Новините на 25 ноември 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Дяволско пръскане на аерозоли над тихоокеанския северозапад, 10.11.2022
Много са болни или се разболяват във Ванкувър и щата Вашингтон
Всичките бели в небето са кемтрейлс (аерозоли)

Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

275-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело, дълбоко затънал в блатото на либерализма!

Русия не е република, а олигархат с чиновническо-военно-губернаторска управляваща прослойка. Специален вид тоталитарна диктатура. Kлон на хазарската мафия (дълбинната държава).

Цифров концентрационен лагер в Москва!? Призовките се издават чрез система за лицево разпознаване!

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Общобългарски поход за мир и неутралитет

24.11.2022, Бойка Анастасова

Разпространете максимално. Поканете хора.
Важно е да излезем масово и да покажем какво мисли всъщност народът!


Павел Иванов

Стрелба по улиците на Кримск | Путин при Греф | 50 000 ще протестират?!

Авто-превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, без превод

Сводка от 25 ноември

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Изпускане на слънчеви нишки, слънчев вятър, предсеизмични сигнали | Новините със S0 | 25 ноември 2022

Авто-превод

Отделно


Сводка на Юри Подоляка за СВО, без превод


Михаил Онуфриенко, без превод

Украинският фронт от 25 ноември

Отделно


Полицията в Нова Зеландия отказва да разследва пост-ваксинационните смъртни случаи

По предложение на Joya

Отделно


Хал Търнър преживя нова хакерска атака и сега те възстановяват сайта


Нов доклад твърди, че най-горещото лято в Европа е довело до над 20 000 излишни смъртни случая


Китай ще бъде модел за подражание в „системната трансформация“ на света, казва Клаус Шваб

WEF Klaus SCHWAB

Председателят и основател на Световния икономически форум (WEF) Клаус Шваб заяви, че Китай ще служи като „модел за подражание“ за много страни по време на „системната трансформация на света“.

В интервю за китайската държавна телевизионна мрежа CGTN Шваб похвали комунистическото правителство на Китай за това, че е водеща фигура във визията му за Голямото рестартиране на капитализма, за да постави началото на новия „свят на утрешния ден“.

Ръководителят от Давос каза: „Уважавам постиженията на Китай, които са огромни през последните над 40 години, мисля, че това е модел за подражание за много страни“, преди да добави, че въпреки че смята, че държавите трябва да могат да избират системата, която биха предпочели за живеене, „китайският модел със сигурност е много привлекателен модел за доста страни“.

БГ преведи: Сега да видим как Азиатското тайно общество ще коментира. Че в Китай няма хазарска мафия, няма локдауни, няма система за лицево разпознаване служеща за тиранични цели. Ще следим какво ще дойде от Фулфорд.


Набоден шофьор на автобус получава сърдечен удар и катастрофира, докато превозва пътници в Турция (видео)


Швейцарски лекар е затворен в психиатрична болница за поставяне под съмнение на блокирането за ковид

Swiss doctor sent to mental asylum for speaking out against the COVID lockdowns

Най-добрият швейцарски кардиолог д-р Томас Биндер беше счетен за „луд“ от швейцарското правителство и заключен в психиатрична клиника, след като се обяви против блокирането за ковид-19.

Д-р Биндер е откровен критик на ограниченията за ковид от началото на пандемията.


Милиони животни, насекоми и птици изведнъж се разхождат в кръгове по света – никой не знае защо

Animals, birds and insects worldwide keep walking around in circles

Нов странен феномен завладя интернета наскоро. Милиони животни, насекоми и птици са заснети да се разхождат в кръг в продължение на дни, понякога седмици, по цялото земно кълбо – и никой не знае защо.

Докато експертите се борят да намерят обяснение за странния феномен, някои приписват това странно поведение на болести, промени в магнитното поле на Земята, развален фураж, паразитни мозъчни червеи, експерименти в CERN, предстояща смяна на полюсите или пикове в електромагнитното излъчване .


Канадски подготвител

24 ЧАСА ЗА запасяване!

Авто-превод

Отделно


Пълен спектър оцеляване

Извънредно. Масови измирания. Недостиг в Америка. Пригответе се за бензинови бунтове.

Авто-превод

Отделно


Регулаторните репресии след FTX ще подкопаят свободите, ще ускорят пътя към „Социално инженерство“ чрез CBDC (цифровата валута на централните банки)

Колапсът на борсата за криптовалута FTX и световното недоволство заради милиардите долари, изтрити от платформата, вероятно ще предизвикат масивна регулаторна реакция, която допълнително ще подкопае икономическите свободи на гражданите, без да се занимава с проблемите, които насърчиха търсенето на алтернатива на фиатния (смешния) долар, казаха икономисти пред The Epoch Times.


Подозрителни наблюдатели

Цикъл на бедствия и начин на мислене | Въпроси и отговори | 25 ноември 2022

Авто-превод

Отделно


Ваксинираните сега представляват по-голямата част от смъртните случаи от ковид

Днес във Уошингтън Пост се появява едно забележително признание:

„по-голямата част от американците, умиращи от коронавирус, са получили поне първата ваксинална серия.“

Последните данни показват, че 58% от смъртните случаи от ковид-19 през август 2022 г. са от хора, които са били ваксинирани или буст-вани.

Въз основа на минали цифри и настоящите тенденции можем разумно да преценим, че броят на ваксинираните / буст-вани смъртни случаи от ковид-19 само ще нараства.

(През септември 2021 г. ваксинираните представляват 23% от смъртните случаи от ковид-19; през януари / февруари 2022 г. ваксинираните са били 42%.)

Това се случва, когато бързате с неефективни и опасни ваксини.


Станфордски професор срещу блокирането: „Академичната свобода е мъртва“

Професор от Станфорд, който оспори ортодоксалността на блокирането, предупреди, че „академичната свобода е мъртва“ и че всички онези, които са се противопоставили на разказа на режима, сега са изправени пред „дълбоко враждебна работна среда“.


Маската е свалена: Клаус Шваб от WEF обявява Китай за „модел за подражание“

Тайлър Дърдън, автор – Моника Шоуолтър от АмериканТинкър

По „имало едно време“ Съветите имаха строго контролирана мрежа от интернационалисти, известна като КОМИНТЕРН, за да промотират техния комунистически модел в Европа и извън нея.

Както е сега, Червените китайци ги надиграха още един път: те имат Клаус Шваб.

Според Fox News:

Основателят и председател на Световния икономически форум Клаус Шваб наскоро даде интервю за китайска държавна медия и обяви, че Китай е „модел за подражание“ за други нации.

84-годишният Шваб направи тези коментари по време на интервю с Tian Wei от CGTN в кулоарите на срещата на върха на главните изпълнителни директори на APEC миналата седмица в Банкок, Тайланд.

Шваб каза, че уважава „огромните“ постижения на Китай в модернизирането на икономиката му през последните 40 години.

„Мисля, че това е модел за подражание за много страни“, каза Шваб, преди да се уточни, че смята, че всяка страна трябва да вземе свои собствени решения за това каква система иска да адаптира.“

„Мисля, че трябва да сме много внимателни при налагането на системи. Но китайският модел със сигурност е много привлекателен модел за доста страни“, каза Шваб.

Модел за подражание? Страна с нулева свобода, ниска социална мобилност, социален кредитен рейтинг и постоянно наблюдение от страна на правителството? Кой, по дяволите, дори сред революционната тълпа от уок-стъри, открито призовава за китайски модел за собствените си страни?

Китай всъщност е гигантски затвор, пълен с робски труд, цехове за изпотяване, ниски заплати, непрекъснато блокиране и истински лаогай или ГУЛАГ.

Предизвикайте правителството по какъвто и да е начин и ще бъдете опаковани до един лаогай за години и години за нула време. В случая с уйгурите за такова наказание е достатъчно само грешна националност.

Далеч от това да е привлекателен модел за подражание, Китай е страна, от която хората бягат. През 2019 г., според статистиката на Китай, 11 милиона са се измъкнали и са се преместили в други страни, само за да избягат от това, като около една трета идват в САЩ. Китай има третия най-висок процент на емиграция в света след Индия и Мексико, и всички знаем, че това, което е до Мексико от северната му страна, е това, което ги води. До голяма степен същото е и с Китай.

Шваб, който е хитър оператор, знаеше, че любовта му към Китай ще се хареса добре на китайските държавни журналисти-пропагандисти, но нямаше да прозвучи много добре за някой друг, който чуе изявлението, затова го квалифицира с твърдения, че всяка нация трябва да получи да избере своя път на управление. Това звучи лъжливо, като се има предвид, че системата, която той защитава за Запада, изрично изисква партийният елит да избира хората, над които управлява с железен юмрук. Що се отнася до самия Китай, добре, китайците успяха ли да изберат ужасната система, в която живеят? Не, през 1948 г. Мао Цзедун, подпомогнат изненадващо от КОМИНТЕРНА, си проби път на власт и наложи със сила бруталния режим в Китай, където той е на власт оттогава.

Изглежда, че старият КОМИНТЕРН винаги се смее последен. Защото кой би си представил, че до 2023 г., че шефът на Световния икономически форум, син на човек с поне някои нацистки връзки, излиза да рекламира модела на Китай като г-н Уважаемост, използвайки престижа на своята международна организация като доверие към влияние върху Голямата корпорация и различни активисти и неправителствени организации, които напълно са се поддали на възгледите на левицата.

Тази организация трябва да се отхвърли като измамнически цирков клоун на мръсна диктатура, с всички тези хубави планини и добра храна и добри летища за частни самолети там в Швейцария, където повечето от ексклузивните и скъпи срещи на WEF, изпълнени с милиардери, се провеждат във целия този аромат на пари, но някак си това не става.

Организацията на Шваб е проникнала в индустрията, понякога с действителни парични интереси, повлияла е на много други да адаптират „капитализма на заинтересованите страни“, който е любим проект на Schwab, и е повлияла на други да се адаптират към нещо, наречено глобално „рестартиране“. Естествено, всички те са под контрола на правителството, предизвикан от „заплахата“ от глобалното затопляне, което е напълно фалшиво. Някакви въпроси защо корпорациите са се „събудили“ толкова много? Изглежда всичко е заради онези изискани банкети и дискусионни празници в Давос, Швейцария. В момента Шваб настоява швейцарското правителство за по-луксозни квартири, без да им плаща данъци, със заплахата да заведе шоуто си в Сингапур, ако не го направят. (Вижте секцията „Критика“ на страницата му в Уикипедия в долната част). Звучи ли ви като човек, който възнамерява просто да говори и да се опитва да убеждава за достойнствата на Китай?

Що се отнася до нацистките връзки на Шваб, те вероятно не са толкова силни, колкото твърдят някои в интернет, но са достатъчно лоши: въз основа на това, което се казва в Уикипедия, швейцарският баща на Шваб управлява компания в нацистка Германия, която използва робски и принудителен труд, което доста добре разказва на коя страна е бил. Дори и такава компания да не беше, нацистите едва ли щяха да го поставят начело на която и да е компания, ако не му вярваха напълно, тъй като фашизмът е свързан с държавното управление на корпорациите. На страницата му в Уикипедия се казва, че майката на Шваб е била наблюдавана и разпитвана от Гестапо заради швейцарския й акцент. Фактът, че нацистите не са направили това на бащата, който ръководеше компания, управлявана от нацистите, донякъде ни казва, че Гестапо не го е смятало за проблем.

Изглежда, че старите нацистки ценности на корпоративността и „рестартирането“ може да са се отразили върху Клаус, който е на 84, ако може да се направи такъв аргумент. Хората не могат да контролират кои са били родителите им, но ако старият татко наистина е бил приятел с нацистите, може би ще е наложително да не се възприемат нито една от тези конкретни идеи, камо ли да се застъпват за тях.

Но разбира се, Шваб сега се застъпва за корпоративен и държавен контрол върху всички свободни нации на Запада, които не се различават много от това, което нацистите и техните комунистически съюзници (чети: КОМИНТЕРНЪТ) са търсили от десетилетия за Запада. Стремежът да се убие свободата живее широко в тази група.

Сега те дори не се опитват да го скрият – те открито възхваляват модела на комунистическия Китай и се застъпват за налагането му, с право по избор (сякаш при фалшифицираните избори изборът е уместен), сякаш нищо му няма. Маската на тези хора наистина е свалена.


Алберта забранява мандатите с маски в училищата, гарантира възможност за лично обучение за учениците

Education Minister Adriana LaGrange.

Правителството също така каза, че на ученици от програми за ранно детство до 12 клас не може да бъде отказано лично обучение, независимо дали носят маска или не.


Джон Айвисън: „Спокойният“ Джъстин Трюдо не успява да оправдае използването на Закона за извънредните ситуации

Canada's Prime Minister Justin Trudeau testifies at the Public Order Emergency Commission in Ottawa, Ontario, Canada November 25, 2022. REUTERS/Blair Gable

Появата на Джъстин Трюдо при разследването на позоваването на Закона за извънредните ситуации няма да премести планини или дори гласове. Тези, които го държат лично отговорен за упадъка на канадската цивилизация, ще продължат да забиват карфици в негово подобие; тези, които са загрижени, че отговорът на неговото правителство на Конвоя на свободата ще нормализира използването на извънредни правомощия, все пак ще твърдят, че либералите са реагирали прекалено; две трети от населението, което смята, че обявяването на извънредно положение за обществения ред е необходимо, ще остане незагрижено за възможните нарушения на правата и свободите.

https://bgprevedi.com/alt-news-25-11-2022-28518-2/

Предишна статия

«Чeлoвeк мoжeт вcё» – Никола Тесла был удивительно талантлив!!!

Следваща статия

Тибетецът от Габрово Христо Лолев: Далай Лама ме обучи

Други интересни