Решение на Върховния съд на САЩ

Автор: Няма коментари Сподели:

Решение на Върховния съд на САЩ: Covid ваксините не са ваксини!

Едва ли някой забеляза, че Робърт Ф. Кенеди младши спечели делото срещу всички фармацевтични лобисти. Ковид ваксините не са ваксини.

В решението си Върховният съд потвърждава, че щетите, причинени от генните терапии на Covid mRNA, са непоправими.

Тъй като Върховният съд е най-висшият съд в Съединените щати, няма повече обжалвания и всички възможности за обжалване са изчерпани. В първото си изявление Робърт Ф. Кенеди подчерта, че това е успех, който е възможен само благодарение на международното сътрудничество на голям брой юристи и учени.

Разбира се, това решение отваря нещо в международен план, особено тук, в Швейцария, това решение трябва да предизвика вълни, защото Швейцария има специална позиция тук със своята федерална конституция. От една страна, Нюрнбергският кодекс е в конституцията с член 118b, а злоупотребата с генно инженерство при хора е забранена в Швейцария, съгласно член 119 от Федералната конституция. Това се допълва от член 230bis от Наказателния кодекс…

Това означава, че извършителите могат да получат до 10 години затвор. Но това решение също трябва да накара останалия свят да се надигне и да го забележи, защото Нюрнбергският кодекс има международна валидност и се съдържа също в член 7 на Международния пакт за граждански и политически права. В случай на криминални обвинения изявлението трябва да се позовава на скандала Contergan, за да се придаде специална тежест на значението на това обвинение. Следователно политиката е изправена пред гореща есен.

Трябва също така да знаете, че германският адвокат д-р Райнер Фюлмих и още над 100 немски адвокати са участвали в тези процеси. 

https://www.foxnews.com/us/new-york-supreme-court-reinstates-all-employees-fired-being-unvaccinated-orders-backpay 

Нито една медия не говори за това, нито в Швейцария, нито в Европа. За съжаление, това ще дойде до обществото с голямо закъснение. Затова препратете решението на членовете на вашето семейство, приятели и познати.

                                                                             Емилия Славкова

Предишна статия

Чухте ли най-новия виц?

Следваща статия

“РЕАЛЬНЫЙ ВОРОШИЛОВСКИЙ СТРЕЛОК”: он не стал ПРОЩАТЬ

Други интересни