Идват празници, но нашенските политици правят всичко възможно в душите на българите да не е празнично, а тъмно

Автор: Няма коментари Сподели:

Идват празници, но нашенските политици правят всичко възможно в душите на българите да не е празнично, а тъмно. Явно на тези люде това им е основната задача!

Дни наред спорят за минималната работна заплата, на която самото име подсказва, че е крайно недостатъчна!

Спорят за някакво мижаво увеличение, което щяло да струва някакви милиони, а с каква лекота гласуваха милиардите за самолети на картинка?

С каква лекота гласуваха да се даде оръжие за стотици милиони на Украйна, с каква лекота се раздадоха стотици милиони за издръжка на украинските бежанци, с каква лекота си гласуваха собствените многохилядни заплати депутатите, но… спорят за мижавата минимална заплата, която е крайно недостатъчна за нормален живот!

 Не ви ли е срам бе? Не ви ли е срам, че затворихте белодробната болница във Варна с бездействието си, заради някаква мижава сметка за ток и изпратихте болните да умират по домовете си?

Не ви ли е срам, че продължаваме да събираме капачки, за да купим линейка за недоносените дечица, докато депутатите се возят в скъпи лимузини за безцелните си дела?

  Помнете, за всичко идва Видьов ден!

                    Димитър Байрактаров          

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/idvat-praznici-no-nashenskite-politici-pravyat-vsichko-vazmozhno-v-dushite-na-balgarite-da-ne-e-praznichno-a-tamno/26654

Предишна статия

MEP Mick Wallace spoke at an EU parliament meeting on recognizing Russia as a “state sponsor of terrorism”

Следваща статия

ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА ВОЙНА

Други интересни