Америка е все по-близо до гражданска война, без която според мен няма да могат да минат

Автор: Няма коментари Сподели:

Също вчера се случиха още две супер важни неща в САЩ.

Публикуваха доклада по обвиненията срещу Тръмп за събитията на 6 януари 2021 година на Капитолия. Според документа от над 800 страници Доналд Тръмп лично е отговорен за застрашаване националната сигурност на държавата и принуждаване към безредици, целящи да дестабилизират реда.

Това означава, че с кандидатурата на Тръмп за президент е свършено, ще го съдят, ако не стигне до съд, с всякакви хватки ще го мотаят, за да не може да се кандидатира. Той си е виновен. Той опропасти и предаден надеждите на цял свят антиглобалисти. Властта беше в ръцете му тогава, можеше да разкрие изборните измами и да упражни управлението така, че Байдън да не можеше да стане президент. Но не го направи. Късно е за него вече.

Другата новина е от прекия опонент на Тръмп в републиканската партия Де Сантис, който вчера оповести, че главният прокурор на Флорида е разрешил създаването на комисия, която да разследва производствените тайни на ваксините за ковид.

Америка е все по-близо до гражданска война, без която според мен няма да могат да минат. Освен това вероятно ще има дезинтеграция на федералния съюз. Тоест, това, което предричат на Русия, ще го преживеят САЩ.

                                                                                Анастасия Гешева

https://svobodnoslovo.eu/nachalna-gore/amerika-e-vse-po-blizo-do-grazhdanska-voyna-bez-koyato-spored-men-nyama-da-mogat-da-minat/26700

Предишна статия

В очакване на Бъдни вечер! Да посрещнем с вяра Рождество Христово

Следваща статия

Елливаре: как живут шведы за полярным кругом? | Необычное Заполярье

Други интересни