„Хора бдете!“ ( Юлиус Фучик).

Автор: Няма коментари Сподели:

Тая заран, още преди съмнало, зърнах в новинарските сайтове красноречивото заглавие: „От ковид са болни ( в настоящия момент б.м) пет процента от българите“. А току-що – около 10 ч. – ме зарадва и изказването на гологлавеца Мутафчийски, разпространено от всички сороски медии: „Битката с ковид изобщо не е в миналото“. Ето че безсрамният печалбар и терорист – по професия коремен хирург, а не вирусолог – пак се е разпълзял и се готви да ни се качи на гърба. Мутафчийски, Дявол Кунчев ( какъв ти тук „ангел“ ), бай Шиле и Витанов съвсем не са толкова безобидни лакеи на чужди заповеди. Те не само като изпълнители, но и от първо лице тиранизираха и шантажираха българския народ, подпомогнати от медийните проститутки и от поне 80 процента от белите престилки.

Нека си спомним непрогледния мрак, разпрострян над България от колективното изчадие, наречено „Нощ“ – т. нар.“национален оперативен щаб“ по време на „ковид-пандемията“. Името му съвсем не бе случайно избрано, абревиатурата носи точните послания на това название. Тя го сродява с тия, които искат да затъмнят Слънцето с благородната цел „подобряване на климата“ на Земята. Става дума за една и съща компания от таласъми и караконджули. Демонските планове се нуждаят от дълбока тъма. Е, имам чувството, че патологията „Нощ“ се готви отново да яхне българина и да го зомбира.

Разбира се, терорът на НОЩ може да се разгърне у нас само в условията на чугунен евроатлантизъм. Нашият народ не вярва на пропагандата и не се връзва на екранните заплахи на мисирките. Но политическото менгеме е нещо друго. Спомнете си края на епохата Герб и полицейските преследвания над хора, излезли на разходка на улицата или в парка. Спомнете си как кретените-кметове къртеха пейките, за да не могат старците да седнат на тях, спомнете си повсеместните гонения над малцината, които не се съгласяваха на гаврата с маските, спомнете с какъв цинизъм принуждаваха българите да се ваксинират, да се „сертифицират“- и т.н. и т.н. Това за мнозина е безвъзвратно отшумял кошмар, който от раз приключи с навлизането на руските войски в Украйна, но сега имам все по-тягостното чувство, че кошмарът ще се завърне в галоп.

Реалната възможност за завръщане на „мерките“ в България – и то по-жестоки от преди – е в пряка зависимост от съставянето на „редовно правителство“ в рамките на този „парламент“. Струва ми се, че „сганта избрана“ ( Ботев ) е поела и този предателски ангажимент, за да се задържи на власт. Затова, българи, не бива да допускаме никакво правителство на Герб, ДПС, ПП, ДБ и БСП. Никакви техни коалиции и „експертни“ паравани не бива да яхват Татковината. Това е въпрос на живот и смърт за българското население. Изпъждане на статуквото от политическия периметър и нови избори – но с истински променен избирателен закон, а не с просташка мимикрия, целяща фалшификации с хартия или машина.

Забелязвам и други тревожни сигнали. Все по-често в българските и световните медии се тиражират съобщения, че с топенето на ледниците в Актика и Антарктида „биха могли да се събудят смъртоносни вируси и бактерии“, замразени там от хиляди или милиони години. Отнасяйте се с голямо внимание към тези заплашителни подмятания. Те означават само, че „някой“ се готви за много сериозна биологическа инвазия за намаляване на населението, която ще бъде прикрита като „събудени микроорганизми“ изпод ледените шапки на полюсите. „Хора бдете!“ ( Юлиус Фучик).

                                                                Милена Върбанова       https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Филм: Внезапно починали/Died Suddenly (внезапно починали след ваксиниране против ковид-19)

Следваща статия

Милиони българи няма да могат да си платят сметките за ток, газ и парно на Коледа! Цените на храната са в небесата!

Други интересни