ТОВА СА НАМЕРИЛИ В ШКАФЧЕТО НА КАКАТА – СОЦИАЛИСТ, ЗАМ-ШЕФ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА! 600 000 €

Автор: Няма коментари Сподели:

Това са намерили в нощното шкафче на каката-социалист, заместник – председател на Европарламента. 600 000 €. А можеше и да е шкафчето на Елена Йончева, примерно, ама да спи зло под камък.

Гъркинята Ева Кайли е от групата на българката Елена Йончева и е добре да се провери от българската прокуратура и от екзекуторите от BIRD как са гласували българските социалисти по Резолюциите на Кайли за визите с Катар и трудовите нарушения в страната-домакин на Световното. И как е гласувала Кайли по Резолюцията на Елена Йончева и Радан Кънев срещу България!

Напоследък шумната Йончева се умълча съмнително, а прокурорите и ченгетата в Брюксел тарашат наред из офисите на социалистите в ЕП.

Понастоящем Ева Кайли е в ареста за корупция, която би следвало да ликвидира апендикса в Брюксел, наречен Европарламент. Апендикс, който струва 2 милиарда годишно на европейците.

                                                                     Николай Бареков

 

ОФИЦЕР+ОТ+РЕЗЕРВА

Целият шум около Кайли е, за да се отвлече вниманието от мегадалаверста на Урсула фон дер Лайен и мъжът и с Pfizer. Там става въпрос за десетки милиарди! Ева Кайли е удобната мишена защото:

1. Е красива и нормална (разбирай хетеросексуална)

2. От Балканите е, а номенклатурата в ЕС искат да представят региона като проблемен (справка недопускането на България и Румъния в Шенген)

3. От Гърция е, а в ЕС дълго създаваха образа на Гърция като крадлива и корумпирана страна, разхищаваща еврофондове, която дестабилизира еврото

4. Ортодоксална (Източноправославна) християнка е!

5. Ева Кайли е всичко, което Урсула фон дер Лайен не е: красива, умна, южнячка, от малка страна, източноправославна.

                                                                      https://afera.bg/

Предишна статия

ПРЕКЪРШЕН ГЕРБ – ПРЕКЪРШЕНА ДЪРЖАВАТА. ИМАЛО Е ГЕРБ, ОСТАНАЛА Е САМО МАЛКА ЧАСТ ОТ ОПАШКАТА НА ЕДИНИЯ ЛЪВ

Следваща статия

ХОРАТА НА РУМЕН РАДЕВ И БОЙКО БОРИСОВ ЗАЕДНО ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПОД ЗОРКИЯ ПОГЛЕД НА КОПРИНКАТА В МИНИСТЕРСТВОТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ

Други интересни