Ние дойдохме, за да си тръгнете вие!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ние дойдохме, за да си тръгнете вие

С решение на Софийски градски съд от 13 януари, тази година, в регистъра на политическите партии към СГС, беше регистрирана Политическа партия „Чиста Единна и Суверенна Татковина“ (ЧЕСТ).

ЧЕСТ не идва просто, за да стане една от многото партии в България, които паразитират върху гърба на българския народ. ЧЕСТ е кауза, идея и надежда!

Кауза за единство и суверенитет!

Идея за ново българско възраждане!

Надежда за спасение!

Ние не признаваме проваленото политическо статукво, установено у нас, преди 3 десетилетия. Според нас, то не може да реши фундаменталните проблеми пред българската нация и да отговори на нуждите ни. 

Нещо повече, ние смятаме партиите на прехода за основния проблем, с който трябва да се справим, ако искаме да просъществуваме като нация и държавноорганизирана общност.

Считаме, основните политически играчи в България, които задаваха дневния ред на обществото ни до този момент за дълбоко изчерпани и деидеологизирани. За нас, те не са нищо повече от фортпост на либералния глобализъм и крепители на жалкото състояние, в което се намираме.

Изхождайки от това ни разбиране, ние от ЧЕСТ, решихме да зададем нов тон в обществените отношения, загърбвайки дребните дрязги и егоизъм, давайки пример за разбирателство, взаимопомощ и сътрудничество. Нашата формация, няма да бъде лидерска, а с колективно управление. 

Вместо председател, ще имаме председателски съвет. Решенията, ще се взимат с консенсус, след предварително изслушване и обсъждане на всяко мнение. Защото вярваме в колективното начало, а не в проказата на индивидуализма.

Идеологически, водещото при нас е национално-патриотичното, консервативното и социалното начало. Определяме себе си като родолюбци, вярващи в традиционните ценности – вяра, чест, морал, семейство. 

Изповядваме принципите на социалната справедливост и се определяме като радикални етатисти. Бидейки дълбоко антилиберални, ние смятаме, че държавата трябва да бъде основен субект в обществено-политическия и социално-икономическия живот и гарант за общото благо. 

Не приемаме либералната догма, че тя е само охранител на свободите и брокер между различните частни интереси.

Оттук нататък, ще чуете всевъзможни неща по наш адрес, но те не бива да ви притесняват, това са предсмъртните гърчове на една система, която си отива и на чието място ще бъде установен нов социален ред, който да ни донесе мир, сигурност и спокойствие.

                                Ние идем!

                      Да живее България!                 

http://www.chest.bg/news_single.php?s=nie-dojdohme-za-da-si-trugnete-vie#

Предишна статия

Ясно като бял ден е обаче, че очевидно Красимир Каракачанов е в час и съвсем съзнателно е дал добро отбраната ни и националната сигурност да бъде давана на концесия

Следваща статия

“Злото в света идва от яденето!”

Други интересни