Коментари от Хитър Петър и компания в Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                     Хитър Петър  05 Април, 2016 | 15:10 

Image title

“Много страна община сме, вместо да гледаме напред и помагаме, кой с каквото може, почваме да плюем по новата управа! Виновен е Пирянков, Макавеев, Дойкова, Петров – всички са виновни ! Само Калинките и Пенка Ганева, които ни заровиха в л—ата са чисти като момина сълза, и ако някой им се връзва жалко за положеният труд от толкова хора, да се отървем от тях! Сега пак се захващат с Нено Костов, да се маха, та да се маха! Помислете защо? Защото при него не може да правят далавери, не можаха да си вземат 33-те милиона за Биоцентрала, но още ги искат!Пак дела, пак жалби, пак подкупване на съветници, извиване на ръце, на този на онзи! Едно не мога да си обясня, те там са за да работят за нас, или за да си отмъщават на този и онзи, който им пречи и по цял ден да кроят планове как да се отърват от Костов! Ама и на общинските им е толкова акъла как никой не ги попита за нещо, да ги попитат, къде са парите от водопровода на Паничери и как Пенка Ганева, си е позволила да ги отклони, кой и е разрешил, нас това ни интересува! Този били сложили за секретар,ами що не, оня предния, чалнатия да не беше много хубав, сега много фенове на “Ганевата чета”, пишат та се късат, ама там някъде имаше извадено кой какви пари е взел от “ЧЕТАТА”, незаконно, фамилно, просто така за харчлък, ама там си мълчат! Давайте да плюем по новите,та да си върнем позициите, да може Калинките да си редят далаверите, да си крадат милионите, да се правят на “НЕДОСЕГАЕМИ”, да се заяждат постоянно с Костов единственият, който им слага прът в колелата! Пък вие си блейте и зяпайте, тия хора или да работят или да се събираме ида гласуваме да ги сменяме, или да мирясват с темата “КОСТОВ” или “пътят “и това е!”

Image title

                                                 бачо 05 Април, 2016 | 21:32

“Първо, много смешно ми става как едната е Пенка, а другата е Пенка, както и да е. Хитър Петре ти сигурно не си се интересувал доста от местната политика, но да ти напомня като си толкова яростен защитник на тези, които са на власт – заради кой ни завишиха общинското съучастие в пречиствателната станция с милиони левове и се наложи общината да изтегли заем, които ще плащат и внуците ни и заради кой консула осъди общината през 2011 г за близо 300 000 лв. Както са казали всяко стадо си заслужава чобанина и нов бардак със стари…. не става. От новия мандат минаха 6 месеца, в които не се случи нищо-пълен застой. Аз лично до сега не съм чулa управленските намерения на новата власт – по какви проекти се работи и какви ще са приоритетите през мандата-никаква публичност.Това е важно за общината, защото европейските програми са още 4 години не усвоим ли пари от Европа после трудно инфраструктурата в града ще се оправи с оскъдния бюджет, а не кой ще изгонят и кой ще оставят – те сами си тръгнаха, но кои дойдоха на техните места (със стари к…. нов бардак не става…. )”

                                              44 коментара06 Април, 2016 | 11:12 

“44 коментара с негативно съдържание и какво? Който и да е Секретар, Кмет, одитор, експерт и т.н. винаги ще бъде обиждан и неподходящ….въртим се в един кръг и вместо да се замисли всеки, който е коментирал как той би помогнал за по-добър живот на нас /възрастните/ и нашите деца в общината, седи пред монитора и търси кусури на другите…кой бил млад, кой бил стар и т.н. Идете, дайте своите предложения на Кмета за по-добър живот и развитие на общината. Дайте своя принос, като граждани на тази община, като имате несъгласия идете на общинските сесии възразявайте на решенията, които се приемат и вие не сте съгласни с тях. Така се променят нещата не с писане на простотии по сайтове и форуми….Няма идеални хора, но пък всички заедно можем да постигнем много, простичко е за изпълнение нали?”

Предишна статия

Бизнеса и общината в Пловдив за развитието на града.

Следваща статия

Да, ние сме кухи лейки!

Други интересни