Новогодишно Послание за 2023 от Георги Изворски и Силвина Бел Илали

Автор: Няма коментари Сподели:

Георги Изворски:
Искам нещо да пожелая на всички от Дух и душа, от ум и разум, от сърце и воля, от всичко най-искрено:
Да Внимаваме! Да Внимаваме! Да Внимаваме!
Исус го казваше два пъти, аз ви го казвам при пъти!
Да внимаваме най-напред ние какво сме и как се държим с останалите същества около нас. Трябва да се държим съвсем духовно, съвсем интелигентно, съвсем приятелски, братски, обичливо! За всичко! Независимо как се отнасят към нас. Ще видите тогава Всемогъщата и Всемилостива ръка на Всевишния над всеки един.
И сега чакам тази година като видя човека, да видя ръката Божия над него. Тя е като Светлина.
Сега много рядко виждам Ръката Божия над някого, както над този мой приятел, на който колата му беше останала на паркинга суха и неударена. Всички останали коли бяха завлечени. Тридесет, четиридесет бяха завлечени – големи, тежки – всички бяха в морето.
Над него има Светлинка.

Силвина Бел Илали:
Пожелавам на всички осъзнати, осъзнаващи се и неосъзнати души да преживеят през тази година Божественото Докосване, за да порасне Съзнанието, да порасне Обичта, да порасне Разбирателството, Търпимостта.

Георги Изворски:
Пожелавам ви тази Божествена Светлина да бъде над всеки един от вас, на всеки над главата му – да му свети, да му говори, да го топли, да го обича и той да предава тази Светлина на всички около себе си.
Ето, това ви пожелавам най-искрено, най-сърдечно.

Силвина Бел Илали:
Знаете ли, докоснатият човек… Георги нали е давал един пример и казва:
– Ако един басейн аз го плясна в единия край, вълничките чак до другия край на басейна ще стигнат.
Когато човек е докоснат, той няма да тръгне да пляска, да създава тая суматоха. Той около себе си изгражда едно светло, светещо пространство. Наистина светещи хора има вече, светят. Едно мирно пространство, което е утеха и уют за хората около него.
Дай Боже все повече от нас да усещаме това. И ако не са пробудени, то поне да са докоснати.
Благословени светли и осъзнати дни и вълшебни пребивавания в красотата на високите светове, в които много от нас вече пребивават и е наистина голяма красота.

Георги Изворски:
Ще ви кажа, че винаги съм с вас и с всеки един от вас.
Който и да си помисли за мене, независимо как, с добро или с недобро, но няма начин да не го посетя. Благодаря ви! Чудесни сте! Поклон на всички вас, които ме слушате и които не ме слушате, на близки и познати, на далечни и близки приятели, на всички!

Предишна статия

Озарения по Пътя

Следваща статия

ЧАЛГАТА КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ И РЕВОЛЮЦИЯТА В ГЛАВАТА НА МАРИАН ВЪЛЕВ (ПРИ @MartinKarbowski)

Други интересни