Бенджамин Фулфорд: Групата Октагон в Швейцария търси мир след смъртта на Евелин де Ротшилд

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Хазарската мафия, със седалище в Цуг, Швейцария, се опитва да уговори мирно споразумение с останалата част от света, докато техният висш човек Евелин де Ротшилд умира и империята им се разпада. Като част от това групата Октагон, ръководителят на Интерпол, новият китайски император и група швейцарски милиардери (които контролират района около Женевското езеро), са поискали от Обществото на белия дракон (WDS) да изпрати свой представител в Швейцария. Ситуацията дори стигна до точката, в която руските мъже в черно, които се занимават с паранормални същества, направиха ход (повече за това по-късно).

Кралица Елизабет II обаче, преди скорошното си убийство, предупреди да не се ходи в Швейцария, защото „това е капан“. Източници от Мосад са съгласни. Така че засега WDS реши да изчака стария, управляван от Швейцария, контролиран от хазарската мафия „нов световен ред“, да рухне.

Този колапс сега се случва с ускорение, особено с продължаващата имплозия на Съединените щати.

Срещата на Г-20 тази седмица в Бали, Индонезия, може да бъде последната демонстрация на контрол от страна на ХМ, която ще се опита да представи Русия като „изолирана“, когато всъщност е вярно точно обратното: Съединените щати се превърнаха в посмешището на света.

Руският външен министър Сергей Лавров, който току-що пристигна в Бали,

[V1] (Лавров пристига рано в Бали)

казва, че ситуацията в света все още е много напрегната поради „настойчивите опити на ръководения от САЩ западен алианс да предотврати пълната загуба на глобалното си лидерство с надеждата да продължат да решават проблемите си за сметка на други членове на международния общност. Това е целта на неоколониалната концепция за световния ред, основан на правила, прокарван от американците и техните съюзници. След това той добави, че „по-голямата част от страните“ не подкрепят тази агенда (програма).

[A1] (Руската дипломация ще продължи да насърчава обединяващата програма – Лавров)

Най-важното е, че Германия и ЕС скъсаха с контролираните от ХМ САЩ и сключиха сделка с Русия. Това вече беше потвърдено от руския министър на отбраната Сергей Шойгу, който нареди на войските си да преминат на руската страна на река Днепър.

[A2] (Руският началник на отбраната нарежда изтегляне на войските зад Днепър)

Както отбелязва руската информационна агенция ТАСС: „Германия възнамерява да подобри отношенията си с Русия и Китай, въпреки възраженията на САЩ… Нека не забравяме, че Холандия отмени санкциите срещу Русия… САЩ нямат силата да налагат ред на света и да въвеждат нови правила.“

[A3] (Готовността на Зеленски за преговори с Русия показва разрив в НАТО – вестник)

В този момент контролната мрежа на ХМ е намалена до Канада, САЩ, Украйна и Швейцария.

Дори това няма да продължи дълго, защото окупираните от ХМ САЩ се сриват както политически, така и икономически. Фактът, че казват, че не могат да разберат кой е спечелил междинните избори на 8 ноември до декември или след това, илюстрира политическата парализа. Ето защо „служителите за изборите в Аризона са готови да работят до Деня на благодарността и евентуално до Коледа“.

[V2] (CNBC си казва всичко)

Ето още визуализации, свързани с този фарс.

[V3] (Измама, хваната от камерата)

Алгоритмите работят в Аризона
Франк Лопез, независим, губи гласове за минути
Бюлетини от междинните избори намерени в боклука

Дори ако Рокфелер успеят да продължат шоуто си с клоуна на Байдън още малко, продължаващият икономически колапс в САЩ ще срине всичко скоро, отколкото късно.

Например статията, свързана по-долу, показва 11 скорошни признака на този колапс.

[A4] (11 признака че икономическата активност се срива)

Дори Силиконовата долина сега бе ударена. Само през изминалата седмица 20 000 души са били уволнени. Twitter, Facebook (Meta), Stripe, Salesforce и т.н. изхвърлиха персонал и компании като Amazon и Google са близо до тях.

[A5] (Масовите уволнения в Силиконовата долина означават края на една ера за Big Tech (Биг Тек))

Това е само началото на болката, защото фалитът на САЩ на 14 октомври означава, че вносът на петрол от Близкия изток и стоки от Азия пресъхват. Ето защо празните контейнерни кораби се връщат от САЩ на други места.

[A6] (Морското разузнаване съобщава за бързо нарастване на транстихоокеанските празни плавания)

И в резултат на това започна сериозен недостиг на ежедневни стоки.

[A7] (20 артикула, които не можете да намерите в хранителните магазини точно сега! – Епичен икономист)

По-важното е, че според MI6 смъртта на Евелин де Ротшилд вероятно е била свързана със стреса у това семейство, което е загубило контрол над финансовите печатници, които поддържат цялото шоу на ужасите в САЩ и Украйна.

Неслучайно смъртта му беше последвана от колапса на FTX (ЕфТиЕкс) на Сам Банкман-Фрид и неговия хедж фонд Alameda Research (Аламида Рисърч). Това беше огромна операция за пране на пари, която взе над 100 милиарда долара, обещани за Украйна, и ги изпрати за финансиране на изборната кражба в САЩ, казват източници на Мосад.

Сам Банкман, Бил Клинтън и Тони Блеър (забележете физиономията му с укор към късите панталонки)
Разбъркване на картите от WEF към FTX
Как парите потекоха към демократите (от данъците до „гласувайте синьото през 2022“)
Страницата на FTX от сайта на WEF е премахната (а по-горе виждаме че е съществувала)
Търговията потъва

[A8] (Devex.com)

[A9] (Всичко беше игра за Сам Банкман-Фрид)

„Тази ситуация с FTX може да е капката, която преля чашата във финансовата система и цирковото шоу Fake Biden“, отбелязват източниците.

В крайна сметка тази имплозия вероятно ще унищожи цялата световна икономическа траги-комедия на Давос, както отбелязва този туит:

„Скъпи елит от Давос и @wef: изглежда, че случайно сте изтрили вашия партньорски уебсайт на FTX. За ваш късмет го намерихме в интернет-архива”

Сега вижте снимките на Сам с неговите приятели Бил Клинтън и Тони Блеър.

След като операцията по пране на фиатни пари на централната банка беше затворена, нищо чудно, че WDS получи вълна от обаждания от Швейцария миналата седмица.

Тук се появяват руските мъже в черно. Както обяснява източник от ФСБ, „В Русия имаме група бивши генерали от КГБ, които

организираха „глобален съвет за сигурност“, който идентифицира нещо, което наричат „глобален предсказател“. Генералите не са сигурни какво е то, но нещо, „може би ИИ или може би група извънземни умове, които живеят повече от 500 години, могат да прогнозират бъдещи събития и ги вкарат във филми, телевизионни предавания и т.н.“, отбелязва източникът от ФСБ.

Това е интересно, защото източниците на ЦРУ и Мосад също забелязаха този феномен на предсказуемото програмиране в предавания като Симпсън.

Нарича се диалектика на Хегел, Джими. В основни линии ти създаваш проблем за да получиш реакцията, която ти е необходима. И след това хората приемат решението, което ти им предлагаш. И ако те са силно уплашени те ще те молят за него.
Дали това не е поредното предсказание на Симпсън, което ще се сбъдне в близко бъдеще?
– Кажи си репликата.
– Разболях се от ковид, благодарен съм, че съм набоден тройно, иначе щеше да е по-лошо.
Симпсъновото предсказание за Украйна. 05/05/2022

Ето защо руснаците предлагат съюз със западните бели шапки, за да създадат конкурентна система за прогнозиране, показваща по-добри бъдещи сценарии от предимно дистопичните, които се представят сега.

Руските и западните бели шапки също отбелязват, че този бъдещ механизъм за контрол все повече разчита на аватари.

Например, източници от MI6 смятат, че истинският Доналд Тръмп е починал на 10 октомври 1989 г. Въпреки това, поради ролята, която Тръмп трябваше да играе, той беше заменен с Аватар. Ето защо Ивана Тръмп се разведе с него след катастрофата и получи попечителството над децата. Въпреки това читателите, които наскоро са се срещали с Доналд Тръмп, биха възразили, че той е истинският мъж. Какъвто и да е случаят, замяната на истинския мъж с аватар, който да играе роля в манипулирането на историята, е същата причина, поради която съпругите на Владимир Путин и Нелсън Мандела се разведоха, след като истинските мъже бяха заменени от актьори, съгласни са източниците.

[A10] (ВРЪЗКАТА ТРЪМП-БРИТАНИЯ!)

Може би най-странното подобно потвърждение дойде, когато Джордж Буш-старши беше убит пред телевизионните камери, докато вечеряше с премиера Киичи Миядзава, само за да изглежда по магически начин по-млад, след като падна под масата.

Във всеки случай, настоящият „Тръмп“ е планиран да обяви Мар А Лаго на 15 ноември. „Тук не става дума за това, че той ще се кандидатира за президент през 2024 г. Но (по мое скромно мнение) надушвам нещо по-важно, идващо от Щуката“, казва източник от Мосад.

„Сега имаме Аватарите, които излизат веднага след съобщението на Тръмп. Не можете да измислите това. Сатанинската кабала на ХМ изважда навън всичко, което имат. Джордж У. Буш и Барак Обама ще проведат веднага една след друга „дезинформационни конференции“ след „голямото изявление“ на Тръмп във вторник – но организаторите казват, че това не е било планирано“, продължава източникът.

[A11] (Джордж У. Буш и Барак Обама ще проведат последователни дезинформационни конференции след „голямото изявление“ на Тръмп във вторник – но организаторите казват, че това не е било планирано)

Без значение какво обаче, изглежда, че много събития вече не вървят според сценария.

Ето един пример от Канада. Гледайте ХМ-аватара на Кристия „Nazi“ Фриланд. Това не е оригиналната Фриланд. Слушайте колко бавно говори. Тя многократно напомня на канадците, че е толкова привилегирована, докато ние, селяните, трябва да решаваме за наема или храната…

„Аз съм много привилегирована личност, като другите избрани федерални лидери. Хм, плащат ми наистина значителна заплата и знам, че това ме поставя в наистина привилегирована позиция. Хората, които се борят в Канада, не са като мен – те не са федерално избрани политици като мен.“

[V4] (Аз съм много привилегирована личност)

Кристия Фрийланд е украинка, чийто дядо Михайло Хомяк е работил за Гьобелс като главен редактор на нацистки вестник в Украйна. Тя марширува с украинската нацистка организация „Десен сектор“. Тя седи в борда на WEF заедно с Клаус Шваб. САЩ я одобриха да ръководи НАТО.

Мечтата на Клаус Шваб за „Четвърта индустриална революция“ звучи ужасно много като Четвъртия райх с внучката на водеща нацистка фигура и поддръжник на Голямото рестартиране, отговаряща за НАТО.

Кристия Фрийланд беше лично отговорна за разпореждането за наблюдение и замразяване на банковите сметки на всеки канадски шофьор на камион, участвал в Конвоя на свободата в началото на 2022 г., и техните поддръжници. О, и ако това не е достатъчно, тя е и личният биограф на CGI (компютърната графика) на Джордж Сорос.

На канадците им дойде до гуша. Например Даниела Смит, премиерът на Алберта, каза следното за това защо нейната провинция не приема пандемични и ваксинационни заповеди от Клаус Шваб Ротшилд:

„Човекът, когото споменахте (Клаус Шваб), не мисля, че е лекар, не мисля, че е медицинска сестра, не мисля, че е парамедик, и не мисля, че е професионален здравен специалист. Предполагам, че намирам за неприятно, когато милиардерите се хвалят с това колко контрол имат над политическите лидери, какъвто има [Клаус Шваб], и смятам, че това е обидно. Хората, които трябва да управляват правителството, са хората, които гласуват за тях.“

Тогава, когато я попитаха за WEF, тя каза:

„Ами аз не съм млад глобален лидер на утрешния ден, никога не съм била на нито едно от техните събития и гледам [лидера на канадската опозиция] Пиер Поливие да казва, че не възнамерява да ходи на техните събития или да накара министрите си да участват в тях също, и аз съм на същото мнение.“

Провинциите Манитоба, Саскачеван, Алберта, Ню Брунсуик и Квебек, заедно с територията на Юкон, вече се бунтуват срещу Отава.

[V Англ] (Провинциите изхвърлят навън Трюдо и си вземат обратно техните изключителни права)

Гражданите също започнаха да се борят срещу тиранията на ваксините.

[A12] (Националната гвардия на Квебек: Пазете се от тези фалшиви ченгета)

След това виждате този про-Трюдо адвокат да се срива, докато разпитва свидетел в последната Комисия за указа за извънреден обществен ред.

[V5] (Адвокат пада на земята докато разпитва свидетел)

Сега вижте какво има на първа страница на австралийски вестник: детско порно на Байдън. Истината е извън торбата. Няма връщане назад.

Шок от детско порно на БайДън. На първа страница в Австралийската преса. Разпространете навсякъде, истината най-сетне излиза наяве!

[V6] (БайДън отново прецаква нещата – Иска Путин да излезе от Украйна)

Подобни неща се случват навсякъде по света. В Бразилия президентът Жаир Болсонаро обяви военно положение след опита за изборна кражба там. В момента се издават военни заповеди за арест на Върховния федерален съд, на Върховния избирателен съд и на Националния конгрес. Гражданското правителство на Бразилия е ПРЕКРАТЕНО до разрешаване на извънредната ситуация.

Изявление на МнО на Бразилия за изборната измама
Англ версия на декрета на Болсонаро за МнО – Бразилия

[V7] (Бразилия беше открадната)

[V8] (Масов протест в Бразилия)

Нищо чудно, че контролираната от ХМ корпоративна преса избягва темата за Бразилия.

Това се разпространи и в Перу, където народно въстание срещу правителството остава незабелязано.

Протести в Перу

Подобна ситуация съществува в Израел, където имаше опит тази страна да се превърне в теокрация, управлявана от Бенямин Нетаняху. Източник от Мосад казва, че „изборите все още не са стабилни. Има голяма опозиция от истинския еврейски народ. Не-ционистите не искат да имат нищо общо с него, освен да го видят в затвора или по-лошо“.

„Това е последният опит на ХМ да задържи Аватара Биби за още един кръг“, казва друг източник от Мосад. Като предупредителен изстрел към ХМ, заводът за атомни оръжия Димона в Израел беше унищожен, за да се гарантира, че вариантът Самсон на ХМ е неутрализиран, добавя източникът. Следователно не е изненада, че Израел също изпадна от корпоративните новини. Изглежда евреите там ще бъдат освободени.

Атомният завод в Димона в пламъци

Големият въпрос е кога самата ООН ще бъде отстранена от контрола на ХМ. В момента те се опитват да организират фарс, предназначен да им позволи да откраднат пари от Русия, за да продължат шоуто си още малко.

[A13] (Общото събрание на ООН няма право да събира никакви „репарации“ от Русия – руската мисия)

Както отбелязва руският пратеник в ООН, „пожелавам на нашите западни колеги да демонстрират пълната си вярност към принципите и готовност да възстановят щетите, нанесени на развиващите се страни през вековете на тяхната колониална политика, робство и ограбване на техните природни ресурси. Да не говорим за стотиците агресии и посегателства.“

Чуваме от ръководителя на Интерпол и други източници, че трибунали в стил Нюрнберг, свързани с престъпленията относно COVID и ваксините, най-накрая ще сложат край на ХМ.

Ето, както отбелязва съдията Анна фон Райц, групите хора, които са били извинени да получат удара:

1. Всички членове на Конгреса и всички членове на техния персонал.

2. Целият персонал на Белия дом и техните семейства.

3. Всички ръководители на Pfizer и техните семейства и техните служители.

4. Всички ръководители на Moderna и техните семейства и служители.

5. Всички изпълнителни директори на Джонсън и Джонсън и техните семейства и служители.

6. Всички изпълнителни директори на CDC, корпорацията и техните семейства и служители.

7. Всички ръководители на FDA, корпорацията и техните семейства и служители.

8. Осем милиона китайски студенти на обменни начала.

9. Шест милиона нелегални имигранти.

10. Всички бездомни хора със свърталища по улиците ни.

Имаме и ясни доказателства, че Ковид е неуспешен опит за масово убийство.

[A14] (Партия AustraliaOne – Актуализация на AustraliaOne. Интервю с д-р Брайън Ардис и Рикардо Боси)

Това няма да остане ненаказано и със сигурност ще свали ХМ.

Краят на управлението на ХМ обаче може да предизвика събития, далеч надхвърлящи обичайните параметри, с които сме свикнали. Ето някои от доказателствата за това:

1. [V Англ] Странни записи от Ефрат (ЗВУЦИ ОТ ПАДНАЛИ АНГЕЛИ, СТЕНЕЩИ В АГОНИЯ) не бързайте да се впечатлявате!

2. [A15] Доказателство, че наистина стават битки в DUMBs (дълбоките подземни военни бази) (Армията харчи половин милиард, за да обучава войниците да се бият под земята)

3. [V9] UAP над езерото Уилър, в региона на Саскачеван, Канада

4. [V10] НЛО-дрон, заснет 10 дни след инцидента във Фукушима в Япония през 2011

5. [V11] Шеврон (военни нашивки, пагони) на космическите сили на САЩ в полет

6. Логото на космическите сили на САЩ с този шеврон

7. Шеврон на космическите сили на САЩ на земята

Шевроните, според нашите източници от Тайните космически сили, са базирани в Антарктика и в Туле, Гренландия.

Въпреки това, докато не можем сами да управляваме тези кораби, вместо да чакаме космическите сили да ни се притекат на помощ, трябва да продължим да се бием с врага, когото виждаме.


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


„Руските и западните бели шапки също отбелязват, че този бъдещ механизъм за контрол все повече разчита на аватари“ – От една страна това си е чиста заблуда, вж Дейвид Айк. От друга, няма логика в използването на аватари! Трудно убедително е че аватарите служат за добри цели!

Споделете:
fb-share-icon
Tweet
Предишна статия

НепознатиТЕ: Даманхур: Храмовете на човечеството (1 част)

Следваща статия

По света и у нас на 14 ноември 2022 година

Други интересни