Виктор Папазов: Имотният балон се пука, идват тежки дни, никаква Еврозона!

Автор: Няма коментари Сподели:

/ПогледтВ/ „Със санкциите към Русия европейците разрушиха световния ред, в който живеехме досега. Национализираме, крадем без закони. Демонизираха всички руски граждани. Третират ги, както евреите в Хитлеристка Германия. По какво се различава Европейският съюз от Третия райх на Хитлер?“

Това каза в предаване на Поглед ТВ, пред Валентин Кардамски, Виктор Папазов, финансист и икономист, създател на Българска Фондова Борса.

„Оттук насетне, Европа не може да разчита на добри отношения от този, който е осигурявал охолния живот с евтина енергия и суровина. От това печелят САЩ, защото знаят, че нямат ресурс да управляват целия свят. Неслучайно направиха АУКУС, към който ще се изтеглят. Пътьом ще разграбят Европа. В момента тече процес, в който Китай Индия, че и Русия изкупуват цели европейски предприятия. Наскоро чух, че ние сме искали да национализираме Лукойл. И какво ще преработваме? Морска вода от Бургаския залив ли? Грандиозни глупости.“, каза Папазов.

„Тепърва лихвите по кредитите започват да растат, в това число и ипотеките. В отчаянието си да овладеят ситуацията, централните западни банки започнаха да вдигат лихвите. При тази почти галопираща инфлация ЕЦБ нямат избор и ще вдигат лихвите. Ще станат скъпи ипотеките, хората няма да могат да си ги позволяват, много хора също ще останат и без работа. От приятел знам, че за една година са спаднали сделките по продажбите в София с 15%. Балонът вече се пука. Като икономически балон, той първо се спихва и като намалее, хората се усещат какво става и почва паниката. Въпрос на няколко месеца. Чакат ни много тежки времена. Ако не успеем да се обединим, като народ в името на оцеляването ни – нищо добро не ни чака“, категоричен беше той.

По думите му, хората трябва да инвестират спестяванията си в националния ни суверенитет, злато и сребро и призова да подкрепят протестите в лева. Той беше категоричен, че апартаментите в София вече не са алтернатива за спасяване на спестявания.

Какво каза за бъдещето на криптовалутите, за дигиталните валути и как правителствата ще заробят хората, вижте във видеото:

Гледайте първа част от интервюто тук: https://www.youtube.com/watch?v=CUUpC…

https://www.youtube.com/watch?v=LK9-x11WFV4

Предишна статия

Ванавара, куда не добраться по земле

Следваща статия

50 Факта за АЛБАНИЯ, след които ще ЗАГРЕЕТЕ БЪРЗО

Други интересни