Новините днес 15 ноември 2022 година по света и у нас

Автор: Няма коментари Сподели:

 Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

61% от българите не вярват в избори

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде … това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата … А Радев е последният, който има възможност да управлява – Николай Марков

265-ят ден от новия руско-украински взаимен демоцид

Путин е анти-глобалист на думи, но глобалист на дело, дълбоко затънал в блатото на либерализма!

Русия не е република, а олигархат с чиновническо-военно-губернаторска управляваща прослойка. Специален вид тоталитарна диктатура. Kлон на хазарската мафия (дълбинната държава).

Цифров концентрационен лагер в Москва!? Призовките се издават чрез система за лицево разпознаване!

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Страхил Ангелов интервюира доц. Мангъров за зеления сертификат и излизане от СЗО

Фейс-буря, 15.11.2022, по предложение на Мими Гаргарова

Отделно


ДС-ТИ ПРОБУЖДАНЕ С РАВНОСМЕТКА ПРЕЗ 2022

Фейс-буря, 13.11.2022, Valeri George

Коментари от избрани лица със сериозен и задълбочен поглед върху случващото се срещу България, етимология на (стояща) причината върху зависимости, вплетени в българската държава.

Коректно показани фигури от българското ежедневие, работещи срещу страната и възползващи се в хранителната верига – онези, които се крият под български знамена, прозвища от нелепи до обществени форми, на социални конструкции.

С оглед, да не се заема място в личния профил от моя страна, информацията ще се подрежда със споделени темите в коментари.

А пробуждането на моя фаворит или чрез него – петелът Петьо, започва не с политика, но чрез народно събрание. Обществен събор въз основа на 13.07.1992 бр. 56 ДВ 1991 и наново градеж, обществен, институционален, държавен и политически апарат, организационен и религиозен (да не забравим червените влъхви) – тежащи върху България и в момента безсрочно.

С оглед опасността от преливане метастазите под една или друга форма на увредената тъкан, компромиси към хигиената – не са допустими. Защото милиони млади, можещи и образовани чакат своето място в новата, българска държава.

Паразитният апарат особено след 1944-та узурпирал властта и през 1989 и през 1992 e същият, и през 2022.

(лично не разполагам с време за дискусия и коментари за и против показаното от мен, затова ще се възползвам веднага от санитарната мярка с която премахнах 4300 социални „приятели“ / здаве и живот на всички; усмихвайте се; вярвайте в бъдещето!

Нашето!


Второто съобщение от The Storm Rider (ездачът на бури), обясняващо „Събитието Черен лебед“

Фейс-буря, 14.11.2022, по предложение на Lisa Miller

Следва второто съобщение от The Storm Rider, обясняващо „Събитието Черен лебед“.

Вътре в СЪБИТИЕТО ЧЕРЕН ЛЕБЕД

Разпадането на западната финансова система продължава своя ход и разпространението става все по-очевидно. Както много патриоти знаят, миналата година очаквах, че икономическият колапс ще започне, като медиите, Уолстрийт и западните правителства крият истинските икономически числа и колапсът ще се случи.

BLACKROCK обяви фалит, а банковата система на РОТШИЛД И РОКФЕЛЕР СЕ СРУТИ. ВОЙНАТА [в Украйна] беше начин да се получат пари и да се скрие истината за пандемията, която излезе наяве: изкуственото създаване на вируса и смъртните случаи чрез ваксини като биологично оръжие. Метеорологични оръжия и др.

От тихата ядрена конфронтация, която се случва в момента до ОТКРИТАТА ВОЙНА в Европа между глобалистите от НАТО, ООН, американските генерали от дълбоката държава срещу Русия, ВОЙНАТА ескалира, докато Китай в момента се готви да нахлуе в Тайван.

СЪБИТИЕТО Black Swan (Черен Лебед) изведе на преден план ВОЕННОТО позициониране и военните учения по целия свят, тъй като глобалната верига за доставки на петрол и газ води до кризисно СЪБИТИЕ за западните страни. Очевидно е активиран добре изготвен ПЛАН, тъй като Q The Storm Rider е предвидил всички тези събития, които в момента се случват по света.

Докато правителствата на Италия и Франция започват да се бият помежду си в рамките на Европейския съюз, Германия започва да се бие с Унгария и Италия в рамките на същата общност от държави. Реалността е, че Германия играе игра и се преструва, че подкрепя Европейския съюз, докато всъщност вече е подписала СЪЮЗ с Русия и Китай, както и ТУРЦИЯ. Публичната битка на Германия с Италия и Унгария е театър, защото и трите страни са показали лоялност към Русия.

Зад публичните изяви МОХАМЕД БИН САЛМАН дърпа конците с ТРИЛИОНИ в петрол, газ, инвестиции в компании от Европейския съюз… Триумвиратът на властта, който съставлява РУСИЯ, КИТАЙ И БИН САЛМАН, влияещ върху ГЕРМАНИЯ, е съкрушителен и се основава на ГЕРМАНИЯ обещаваща да бъде лидер на Новата европейска империя и лидер на СЛЕДВАЩАТА европейска цифрова банкова система, основана от BRICS (БРИКС).

СЪБИТИЕТО ЧЕРЕН ЛЕБЕД вече засегна всяка страна и имаше няколко опита за военен преврат, а други се случват. Важни нации сега са в разгара на подготовката за преврати, защото знаят, че идват дните на мрака и КОЛАПСЪТ на старата финансова система ще бъде очевиден и ще се превърне в народни бунтове, протести, демонстрации: граждански бунтове.

И това ще доведе до затваряне и колапс на милиони банки. Едва сега злите медии най-накрая предупреждават, че рецесията идва в големите държави.

Икономическият колапс.

Различни СЪБИТИЯ, СЪБИТИЯ, СЪБИТИЯ ВСЕ ОЩЕ ЩЕ СЕ СЪСТОЯТ, ДОКАТО НИЕ минаваме ПРЕЗ БУРЯТА НА ВЕКА

===

ВСИЧКИ БУРИ ОТМИНАВАТ
И НАКРАЯ СВЕТЛИНАТА СЕ ВРЪЩА


Рамзан Кадиров: Украинските власти са в грешна позиция да диктуват условията си

Условията за преговори с ръководството на Украйна са смешни. Ако Зеленски се тревожеше за мобилизираните си пенсионери, той нямаше да използва думата „условия“, а щеше да коленичи за своя народ, както демонстративно коленичи за изборите си като президент.

Украинските власти са в грешна позиция да диктуват условия. Ние имаме свои условия и те са много по-реалистични:

– Признаване на ЛНР, ДНР, Запорожието, Херсон, Крим и Севастопол за руски;

– Екстрадирането на всички фашистки престъпници и шайтани, отговорни за зверствата над рускоезичното население, или официален процес срещу тях и заслужено ограничаване на свободата. Както можете да видите, нищо сложно, за разлика от условията на Зеленски. Но войната ще свърши. Дотогава аз лично считам за недопустимо дори да заекваме за преговорите“, каза още областният шеф.

Ръководителят на Чеченската република каза, че ако СВО приключи без тези условия да бъдат изпълнени, тогава той ще бъде готов да се присъедини към редиците на доброволците.

„И искам да ви напомня, че ако внезапно се случи невъзможното и СВО приключи без спазване на тези условия, тогава в Чеченската република ще има доброволци, включително и аз, които ще накарат бандеровските фашисти и шайтани да отговарят за всяка капка кръв“, каза Рамзан Кадиров.

Рамзан Кадиров също подчерта, че Русия няма да позволи да бъде унищожена от Запада.

„Ние няма да живеем рамо до рамо с този сатанизъм. Няма да позволим на Запада, криейки се зад помощта на Украйна и разнасяйки юфка за демокрацията, да унищожи нашата велика страна и да остави нашите традиции и вяра във Всемогъщия в забрава. И ако останалите украинци нямат смелостта да си признаят и да изритат натовските военни от страната, тогава ние ще можем. Спокойно, имаме достатъчно доброволци, оръжие и ентусиазъм да изпълним заповедта на Върховния Главнокомандващ и обезсърчим сатанистите да се противопоставят на Русия. Между другото, украинци, задайте си въпроса: защо НАТО почти винаги успешно напуска бойното поле, а мобилизираните биват пленени или умират?“, – обобщи ръководителят на Чеченска република.


Михаил Онуфриенко, без превод

Сутрешна сводка от 15 ноември

Отделно


Павел Иванов

Войските са объркани. Вари се истински бунт! Капитан Отраковски

Путински политически търгаши! Предварително уговорен мач!

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Светкавици, слънчеви изригвания, актуализация от Ранчото за наблюдения | Новините със S0 15 ноември 2022

Авто-превод

Отделно


Саня от Флорида

Украинският фронт – масирана ракетна атака срещу Украйна. 15 ноември 2022

Авто-превод

Отделно


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (15.11.22): виртуални и реални, безпрецедентни ракетни удари на ВС на РФ

Отделно


Пълен спектър оцеляване

Случва се. Русия напада Полша. Член 5 на НАТО. САЩ призовава за повишено внимание. Отидете да купите храна и вода.

БГ преведи: Ракетите, паднали в Полша до границата с Узомбия, МОЖЕ да са от украинските ПВО. Ще се разбере скоро!

Авто-превод

Отделно


Рапорт: Кадри от Body Cam показват, че Пол Пелоси отваря вратата за полицията, въпреки че DOJ казва друго


NBC УВОЛЯВА репортер, който разкри „измамата с чука“ на Пол Пелоси по телевизията на живо

NBC fires reporter who exposed Pelosi hammer hoax on live television

NBC уволни репортера Микел Алмагуер, след като той разкри атаката с чук на Пол Пелоси като „измама“ пред милиони зрители по време на предаване на живо.

https://bgprevedi.com/alt-news-15-11-2022-28208-2/

Предишна статия

Васил Петров с празнично турне за Рождество Христово

Следваща статия

ПРАЗНИК ЗА МУЗИКАТА В КАЗАХСТАН

Други интересни