ЗА ВСИЧКО, КОЕТО НАПРАВИХТЕ ПРОТИВ НАРОДА НИ, КАКТО И ЗА ВСЯКО ЕДНО ВАШЕ ПРЕДАТЕЛСТВО И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Нощта ражда из мъртва утроба
вековната злоба на роба:
своя пурпурен гняв –
величав.

Дълбоко сред мрак и мъгла.
Из тъмни долини
– преди да се съмне
из всички балкани
из дебри пустинни
из гладни поля
из кални паланки
села
градове
изпокъсани
кални
гладни
навъсени
измършавели от труд
загрубели от жега и студ

полетяха напред

без ред
неудържими
страхотни
велики:

              НАРОД!

         

 ОТКРИТО ПИСМО КЪМ ВСИЧКИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ МИНИСТРИ, ДЕПУТИ И ПАРТИИ 

Аз Костадин Николов Георгиев, български гражданин с българска националност и самосъзнание, бивш професионален военен, в момента на ръководна длъжност в международна организация и шеф на Генералния секретариат на друга общо европейска такава, баща на пет деца /две от които вече загинали/ заставам със своето име и снимка и се обръщам към вас с това открито писмо. 

 Да – правилно сте прочели с БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНОСТ – а не както ВИЕ бихте искали с инородна или еврогейска такава. Въпреки всички ваши престъпни усилия да унищожите от корен българската НАЦИЯ – тя все още съществува и гордо се нарича така! 

Поради това сега ще говоря от името на целия БЪЛГАРСКИ НАРОД И ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ: 

 Кой ми дава това право? Моята българска душа, моят несъкпрушим български дух, моята вяра, чест и българска кръв, чрез които всеки БЪЛГАРИН се чувства единен с народа си! 

И със съдбата, болките и страданията му! Естествено, поради липсата на подобни качества, вие няма да разберете това! Но няма значение. Не вашето разбиране искам да пробудя с това писмо, защото то вече няма значение. Просто искам да ви задам някои въпроси, които никога няма да чуете в абсурдните си театралните продукции, наречени “Парламентарен контрол, телевизионни програми или срещи с граждани”. 

Ще ви задам тези въпроси, които биха искали да Ви зададат всички достойни български граждани, на който ВИЕ отдавна сте поставили кръста и сте ги отписали. 

ВЪПРОСИ, НА КОИТО РАНО ИЛИ КЪСНО ОБАЧЕ, ЩЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТГОВОРИТЕ И ТО ПРЕД СЪДА НА НАРОДА. Бъдете напълно убедени в това! 

 Така че да започнем с въпросите! 

 1. Кажете ми какво чувствахте, когато извършихте анти народния държавен преврат през 1989 година, не за да ни освободите от комунизма /който и без това съществуваше само в главите на Мордехай Хершел Леви – Маркс и Енгелс /, а за да приемете програмата РАН–ЪТ за окончателното унищожение на българската държава и изтребление на народа ни? Радост или кариерна перспектива за сметка на милионите безмилостно унищожени български граждани??? 

 2. Отговорете ми как се почувствахте, когато руският хазарски евреин Андрей Луканов умишлено обяви фалит на държавата, за да може да скрие следите на милиардите, които той заедно с Максуел откраднаха от народа ни и скриха в чуждестранните банки, за да продължат да финансират изтреблението на българския народ??? Сигурно сте се радвали, че само така ще успеете да унищожите България. 

 3. Кажете ми, предприехте ли някакви мерки, когато умишлено и по указания от чужди банкери и западни служби сринахте всички български банки и ограбихте народа, за да може да свалите от власт Жан Виденов? Той бе единственият български премиер, който си позволи да се опълчи на Сорос и на еврейските олигарси в Русия. А така вие извършихте втори /този път вътрешно партиен/ преврат, за да докарате на власт съпруга на партийната секретарка Елена Костова! За да може да стартира разграбването и разпродажбата на Държавният ни резерв и национални богатства и то за жълти стотинки. Като включително ни лиши от златни запаси и финансова независимост! 

 4. В края на 2001 г. по препоръка на САЩ и турските власти взехте решение да нарежете нашите ракетни комплекси СС-23 – 9К 714 ОКА. Обяснихте тази стъпка като спестяване на пари и възможност да влезете в ЕС. Кажете ми със спестените пари с какви нови оръжия въоръжихте българската армия и повишихте отбранителните способности на страната? И защо само членство в ЕС, станахте членове първо на НАТО и осигурихте възможност на враговете ни спокойно и без съпротива да унищожат при нужда България? 

 5. По препоръка на САЩ и НАТО през 1999 година анти-българското правителство на сатаната Костов прие „План 2010″ за окончателния разгром и унищожаване на българската армия. По този начин най-накрая загубихме възможността да си защитаваме при нужда земята и народа от чужда военна агресия и предстоящата окупация. Пак по техни указания разрушихте целия агентурен апарат на българските служби за сигурност и така ги лишихте от очите и ушите им, и от възможността да вземат правилни управленски решения и изпреварващи мерки за неутрализиране на всички заплахи срещу сигурността на страната. Малко по-късно пак всички вие обявихте открито имената на всички наши агенти в чужбина и така лишихте държавата от възможността да знае какви са плановете на всички криминални групировки по света, терористи, врагове и конкуренти. Щастливи ли сте, че всички вие сте чужди подлоги, извършихте държавна измяна и работите срещу интересите на българския народ и държава???

6. Кажете ми каква беше цената да приемете плановете на Турция за завземане на част от българската територия в района на южната българска граница и промяна на границата в талвега на река Резовска? Това са стотици квадратни км. от нашата територия и с огромни природни ресурси в българските териториални води? Кой ви даде правото да разполагате по своя преценка със земята, ресурсите и морската ни акватория, за които нашите предци са проливали кръвта си защитавайки ги през вековете? 

 7. Обяснете, как се случи така, че след като се обявихте като борци срещу олигарсите – броят на милионерите в България нарасна няколко пъти? Освен това, според изследвания на известни политолози, вашите лични богатства, скрити в тайни банкови сметки в чужбина, вече са надхвърлили 40 (!) Милиарда евро и долара. И това е на фона на всеобщо обедняване на населението, когато повече от половината български граждани не могат да си позволят дори пари за парче месо и да нахранят децата си? 

 8. Как по време на вашето управление, за тези 30 позорни години смъртността на населението в България – най-вече на българите – достигна фантастични размери и от 9 милиона и половина в момента вече сме по-малко с близо три милиона? Според водещите експерти по демография в момента българската нация се топи с по девет български граждани на час, хиляди се самоубиват, милиони бяха насила прокудени в чужбина, а смъртността превишава раждаемостта с 335 процента. Защо превърнахте България от земен рай в гробище за народа ни? Всичко това показва целенасочено създаване от вас, продажни и алчни партийни елити, на такива непоносими условия на живот в страната, които са предназначени за тотално физическо унищожение на НАРОДА НИ. Ситуацията може да бъде оценена единствено като физически, културен и духовен геноцид, икономически и финансов терор по отношение на държавно-образуващата нация – българската – чийто брой вече намалява експоненциално. Ужасяващото ниво на намаляване на населението на страната (с близо три милиона) е основният резултат от тридесетгодишната ви война с Българския народ и държава. Бързото обезлюдяване на земята ни е умишлено, за да може тя да бъде населена от мигранти от Близкия изток и, Азия и Африка. По този начин, господа партийни подлоги, ВИЕ не провокирате ли – между етнически конфликти и политика на подмолен “мек” геноцид спрямо българското население замествайки го с чужди етнически групи??? 

 9. Вие обяснявате престъпните си действия за приемане на мигранти с факта, че нашата уж развиваща се икономика не може без допълнителна работна ръка, защото нейното население вече го няма. Кажете ми НЕ- уважаеми от мен господа, в ползата на кого развивате тази икономика, когато от нея богатеете само ВИЕ, а не народът ни? И защо не откажете завинаги на ЕС да приемате чужди мигранти, защото трябва да приберем милиони българи пръснати по света и да върнем нашите сънародници, прокудени насила да слугуват в чужбина??? 

 10. Откакто всички вие сте на власт, консумацията на алкохол и наркоманията са се увеличили драстично. Консумацията на бира се увеличава ежегодно с 60%, което е удар по ГЕНО-ФОНДА на нацията. Поради тази причина, днес 60% (!!!) от пълнолетните момчетата не са в състояние на възпроизводство. Кажете ми, знаехте ли, че хмелът, използван за производството на бира, съдържа вещество – тарангон, подобен по химичните си свойства с естрагол, женски полов хормон, който води до безплодие? 

 11. Господа незаконни управници –знаете ли че броят на зависимите от наркотици в нашата страна /заради геноцида и безизходицата, на които сте ги обрекли/ вече е надхвърлил близо половин милион души, а при консумацията на хероин вече сме достигнали едно от първите места сред младежите в цяла Европа? И след като всичко това ви е известно, какво направихте, за да спасите децата ни и народа???

 12. Знаете ли, че и голяма част от ваксините, които внасяте в страната, водят до болести и безплодие? Да не говорим, че част от тях с вашето знание съдържат вредни вещества като живак, олово, химикали и добавени вредни нано частици. Питам ви какво направихте ВИЕ за да спасите децата ни и защо не изпратихте Москов в затвора? 

 13. Кажете ми господа ДЕМОНО-крати, лъже-реформатори, псевдо-комунисти, патриотари и откровени гробари – фашисти, защо днес в ЦЯЛА ЕВРОПА и в България най-бедните, най-нещастните и потиснати хора са именно българите? Такъв жесток геноцид, който извършвате спрямо един от най-великите народи в света като българския, не познава световната история! Колко дълго ще продължавате още да се опитвате да унищожите всички българи? Не е ли време да хващате пътя и бързо да бягате от страната преди да е станало късно??? 

 14. Вашите анти народни и анти български /тотално проядени от корупция/ правителства практически унищожиха образованието, науката, медицината и фалшифицираха цялата ни велика история. Преобразувахте една от най-добрите системи за образование и обучение в света в анти-човешки експеримент, заменяйки я по указанията на задграничните си господари с Болонската. И не само че провеждате анти човешки експерименти, а пропагандираната от Вас политика на джендъризъм, педофилия, проституция и сатанизъм както и чуждата нам система на образование доведоха държавата и народа ни до физическо и духовно изтребване. Щастливи ли сте че изпълнихте плана на световната мафия за обезбългаряване на България??? 

 15. По време на вашето царство Вие, НЕ УВАЖАВАНИ ДАМИ И ГОСПОДА, успяхте напълно да унищожите всичко, което подкрепя нашия статут на научно-индустриална нация, без да създавате нищо в замяна. Резултатите от вашата дейност са: сривът на промишлеността и селското стопанство; влошаването на инфраструктурата и промишленото оборудване; хиляди затворени и вече сринати училища, общински болници и заводи; всеобща емиграция и безработица. Разграбихте и разпродадохте всички стратегически предприятия и отрасли за да не влиза нищо в хазната. Медицината след вашата оптимизация се превърна от безплатна в платена и заставихте хиляди български майки да се превърнат в просяци, за да осигурят пари за лечение на децата си. Дали не наблюдавате със сатанинска наслада, как успяхте да разрушите една велика нявга държава и да унищожите народа ѝ??? 

16. Точно ВИЕ доведохте до деградацията социалната сфера под формата на все по-висока възраст за пенсиониране, морално загниване, тотално зависима правосъдна система и т.н. ВИЕ помогнахте за огромното обогатяване на супер паразитния финансово-олигархичен слой (90% от българската икономика принадлежи на чужди и местни престъпници и олигарси, които ограбват националните ни богатства и ги изнасят в чуждестранните си сметки и офшорни компании)! Всичко печелившо в страната вместо да пълни бюджета, е раздадено на група финансови спекуланти и олигарси, а държавата тегли милиардни кредити, за да плаща лихвите по предни такива, без да строи фабрики и заводи. Кажете дали сте щастливи, че нашите деца и родители ровят по кофите за боклук, за да могат да сложат нещо в устата си? Чувствате ли се виновни, че с глада, бедността, безработицата, унизително ниските заплати, алкохолизма, болестите и наркоманията ВИЕ прокудихте насила милиони български граждани или ги изпратихте в гроба? 

 17. Омразата и презрението към вас от всички български граждани вече не познава граници! От самодоволните ви, охранени и нагли физиономии, господа всеки нормален човек веднага изпада в бяс! Не познавам нито един български гражданин /а аз лично познавам стотици хиляди достойни такива/, нито сред техните приятели, който да е гласувал за Вас или вашата Партия от ГРОБари. Във връзка с това ви питам – Откъде тогава се появиха гласовете, с които Цветанов най-нагло твърди, че сте законно на власт, след като не повече от една десета български граждани, имащи право на глас, /заедно с купените гласове в гетата/, са били насила принудени да гласуват за вас??? 

 18. Цялата ваша въображаема сила и власт, всички ваши богатства и манипулативно пропагандираното ви уж превъзходство над обикновените български граждани, съществуват само в дебилните ви тикви и в умовете на някои от измамените наши съграждани. Веднага щом критичната маса от народа разбере истинското състояние на нещата и престане да разпознава незаконната ви власт като народна такава – вашата въображаема сила ще се стопи като дим и ще бъдете позорно пометени! Схващате ли, че времето за това вече е близо и че идва денят за ВЪЗМЕЗДИЕ??? 

 НЕ СЕ САМО-ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, че нямаме интелекта, дисциплината и силата да ви пометем така, както ураганът помита листата по пътя си. Или, че уж не можем да ви принудим дори и без всякаква сила да вдигнете бялото знаме и да молите за пощада или да избягате! Достатъчно е само да спрем да плащаме данъци /които и без това в момента са незаконни, както всички Ваши глоби и актове/ и полицията ВЕДНАГА ще спре да Ви пази крадливите, корумпирани задници. Защото никой от вас /Борисов, Цветанов, Местан, Доган, Нинова, Станишев, Марешки, набедените пишман патриоти или олигарси/ няма да изкара пари от тайните си банкови сметки в чужбина или от джоба си – за да продължи да им плаща заплатите. А това означава само едно – че искате или не, ще се срещнете с ЛЮБОВТА НА НАРОДА! 

 ЗА МЕН ЛИЧНО ВИЕ ГОСПОДА, СТЕ ЖАЛКА БАНДА ОТ ПОДЛИ И КРАДЛИВИ ПРЕСТЪПНИЦИ! 

                            ВИЕ НЯМАТЕ ВЛАСТ НАД УМА И ДУШАТА МИ! 

Аз не признавам ВАШАТА ВЛАСТ по никакъв начин, защото тя е престъпна, узурпаторска АНТИ БЪЛГАРСКА и анти-народна. Може би все още не разбирате, че ВИЕ – просто сте едно нищо за мен и за милионите достойни български граждани! Аз плюя на вашите лъже-либерални и анти-демократични лъже закони и ги презирам с цялото си сърце, воля и дух! Не се страхувам от вашата мъст или въображаемо величие, защото сте просто банда престъпници, подлежаща на арести, разследване, открити съдебни процеси, конфискация и… затвори. 

 Защото това, което направихте и продължавате да правите срещу българския народ и държава, НИКОГА НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО! 

 ЛИЧНО АЗ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ВИ ДЪРЖИМ ОТГОВОРНИ И ЩЕ ВИ СЪДИМ ЗА: всяко неродено българско дете; за всеки български учен, изобретател и инженер, който е прогонен от Вас да слугува в чужбина; за всеки метър свята наша земя, продадена или отдадена под наем на чужди компании; за всяко дете без дом; родител без работа, за милионите заробени българи чрез убийствените лихви от вашите банки, за всеки лев, предназначен да издържа вашата престъпна кохорта. За всичките ви непосилни, незаконни, престъпни и буквално малоумни данъци, глоби, актове, застраховки и увеличения на цените. За тоталната ви корупция. За повишаване възрастта за пенсиониране, след която вече никой от нас няма да доживее да я получи, защото ще сме измрели преди да се пенсионираме. 

 ЩЕ ВИ ДЪРЖИМ ПЕРСОНАЛНО ОТГОВОРНИ И ЩЕ ВИ СЪДИМ за всяко едно неизпълнено предизборно обещание. За арестите, актовете, уволненията и издевателствата над невинните. За всеки наркоман, алкохолик и проститутка, които не успяха заради вашите анти-народни фашистки режими да станат инженери, учени, военни, изобретатели, лекари, бащи и майка на многодетни семейства; за всеки от вашите крадливи приятели, приватизатори и олигарси, изсмукващи алчно кръвта, потта, труда и ресурсите на българският народ; за всеки гладен и не получил достойна заплата работещ, за всеки безработен български гражданин; за всеки нелегално проникнал и радушно приет от Вас терорист и радикален мигрант; за всеки лев, евро, долар и всеки грам злато, изнесени от България; за тайните ви банкови сметки в чужбина, за всеки българин умрял поради липсата на лечение, работа и грижи или самоубил се от отчаяние; за всяка скрита или явна пропаганда в училища, детски градини и медии на сексуален промискуитет, педерастия, българофобия (нихилизъм), алкохолизъм, наркомания, проституция, содомитска толерантност, космополитизъм и други сатанински “мулти-културни ценности”. 

За унищожената българска армия и разузнавателни служби, нарязаните танкове, кораби, самолети, артилерийски системи, оръжейни и ракетни комплекси за разграбените и разпродадени от вас военни заводи. За унищожения Държавен резерв, за ограбените от всички Вас и разпродадените на чужденци български банки! За всяко развратено от вас дете, за всяка съсипана българска съдба; за всеки български гражданин, преследван и притискан заради своите убеждения, лично мнение, участие в протести или защото разкрива истината за вашите престъпления. 

Ще ви съдим и за всеки български полицай и длъжностно лице, които ВИЕ незаконно заставяте да ви пазят от любовта на народа, превръщайки ги насила във ваши съучастници. За да може народът да ги намрази, а после ВИЕ както винаги правите, да ги обвините, ЧЕ ПАК – САМО ТЕ СА ВИНОВНИ. 

Ще ви съдим и за всеки изоставен на произвола на съдбата и без държавна защита наш сънародник в чужбина и за милионите българи по света, на които вие не предоставихте гражданство, защото предпочитахте да продавате паспорти на чужденци и престъпници. За всяко едно от Вашите безброй престъпления, за държавната измяна, за продадения СУВЕРЕНИТЕТ на страната, за всички ваши анти-народни закони, за всички подписани международни Конвенции и незаконни кредити, изтеглени без предварително проведени национални референдуми и одобрение от СУВЕРЕНА, за тоталната Ви все-прояждаща Корупция, кражби на евро-фондове, фалшивите ВИ обществени поръчки, за унищожената армия, разгромените служби за сигурност, продадената ни на чужденци финансова система, за всяко предателство, за всичко това и за много, много повече. 

 ПРИЗОВАВАМ ВИ ОТКРИТО ДА ИЗЛЕЗЕТЕ И ДА СЕ ПОКАЯТЕ ПРЕД НАРОДА КАТО СИ ПРИЗНАЕТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И САМИ СЕ ОТТЕГЛИТЕ ЗА ДА НЕ ВИ ВИЖДАМЕ И ЧУВАМЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА. Не се заблуждавайте че протестите срещу вас са утихнали. НЕ. 

Просто вулкана на народният гняв все по глухо и яростно ще клокочи нажежен до червено докато лавата най после изненадващо за Вас, не изригне. Но тогава вече ще бъде късно за всичко. Както и за милост и за пощада. 

 ЩЕ ВИ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТГОВОРИТЕ ПРЕД НАРОДА И ДА БЪДЕТЕ СЪДЕНИ. Нека невинните сред Вас /ако изобщо има такива/ не се притесняват, защото ОТГОВОРНОСТТА НА ВСЕКИ ЕДИН ще е персонална и лична! Всеки престъпник сред вас, си има конкретно име, презиме, фамилия и адрес и поради това лесно ще бъдете призовани и изправени пред съда на народа. 

 ЗА ВСИЧКО, КОЕТО НАПРАВИХТЕ ПРОТИВ НАРОДА НИ, КАКТО И ЗА ВСЯКО ЕДНО ВАШЕ ПРЕДАТЕЛСТВО И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СТЕ ПРЕЗРЕНИ НАВЕКИ КАТО ЖАЛКИ И ПОЗОРНИ ОТРЕПКИ! 

 Обръщам се към всички горди и все още непобедени български граждани, които са съгласни с това открито писмо, да си го копират, да си напишат името вместо моето и да го разпространят сред народа и българските групи в мрежата като свое. 

Или да си го допълните и пуснете като лично такова ПОМНЯ СВОЯТА КЛЕТВА И ВОИНСКИ ДЪЛГ ПРЕД НАРОДА СИ И АКО ТОЙ НИ ПРИЗОВЕ В БОЙ ИЛИ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД, ИМАМ ЧЕСТ И ЩЕ Я ИЗПЪЛНЯ!!!

                                                         Чакам вашите отговори – BGMilitaryUnion@gmail.com

https://www.facebook.com/groups/584734219056887/permalink/828220091374964/

Предишна статия

Българи ли са румънците? Български думи в съвременния румънски

Следваща статия

Славният български лев ще изпратим с „Ода на радостта“

Други интересни

Вашият коментар