Сбогом, негодници! Няма да липсвате дори на близките си!

Автор: Няма коментари Сподели:

Не казвам, че Борисов трябва да се гръмне, но примерът на Хитлер от 30 април 1945 година заслужава внимание. Човекът, причинил на човечеството неизброими злини, слага край на живота си във Фюрербункер в Берлин. Бум с пистолета от шкафчето, а Ева Браун лапва ампула с цианид. Милиони хора плачат от радост за края на нацизма.

Хитлер обичал да се хвали с построеното от него, с направеното за германския народ. В крайна сметка „грижите“ му костват над 7 милиона мъртви германци.

На 30 април 1945 г. спира да излиза и „Фьолкишер Беобахтер“ (Völkischer Beobachter) – медията-официоз на Националсоциалистическата германска работническа партия, любимият вестник на Хитлер.

Какво ни подсказват събития отпреди 76 години?

Например „построеното“ от управлението на Борисов и „грижите“ за народа.

През 1945 г. населението на Германия е било малко над 70 млн души. Жертвите на режима са около 10%. Трагедия, няма спор.

Съветският съюз губи във войната около 22 млн души, при население малко над 170 млн. – около 12%.

В България живеят около 6,9 млн души. По данни на дипломатическите ни мисии в чужбина живея около 2,5 млн българи. Хора, това прави близо 30 на сто! Не са загинали, но в много отношения са загубени за страната ни. България е обезкървен, лишена от мозъци и работни ръце.

11 години управление на Борисов ни: първи по смъртност, бедност, лоши условия за живот, лошо здравеопазване, най-висока заболеваемост, неграмотност, най-кратка продължителност на живота, употреба на алкохол и дрога от учениците, по лоши пътища, жертви на катастрофи и пр. Щети като след ядрена война.

Хитлер се самоубива, а Борисов излъчва брифинги, съвещания и монолози от „зайчарника“ в Банкя. Не правя внушение, но да се замислим.

„Фьолкишер Беобахтер“, пропагандния инструмент спира, баста, край. Тук моделът #Кой, олицетворяван от Борисов, Пеевски, Доган, Цацаров и обслужващите ги медии и прокуратура се срива, но се пръква формация, която ще брани завоеванията на същия този модел, дефиниран като мафиотски и корумпиран. Потвърждават го и специалният доклад за България на Държавния департамент на САЩ и на Европейският съвет преди дни.

Какво става бе, хора?! Български нацизъм ли е това, по-жилав и по-упорит от хитлеровия? Несъгласните с политико-мафиотско-прокурорската диктатура в лагери ли ще ни затварят? Прокуратурата, МВР и службите отдавна ни мачкат, но явно не е достатъчно.

Добрата новина е, че цялата тази измет вече е в моргата, но още не вярва. Сбогом, негодници! Няма да липсвате дори на близките си.

                                                     Емил Азар

                                                                       Frognews.bg                      https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

А сега на къде ще бягате страхливци? FDA отказва да одобри ваксините, съмнявайки се в тяхната безопасност! Манифестациите за 1-ви май, будеха в нас чувство на гордост

Следваща статия

Доцент Атанас Мангъров прeд Лили Мaринкoвa в cтудиoтo нa ФAКТИ

Други интересни