Продължението на Падането на Кабала – Част 26 – предварително

Автор: Няма коментари Сподели:

Джанет Осебард и Синта Кутър

Линк към игралния списък (всичко заедно без текста)

Може да гледате филма долу (субтитри) отделно

 … подготвя се …


Предишен видеоклип от тази серия | Следващ видеоклип от тази серия

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената. Филмът обръща вниманието към неща, на които малко хора обръщат внимание!

26-та част: Covid-19: Част 9-та от множество епизоди за най-голямата медицинска измама на всички времена.

.

От Джанет Осебард и Синта Кутър

Филмът се разпространява от авторките безплатно с цел да достигне най-широката публика. Преводът на български следва същата идея. Препоръчвайте и разпространявайте този филм както намерите за добре!

Музика: Александър Накарада, Скот Бъкли, А. Шамалуев.

Music: Alexander Nakarada, Scott Buckley, AShamaluev.

Ако тази част ви е харесала, моля, дарете чрез https://www.fallcabal.com/

Ние правим тези документални филми без да ни плащат, така че всяко дарение – независимо колко малко – е най-добре дошло! По този начин можем да продължим да даваме работата си на света безплатно, за да събудим колкото се може повече хора …

Присъединете се към нашата платформа FallCabal на Телеграм за безплатни ежедневни актуализации: https://t.me/Fall_of_the_Cabal. И не забравяйте да се абонирате www.fallcabal.com.


ПЪЛЕН ТЕКСТ:

Може ли да стане по-лошо? Със сигурност може! Нека не губим време и да продължим с последния епизод за измамата с ковид. Тази последна част ще ви даде най-добрия изглед от хеликоптер на това, с което тук си имаме работа. Закопчайте си коланите и елате с нас още по-надолу в заешката дупка!

Стратегията за изтезания на Кабала проработи блестящо. Хората станаха летаргични. Мнозина бяха с променени характери, според техните близки, други се бяха превърнали в зомбита. Предупреди ли ни CDC за това на техния уебсайт? Зомби апокалипсисът?

Хората просто не чуваха предупрежденията, вече не можеха да разграничат правилното от грешното, бяха в състояние на мозъчна мъгла и объркване, в което внезапното, безумно количество случаи на тромбоза, белодробни емболии, инсулти и сериозни сърдечни проблеми просто премина незабелязано.

Топ спортисти получаваха остра сърдечна недостатъчност и падаха на земята…

Водещи на новини колапсираха наживо по телевизията…

Лекари и медицински сестри загиваха с десетки…

На пилотите им прилошаваше във въздуха заради кървави съсиреци…

Самолети падаха от небето…

На 7 ноември трябваше да получа ваксина. Съвсем буквално ми казаха, че ако не получа ваксинацията, ще бъда уволнен. Това беше от моя директор на полета. И така, под принуда получих ваксината. Сега, само преди няколко дни, след кацане в Далас, шест минути след като кацнахме, припаднах, в треска, имах нужда от три шока, трябваше да бъда интубиран. Сега съм в интензивно отделение в Далас. Ето какво направи ваксината за мен. Вероятно никога повече няма да летя. Надявах се да науча дъщеря си да лети, тя иска да бъде пилот, това вероятно никога няма да се случи. Всичко това благодарение на ваксината. Това е недопустимо… и аз съм една от жертвите. Можете да видите, че това е действителният резултат от ваксината за някои от нас. Задължително, без въпроси. „Направете си удара или сте уволнен“. Това не е американският начин.

Сега в пилотската кабина има голям слон и това е рискът, който е предизвикан от разрешаването на тези ваксинации върху екипажа.

Относно FAA (Федералната авиационна администрация)…

Имат правило, което нарушиха в цялата страна за всеки пилот, който лети и който е ваксиниран. И това правило е, че никой член на екипажа няма право да лети с лекарство в системата си, което е по-раншно от 12 месеца от датата на одобрение. Сега добре знаем, че новите инжекции за ковид-19 са под разрешение за спешна употреба в Съединените щати. Така че те не са одобрени. И причината, поради която позволяват едногодишна времева рамка от одобрението е, за да могат да видят дали има някакви ефекти върху пътниците в кабината от намалените атмосферни условия и надморската височина. Така че това е важна стъпка, която те напълно пренебрегнаха… и нарушиха собствените си разпоредби.

Броят на спонтанните аборти се увеличи драстично…

Това е д-р Люк Маклиндън, ръководител на отдела за плодовитост в болницата Mater в Бризбейн, Австралия, и президент на Австралийския институт за възстановителна репродуктивна медицина.

Д-р Маклиндън откри, че 74% от ваксинираните бременни жени са претърпели спонтанен аборт. (Нормалната средна стойност е ± 10%).

Той беше ужасен от това число и искаше да оповести откритията си и да предупреди обществеността. На всичкото отгоре той лично отказа удара. Това беше краят на кариерата му.

Той беше уволнен през юли 2022 г. и загуби лиценза си да практикува…

Хората изведнъж започнаха да излъчват електромагнитни честоти и радиоактивност…

О-о-о… Вече си предавател…

Коронерите бяха шокирани и ужасени от количеството бебета, докарани след ударите…

„Броят на смъртните случаи при бебетата скочи през покрива“ – Джон О’Луни, директор на погребението и информатор

Сега има бебета, които умират повече от всякога, и общото между тях е, че майките им са били ваксинирани.

Те показаха отвратителни кадри на масивни кръвни съсиреци и разрушени вени и артерии…

Това не е нормално. Голямото излезе от вената… малкото излезе от самата илиачна артерия.

Огромни кръвни съсиреци в мозъка на ваксиниран човек, който е починал в резултат на това.

Но всичко, което хората чуха, беше непрекъснато повтарящият се лозунг: „Ваксините срещу ковид са безопасни и ефективни“…

„Не се притеснявайте! Всичко по-горе никога не се е случвало. Това беше просто дезинформация, разпространявана от теоретици на конспирацията, от лекари, вирусолози, носители на Нобелова награда, дори от изобретателя на иРНК-ваксините. Всички те разпространяват дезинформация! Ковид-ваксините са безопасни и ефективни… Защо са всичките тези внезапни смъртни случаи? Е, днес много хора умират от ново заболяване, наречено SADS: Синдром на внезапна смърт при възрастни (СВСВ). Знаем, че едва ли е съществувало преди началото на ваксинациите, но НЕ е резултат от тях. Ваксините срещу ковид са безопасни и ефикасни…”

Ето някои официални обяснения за безбройните инфаркти…

Нека бъдем честни, всички тези предупреждения са безумни. Горещо време, студено време, секс, пиене на чай… Сериозно ли е? Защо това не ни уби преди?

Но какво бихте направили, ако раздавате отровни инжекции и хората започнат да падат като мухи? Не бихте ли разположили медиите си, за да разпространявате този вид предупреждения? Надяващите се хора ще продължат да вярват на вашия разказ? Отчаяно се надявате, че ако повтаряте лъжата достатъчно често, ще ви се размине?

И нека да им го предадем… Ковидната пЛандемия беше огромен успех. Освен някои дисиденти, хората бяха готови (и изглеждаха дори щастливи!) да бъдат поробени… Те бяха готови за следващото ниво. Точно както се чете на официалния сайт на Световния икономически форум:

„Ковид-19 беше тестът за социална отговорност. Огромен брой невъобразими ограничения за общественото здраве бяха приети от милиарди граждани по света. Има многобройни примери в световен мащаб за поддържане на социална дистанция, носене на маски, масови ваксинации и използване на приложения за проследяване на контактите за общественото здраве, което демонстрира същността на индивидуалната социална отговорност.“

А дисидентите? Биваха осмивани, унижавани, глобявани, затваряни, забранявано им да напускат страната си, бити, арестувани и хвърляни в затвора. О, не се притеснявайте, всичко е законно… тъй като всъщност имаме европейски закон, който позволява на полицията да застрелва протестиращите. Кабалът беше помислил за всичко…

Няма да навлизаме дълбоко в така наречените ваксини. Изследванията все още продължават в този момент и има някои отлични уебсайтове, където можете да проследите както изследванията, така и ужасяващите открития.

Можем да направим заключение доста лесно: невинни хора по света бяха инжектирани със смъртоносна отрова. Някои умираха веднага или в рамките на няколко седмици, други бяха осакатени от внезапни неврологични разстройства, мнозинството щяха да умрат в крайна сметка поради кръвни съсиреци, от предизвикан от ваксината рак или от самосглобяващите се качества на графен-оксида, превръщайки ваксинираните в ходещи антени, добри големи приемници на 5G и други честоти.

… недостъпно …

Задействано отвън… Това ли се случи в Южна Корея по време на парти за Хелоуин (2022), където 150 млади хора внезапно загинаха поради сърдечна недостатъчност?

Стотици инфаркти… 150 починали.

Официалният разказ („Те загинаха в резултат на блъсканица“) се оказа лъжа… Никой нямаше съответни наранявания, като костни фрактури или натъртвания. 150 души „просто“ паднаха мъртви, всички заедно…

Следният микроскопичен обект е открит във флакон на Pfizer.

Рикардо Делгадо от La Quinta Columna осъзнава в най-голяма степен какво гледа и предупреждава зрителя (с испански темперамент) за тези така наречени ваксини.

„СПРЕТЕ ТОЗИ ГЕНОЦИД“!

Рикардо Делгадо Мартин е биостатистик със следдипломна степен по здравна биология, клинична микробиология, епидемиология, приложна клинична имунология и клинична генетика.

… недостъпно …

Останалите ваксинирани в крайна сметка ще бъдат убити от собствената си препрограмирана имунна система.

А неваксинираните? Те също биха получили част от горепосоченото поради феномен, наречен Отделяне. Отделянето означава, че ваксинираните предават вредния графен на неваксинираните чрез физически контакт или по въздуха, когато са в непосредствена близост. Ето защо неваксинираните деца на набодени родители също имат аномалии в кръвните клетки.

О, и не се заблуждавайте. Само в случай че не сте ваксиран и смятате, че това са само малки количества, които не могат да причинят вреда, грешите. Графенът е навсякъде: в chemtrails (аерозолите), които валят върху вас, в болкоуспокояващите, в санитарните продукти, в дрехите, в опаковките за храни… И след като попадне в тялото ви, дори и най-малките количества ще се самосглобяват във все по-големи и по-големи нишки под въздействието на електромагнитните честоти. Никой не остава незасегнат.

https://bgprevedi.com/sequel-fall-cabal-26/

https://www.bitchute.com/video/HQoQutHxFVy6/

Предишна статия

Подсознание будет работать на вас | Медитация и Осознанность | Джо Диспенза

Следваща статия

Новините днес 26 ноември 2022 година

Други интересни