„Шайката“ е подготвена отдавна и тъй като разполага с огромни пари, започва да овладява държавата отвътре – чрез влизане и във Властта

Автор: Няма коментари Сподели:

Слушам днес Борислав Сарафов как бяга от „политическия привкус“ на финансовата афера NEXO, и как това изобщо не ги интересувало, ама изобщо.

Лошо, Сарафов, лошо!

Защото трябва да се каже в прав текст онова, за което мълчат всички досега!

Кръгът около NEXO, в български план, включващ простокировци, дебета, „реформатори“, прокопиевци и прочие, всъщност е ПЛАН за тотално овладяване на държавата чрез „тих преврат“.

„Шайката“ е подготвена отдавна и тъй като разполага с огромни пари, започва да овладява държавата отвътре – чрез влизане и във Властта.

Всичко това няма как да се случи без президента Румен Радев, който на практика ЛEГИТИМИРА и вкара във Властта тази „шайка“, а тя се възползва от пълната ахмащина на Румен Радев, както и още по-ахмашкия, но пък алчен, негов доверен кръг от копринковци и който още се сетите.

След като влизат във Властта, благодарение на президента Румен Радев, след като пак благодарение на Румен Радев легитимират и политически проект, направиха каквото можаха да овладеят редица лостове на държавата.

Кървава битка водиха и за БНБ – забележете пак от същата „шайка“. Тук, впрочем, трябва да благодарим на Слави Трифонов, че се заинати волно, или неволно, и така този Кръг не успя да лапне и Българска народна банка.

Впрочем, още тогава АФЕРА разполагаше със сведения какви огромни пари като рушвет бяха дадени на уж „опозиционер“ за да успее да мине кандидатурата на простокировците за шеф на БНБ, което слава Богу, не стана.

За да затворят окончателно кръга на овладяването на държавата, същата тази щедро финансирана „шайка“ от NEXO, с неистови усилия се втурна да овладее и ДАНС, и всички специални служби, че и проекто закон внесе, с една единствена цел – да лапне и службите.

„Аферата NEXO“ по никакъв начин не може да бъде ограничена само като финансова, тя е „тих държавен преврат“ на българска територия.

И още нещо: тотален пробив в националната сигурност на държавата. Който поднесе на тепсия, абсурдно или не, самият президент Румен Радев, толерирайки, вкарвайки във властта и легитимирайки тези „шарлатани“.

Сега се сетете защо много късно, ужасяващо късно, Румен Радев изрече онова за „шарлатаните“ и защо го каза точно в определен момент.

Очевидно бе хаберлия, че трябва да бърза да се „дистанцира“ някак от „шайката“, за която отговорността е лично негова, без значение кой му ги е набутал, кой му ги е наложил – той е човекът, който ги вкара във властта и СЕ СЪГЛАСИ ДА ГО НАПРАВИ.

Целият този процес е свързан с последователно овладяване на държавата от тези модерни „остапбендеровци“.

Националната ни сигурност е катастрофално пробита, след като тази „шайка“ успя абсолютно безпрепятствено с чадъра и защитата на президента Румен Радев да овладее държавата.

Защото не АФЕРА, а Радев го изрече: „С министри като Кирил Петков и Асен Василев държавата няма да е същата, а ще бъде по-добра“.

Днес, на практика, има овладяна държавата чрез „тих преврат“ и пробита отвсякъде национална сигурност от „шарлатани“ и „измамници“, легитимирани и доведени от Румен Радев.

„Шайка“, готвена отдавна обаче за това упражнение.

                                                   Afera.bg                                     https://afera.bg/

Предишна статия

КОСМОСЪТ Е ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМИСЛИЦА!

Следваща статия

Perhaps after watching, you will understand why its still illegal in many countries to question the validity of the official holocaust story

Други интересни