Васил Петров с празнично турне за Рождество Христово

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Васил Петров продължава традицията да ни поздравява с Коледни песни, този път със серия от концерти. След две години отлагане този декември той представя нова празнична програма – БЯЛА КОЛЕДА.

Първият концерт е на 14 декември в Перник на сцената на Драматичния театър, на 15 декември е във Велико Търново в читалище „Надежда, 16 декември в Търговище в Драматичния театър и 19 декември в Хасково в читалище „Заря“. „Бяла Коледа“ изпълва сетивата с мекотата в гласа на Васил Петров и с усещането за близост, които са негов музикален почерк, с красиви съвместни изпълнения и с мащабния звук на Врачанска филхармония, Йордан Тоновски джаз трио под палката на маестро Христо Павлов. Коледните класики са разработени в арананжименти в суинг, джаз, поп звучене и впечатляващи валсове, водени от стремежа към щастие, подкрепени от сплотеността в семейството и съхранили в себе си вярата в предстоящото Рождество Христово.

Специални гости в продукцията са брилятната цигуларка Зорница Иларионова и сопраните Таня Лазарова и Мария Божилова. В програмата са класики като White Christmas на Ървинг Бърлин, Silent night, Let it snow, What ever happened to Christmas и други, както една негова оригинална песен по текст на Архимандрит Серафим „Рождество Христово“ и е подготвил още няколко изненади.

Празничното му турне продължава и с още два концерта „Коледа с Васил Петров“ с оркестъра на Държавна Опера Русе с маестро Димитър Косев, ще му партнира и сопраното Даниела Караиванова! Концертите ще се проведат в град Русе на 21 декември на сцената на Доходно здание, и на 22 декември в Габрово в зала „Възраждане“. Всички концерти са с начален час 19:00ч.

                                                   Билетите са вече в продажба на касите на залите.

Margarita Tosheva
Artist and Event Management/ Concert and show production/Artist Booking
Mobile personal:+359 878 28 99 89

30, Gen. Skobelev Blvd. , 1606 Sofia, Bulgaria 
Website: under construction
Follow us:
Предишна статия

Как едно ядрено ЕМП би повлияло на електрическата мрежа?

Следваща статия

Новините днес 15 ноември 2022 година по света и у нас

Други интересни

Вашият коментар