да се спаси от проблемите чрез масови убийства, твърдят източници от полското разузнаване.

Те отбелязват, че полски военни части са се разбунтували миналата седмица и не са се подчинили на правителствените заповеди да отидат да се бият с руснаците в Украйна.

В Унгария 97% от гражданите, участвали в националните консултации, се обявиха против санкциите на ЕС срещу Русия, каза Александра Сенткираджи, говорител на унгарското правителство.

(Поради липса на място няма да разглеждаме по-подробно ситуацията в Украйна тази седмица, но препоръчваме този сайт:

[theinteldrop] (THE INTEL DROP Е ИЗТОЧНИК НА НЕОБВЪРЗАНИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ НОВИНИ ЗА РАЗУЗНАВАТЕЛНАТА И ФИНАНСОВА ОБЩНОСТ. (ТОЙ НЕ ПОЛУЧАВА ФИНАНСИРАНЕ ОТ НАТО))

Той беше подложен на сериозни атаки, защото съобщава истинските новини за Украйна и др. Трябваше да получа виртуална частна мрежа, за да имам достъп до него и след това дори там беше блокиран. Вече се върна, така че, моля, проверете го).

Във всеки случай управляващата класа на ХМ губи контрола в Украйна и на всички други фронтове. Докато се случва този колапс, управляващата класа е замръзнала в мексиканско противопоставяне на взаимно изнудване. Както M1 отбелязва:

„Има хранилище, заровено в някаква планина близо до Цуг в Швейцария, без съмнение с досие за всеки, където и да е на власт. Над най-богатите и най-могъщите в света стоят култовете, в които всички те са насадени и чрез различни събирания и с практики за компрометиране с пълен контрол. Извън култовете и зад завесите ХМ правят това, което са правили досега в продължение на хиляди години.”

[V5] (Как ХМ превзе света)

Опитът на ХМ да остане на власт, като убие всички с пандемия или с ваксина, сега се запалва в ръцете им. Уврежданията от ваксините са толкова големи сега, че дори официални агенции като CDC са принудени да го признаят. Конгресът на САЩ освободи себе си и техните семейства и членовете на техния персонал и техните семейства от всички мандати и изисквания, които те отправиха към своите работодатели, американския народ. Те също така освободиха служителите на CDC и началниците и служителите на фармацевтичните компании, съучастници в схемата. Корупцията зад цялата тази кампания е толкова обширна, че повечето управляващи правителства на Запад са въвлечени в нея до дупка.

Фаучи бе лошият човек

[V6] (Елитът иска само неваксинирани пилоти и екипаж)

Смъртност при атлети

[V7] (CDC признава за връзката на ковидните удари със сърдечните удари)

Единственият изход от тази задънена улица е обявяването на юбилей и процес на истина и помирение, последван от обща амнистия. Вероятно обаче е твърде късно за амнистия за престъпленията, свързани с ваксините.

Също така е твърде късно да се опитаме да спасим настоящата финансова система с реформи. Отбелязваме, че републиканците в Камарата на представителите планират да се справят със ситуацията, като премахнат Службата за вътрешни приходи (IRS, данъчната служба), премахнат националния данък върху доходите и го заменят с национален данък върху потреблението.

[foxnews] (Републиканците от Камарата ще гласуват законопроект за премахване на IRS, премахване на данъка върху доходите)

Въпреки това, с един юбилей и емитирани от правителството пари (за разлика от парите-дълг към ХМ) дори данък върху потреблението не би бил необходим.

Във всеки случай да се говори за данъчна реформа е като да се пренареждат шезлонгите на Титаник, защото Американската Корпорация от години работи на пара. Тази седмица отново ще свърши парите и ще отиде в Китай със своята чаша за просия, за да предложи още семейни реликви в замяна на бързо решение. Тъй като общият дълг и нефинансираните пасиви на САЩ наближават границата от 300 трилиона долара, единственият отговор е пълното рестартиране.

Ситуацията е спешна, защото освен ако Западът не застане зад новия М1, руснаците, китайците, БРИКС и др. ще поемат управлението със или без западното сътрудничество.

Източници на Обществото на Белия Дракон в Лаос казват, че незападният свят е започнал изграждането на нова централа на ООН там и ще продължи да създава своя собствена международна архитектура. Те също подготвят собствена международна финансова система.

Говорейки от името на тази група, руският секретар на Съвета за сигурност Николай Патрушев казва, че американската държава е само

„прикритие за конгломерата от огромни корпорации, които управляват страната и се опитват да доминират света“. Той добавя, че „транснационалните корпорации третират дори президентите на САЩ като обикновени фигури, които могат да бъдат накарани да мълчат, както се случи с [Доналд] Тръмп. Републиканците и демократите са просто двама актьори в една постановка, която няма нищо общо с демокрацията.”

[tass] (Корпоративна следа, очевидна и при четирите убийства на американски президенти — служител по сигурността)

Постоянният представител на Русия в ООН Васили Небензя каза, че ако мирът със Запада не може да бъде постигнат чрез преговори, „тогава нашите задачи ще бъдат постигнати с военни средства“.

[azerbaycan24] (Русия говори за края на конфликта в Украйна)

Единствената възможна надежда за Запада да остане релевантен е ако по някакъв начин техните Тайни космически сили най-накрая се разкрият. Това може да се случи, както следното съобщение за пресата от американските космически сили намеква:

Седем нации се срещат, за да обсъдят космическата сигурност

АРЛИНГТЪН, Вирджиния (AFNS) –

Министерството на отбраната участва в годишния Съвет на директорите на инициативата за комбинирани космически операции (CSpO)… колеги от Австралия, Канада, Франция, Германия, Нова Зеландия, Обединеното кралство и Съединените щати, с акцент върху напредването на сътрудничеството и споделянето на информация относно теми от космическата сигурност.

[spaceforce] (Седем нации се срещат, за да обсъдят космическата сигурност)

С тази бележка, ето най-новите визуални материали, свързани с космоса.

1. [V8] НЛО с многоцветни светлини. Зациклено (видео), за да играе отново и отново.

2. [V9] UAP над крайбрежието на Флорида, САЩ.

3. Някои ще ги нарекат лещовидни облаци, други ще се усмихват мълчаливо. Прикрито НЛО над Флагстаф, Аризона, САЩ.

Прикрито НЛО над Флагстаф, Аризона, САЩ

4. Съобщение за пресата от National Geographic Survey на САЩ показва земетресение с епицентър с отрицателна дълбочина от 0,6 километра, което очевидно означава, че е имало някакъв вид експлозия в космоса над Силиконовата долина (моля, поправете ни, ако грешим за това).

Земетресение с негативна дълбочина

Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


Преведи сам

Нашата класация за източниците на Фулфорд, имайки предвид многогодишния ни опит.

1. MI6: най-много се изхвърлят и дават чисто фантастични прогнози и неизпълними обещания. Определено номер едно от Лъжливото Овчарче!

2. ЦРУ и Пентагонът. ЦРУ се занимава с атентати и преврати, докато пред Фулфорд са сладкодумни лъжци!

3. ОБД, АТО и ФСБ. ФСБ обеща към май 2021 ковидния разказ да приключи. Но в Руския олигархат все още продължава ковидният педераслък, което показва олигархичния интерес към големите печалби от тази антинародна кампания.

4. МОСАД. Интересното тук е че те са най-консервативни в оценките си, въпреки добре известния шмекеризъм, който е дълбоко внедрен в Израел.

С някакъв що-годе добър принос са Японското военно разузнаване и Полското разузнаване.

-=-

Нито една дума за Бразилия или за Болсонаро.


Предишна статия

МАЛТЕПЕ – ЗАГАДКИ И ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ 

Следваща статия

Изкуствен интелект от XVIII век

Други интересни