Западното Хелоуинско политическо шоу на ужасите с гумени маски е на път да приключи

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Насладете се, докато можете, на шоуто на ужасите на актьори с гумени маски и компютърна графика, които замениха правителството на Запад. Като част от шоуто сега имаме фалшив папа, фалшив президент на САЩ, фалшив крал на Обединеното кралство, фалшив френски президент, фалшиви опозиционни лидери, фалшиви новини и т.н. Всичко това е на път да свърши. Това е математическа сигурност, защото цялата финансово-икономическа система, която го подкрепя, е над хиляда пъти подпряна на лостове и е фалирала.

„Едно Кенгуруво правителство обикновено предшества войната. Притеснението е, че следващата и неизбежна атака ще бъде термоядрена“, предупреждава MI6.

За да се избегне това, западните бели шапки и семейството на азиатските дракони сега преговарят за добронамерена замяна на колабиращата стара система. Ще започне с юбилей. Това ще означава анулиране на всички дългове, както публичните, така и частните, и еднократно преразпределение на активите, според предложението на семейство Дракон. Друга част от тяхното предложение е западните военно-индустриални бели шапки да председателстват процесите за военни престъпления в стил Нюрнберг, последвани от възстановяване на демокрацията, върховенството на закона и свободата на печата.

Видеото по-долу на Джефри Сакс, който говори с китайски колеги, отразява тона на разговорите.

[V1] (Професор Джефри Сакс, войната в Украйна: Точно сега САЩ е в друга игра. Американското правителство мисли че сега ние сме в грандиозна конкуренция с Китай, опустошителна конкуренция… Между другото, в същото време, когато имаме прокси-война между САЩ и Русия, защото тази война в Украйна има много общо с намерението на американците да натикат НАТО в Украйна и през Черно море в Грузия. И това е още един разказ, който САЩ не искат хората да знаят или да разбират, но е реалност…)

Преговорите обаче продължават, така че не очаквайте скорошно заявление. Вместо това запушете люковете си и се подгответе за геополитическа буря, каквато светът не е преживявал досега.

MI6 също го вижда, като коментира: „Това, което виждаме с много добре информирано разузнаване, са неща от обрата на столетието. Падането на режима и да се знае кога ще падне и какво да се прави.” MI6 очаква спусъкът да бъде „колапсът на Barclays Bank, който ще срине Glencore Commodities и всички световни пазари… те сами си го навлякоха чрез адвокати, шпиони и убийци, които проследихме на всяка крачка… цялото улично осветление в Швейцария се затъмнява в полунощ, като нещо от типа Блиц (светкавично).“

Повечето експерти от най-високо ниво са съгласни, че западната финансова система неизбежно ще се срине. Текущото й състояние е илюстрирано по-долу.

Койотът И, не гледай надолу!

За тези, които предпочитат технически диаграми, тези по-долу показват едно и също срутване от различни ъгли.

Дълговата криза в САЩ
Спестяванията изчезват
Бизнесът с къщите се срива
Дългът към БВП
Идва срутването на цените на къщите
Тарифите за контейнерен превоз

В една фалирала глобална система вие достигате момент, когато стойността на отпечатаните пари умира и каквото и да е обещанието на лидера, вече не може да бъде купено с фалшиви пари, които винаги ще имат НУЛЕВА присъща стойност“, обяснява швейцарският експерт Егон фон Грейерц. „С над $2 квадрилиона (2 и 15 НУЛИ) дълг и пасиви, почиващи на основата на $2 трилиона държавно злато, което прави златното покритие от 0,1% или отношение към 1000 пъти!“ добавя той.

[A1] (2 квадрилиона $ дълг едва-едва лежи на 2 трилиона $ злато)

Последният път, когато тази система беше на път да се срине, беше по време на шока на Лейман през 2008 г. Тогава фамилиите на хазарската мафия, управляващи Запада, успяха да получат 700 тона злато от семейство Дракон и да го използват над 1000 пъти, за да създадат 23 трилиона долара. Беше им позволено да направят това, защото обещаха да променят поведението си и да поставят черен комунист, известен като Барак Обама, за президент.

Тези пари свършиха и сега ХМ отчаяно се държат раболепно към Азия и обещават всичко под слънцето, като същевременно заплашват с пълна ядрена война и т.н., за да получат пари, за да продължат шоуто си на ужасите.

Това е съдията Анна фон Райц, която предупреждава азиатците за тях:

Те правят едни и същи неща и управляват едни и същи схеми от бронзовата епоха насам – въвеждат концепцията за кредит, получават достъп до кредити на други хора, натрупват дългове „в името“ на своите жертви, изяждат същността на страната, в която са нахлули, убиват своите кредитори и след това преминават към нов „домакин“.

Те възнамеряват да бъдат Зрители, безопасно разположени зад пословичната „Великата китайска стена“, говорещи с китайски гласове, говорещи за превъзходството на „тяхната“ 5000-годишна култура – това не е тяхната страна, не е тяхната култура, и те не са нищо друго освен зли, егоистични, международни паразити, които възнамеряват да използват Китай, за да гарантират своята безопасност, докато заговорничат да изядат същността на Китай, точно както направиха с всяка друга страна.

Ето още малко нагледно доказателство с кого точно си имаме работа:

Детско жертвоприношение към Молох.
Филмът без говор Кабирия.
Мислите ли че тези ритуали са отминали?
Кабирия (Джовани Пастроне, 1914)
Статуята на Молох от Кабирия (1914) на Джовани Пастроне, Национален музей на киното (Торино).
Кабирия излиза на 18 април 1914 (април и май са сатанински месеци).
На този плакат е показан епизодът с храма на Молох

Филмът може да е стар, но имаме множество високопоставени свидетели, които казват, че такива масови жертвоприношения се провеждат и до днес. Настоящите контролери на фалшивия режим на Байдън, например, организираха мащабно събитие за човешки жертвоприношения, при което бяха убити красиви деца, за да открият новата сграда на Световния търговски център, според MI6.

Руснаците знаят с кого си имат работа, защото воюват с тях от хилядолетия. Алексей Павлов, помощник-секретар на Съвета за сигурност на Русия, казва, че „неоезическите култове [са] набрали сила в Украйна“, назовавайки един от тях като хасидското движение Хабад-Любавич. „Основният жизнен принцип на последователите на Любавич е върховенството на привържениците на сектата над всички нации и народи“, добавя той.

[A2] (Висш руски служител: Хабад Любавич е неоезически култ)

Не са само руските лидери. Президентът на САЩ Доналд Тръмп също вече открито се позовава на сатанизма, когато говори за 15-годишно момиче, „садистично“ убито от ръцете на членове на MS13, в „ужасяващ сатанински ритуал“.

[V2] (Тръмп за сатанински ритуал)

Телевизионни личности като Лара Логан сега също излизат, за да твърдят неща като „Байдън трафикира деца, за да могат някои да пият кръвта им“.

[A3] (Лара Логан, изгонена от Fox и Newsmax, отива в Mike Lindell TV, за да твърди, че Байдън трафикира деца, за да могат хора да пият кръвта им)

Толкова ужасяващи са техните престъпления и толкова неизбежно тяхното наказание е, че тези фанатици не възнамеряват да изчезнат тихо в нощта.

Миналата седмица ХМ изпрати Хенри Кисинджър, един от техните висши лидери, в Япония, за да отправи заплахи към премиера Кишида, според източници от японското военно разузнаване. По-късно той беше видян да влиза на инвалидна количка в къщата на гейшите Ичирики (一力) в Киото, където

той отиде при дългогодишната си гейша-спътница. Като там той е бил дозиран с бавнодействаща отрова, твърдят източници от японското подземие. Можем да очакваме съобщение за смъртта му в близко бъдеще, обещават те.

Той е само един от многото шефове на ХМ, които биват отстранявани.

Например миналата седмица бившият министър на отбраната Аштън Картър почина неочаквано на 68-годишна възраст.

[A4] (Бившият министър на отбраната Аштън Картър почина неочаквано на 68 години)

Освен това сенаторът Боб Менендес е хвърлен под автобуса. Истинското обвинение е педофилия, твърдят източници от ЦРУ.

[A5] (Сенаторът Боб Менендес е обект на федерално криминално разследване в Ню Йорк)

След това съпругът на говорителя Нанси Пелоси, Пол Пелоси беше арестуван и изпратен в Гитмо, според източници както от ЦРУ, така и от Пентагона.

Историите за това, че е бил нападнат от дясно крило на Qanon и контра-историите, че става въпрос за битка с хомосексуална проститутка, са само повече дим и огледала, казват те.

Мениджърите на ХМ, които все още са на свобода, търсят къде да избягат. Например новозеландският криминален министър с облекло на другия пол Джак Ардън „се опитва да запази контрола над Антарктида, едно от последните укрития на сатанистката кабала на ХМ. Известни още като крадци на имена“, предупреждава Мосад.

[A6] (Ардърн на Нова Зеландия посещава Антарктика, за да подчертае предизвикателствата, свързани с изменението на климата)

Канадският Джъстин Кастро от своя страна планира да избяга в Коста Рика, твърдят източниците.

Тези усилия са безнадеждни, защото скоро няма да има къде на или извън планетата, където тези хора да се скрият. Това е така, защото хората се събудиха.

„Вижте как аватарът Барак Объмър (Барак Лентяй, мързеливец) не може да контролира тълпата си, докато те скандират FJB (съкращение от Прецакай Джо Байдън). „Той е наистина разстроен и има припадък на сцената. Казват, че е искал да спре снимките, за да не споделят и туитват този клип хората. Това със сигурност не е оригиналният Обама“, коментира източник от ЦРУ.

[V3] (Аватарът на Обама се опитва да успокои ревящата „Прецакай Джо Байдън“ тълпа)

Докато западният свят сега се събужда, по-голямата част от останалия свят вече е напълно буден.

Например руският президентски аватар Владимир Путин казва, че контролираният от ХМ …

… Запад претендира за всички ресурси на човечеството и предлагания от тях „основан на правила ред“ … „да му позволи да живее без никакви правила… Те се стремят да запазят тяхната проваляща се хегемония на всяка цена… Те дори не се стесняват от директен саботаж, като експлозиите на тръбопроводите „Северен поток“, които нанасят колосални щети на европейската икономика и значително влошават условията на живот на милиони хора… Те просто няма какво да предложат на света освен тяхното господство.

[A7] (Украйна като американски таран и мръсна бомба: посланието на Путин към разузнаването на ОНД)

Повечето световни лидери сега са съгласни. Китай изпрати ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ на войниците на САЩ и НАТО, потвърждавайки пълната си лоялност към Русия. Очаква се Турция да напусне НАТО и да подкрепи Русия и Китай. ИНДИЯ пристъпи напред да защити Русия и Китай. Германският канцлер Шолц е на посещение в Китай тази седмица, за да каже, че страната му също иска да се присъедини към алианса БРИКС, твърдят източници от германското разузнаване. Саудитска Арабия отказва да им доставя петрол и затова саудитският принц Мохамед бин Салман се подиграва на психическото състояние на фалшивия Джо Байдън.

[A8] (Доклад: Саудитският принц Мохамед бин Салман се подигра на Байдън в частно запитано психическо състояние)

Списъкът продължава и сега се състои от повечето страни в света.

Ето защо светът гледа към Китай:

От 2013 г. до 2021 г. БВП на Китай нараства със среден годишен темп от 6,6 процента, биейки световното ниво от 2,6 процента… Страната сега може да се похвали с най-обширната система за социално подпомагане в света, най-голямата високоскоростна железопътна мрежа, както и най-голямата и най-бързо растящата група със средни доходи… според ООН от 1990 до 2019 г. Китай е единствената страна, преминала от категория с ниско човешко развитие към високо човешко развитие… Приносът на Китай за глобалния икономически растеж през периода 2013-2021 г. е средно 38,6 процента, изпреварвайки тази на страните от Групата на седемте (G7) взети заедно… Китайската модернизация взема предвид жизнената среда, екосистемата и природната среда и поставя хората в центъра [насърчавайки] общите ценности на човечеството за мир, развитие, честност, справедливост, демокрация и свобода, удвоявайки се върху съвместното изграждане на отворен, приобщаващ, чист и красив свят, който се радва на траен мир, всеобща сигурност и общ просперитет.

[A9] (Световни прозрения: Рецептата на Китай за по-голям пай от глобалното развитие в един нов план)

Западът никога нямаше да бъде надминат от Китай, ако не се бяха заразили със сатанинските ХМ-вампири. Ето защо западните бели шапки искат да възстановят компетентното политическо-икономическо управление на Запада.

Разбира се, ХМ-вампирите, в отчаян опит да изплашат всички обратно в подчинение, бълват почти безкраен поток психоза от страхове като „нови и по-смъртоносни болести“ и „взривяване на язовири и ядрени централи“, или взривяване на „мръсни бомби”, или заплахи за първи ядрен удар и т.н.

Тази страхова психоза е изцяло блъф и глупости. Спомнете си как Фукушима беше „най-лошата ядрена авария в историята“ и „Тихият океан е мъртъв“. Е, това беше 100% лъжа. Сега тяхната история „Ковид ще убие всички ни“ също се оказва чиста лъжа. Оказва се, че процентът на преживяемост за тези, които са били заразени с Ковид преди ваксинацията, е 99,965 процента. С други думи нула.

Pfizer се (само)премахва от стоковата борса, Ню Йорк

[V4] (Фаучи е зад всички създадени вируси: Започвайки със СПИН и отивайки към всичко, САРС, МЕРС, ЗИКА, Птичия грип, те всички имат нещо общо – Фаучи в центъра. Това е същият сценария за различни вируси.)

[V5] (Тъмна Зима и Бил Гейтс: На 22-23 юни 2001, по-малко от 3 месеца преди атаките от 9-11, Пентагонът започна военни игри под кодовото име „Тъмна Зима“ във ВВ-База „Ендрю“. Те подчертаха техния сериозен ангажимент да играят ваксините като оръжия. Робърт Кядлак беше водещият организатор на тази пандемична симулация. Участниците в Тъмна Зима използват стратегии за налагане на принудителни карантини, цензура, задължително носене на маски, блокировки и принудителна ваксинация, а след това – разширени полицейски правомощия като единствената рационална …)

Ковид-19 е операция с фалшив флаг
за въвеждането на новия световен ред.
Те фалшифицират смъртни актове, за да раздуят цифрите.
Проучете сами!
Кажете „Не“ на:
военното положение
задължителните ваксинации
единната световна валута
обществото без пари в брой

[A10] (Поглед отблизо към процента на смъртността от ковид)

Така че, когато започнат да крещят „Маймунска шарка“ или „ваксините ще убият всички“ и т.н., просто ги игнорирайте, моля.

Маймунската шарка в САЩ, > 27 хиляди случая

ХМ все още се опитва да открадне изборите, където може.

Току-що видяхме това в Бразилия. „Можете да гледате как алгоритъмът изяжда преднината на [президента Джаир] Болсонаро и да изчислите резултата 51/49. Те не можеха да позволят на Болсонаро да „спечели“. Той каза, че ще изтегли Бразилия от Парижкото споразумение за климата“, коментира изборите източник от ЦРУ, които може би доведоха комуниста Лула на власт. Битката за Бразилия обаче все още не е приключила.

Болсонаро изцяло нагласен
Преброени са 26.88 от гласовете

Междувременно в САЩ бушува огромна битка за предотвратяване на кражбата на междинните избори на 8 ноември.

Крадците на избори от ХМ излизат с неща като „Хилари Клинтън“, за да твърдят, че „десните екстремисти вече имат план буквално да откраднат следващите избори“ и след това искат дарения.

[V6] (CGI-син-екран Килари (Убийцата) Клинтън)

Погледнете очите. Това е продукция от тип син екран CGI.

Нека да видим какво правят американските военни този път. Отбелязваме, че NSA току-що отвори нов „нервен център“, готов да сканира света за заплахи срещу Америка. Отварят точно навреме за междинните избори. Въпросът е ще бъдат ли те с народа ли ще са или против него?

[A11] (Новият „нервен център“ на NSA е готов да сканира света за заплахи срещу Америка)

Трябва също така да попитаме хората от тайните космически сили на чия страна са те. И така, с тази забележка ще завършим с най-новите визуални елементи от Синия Лъч на ТКП.

1. Странни метеорологични модели.

2. [V7] Флот от демаскирани кораби.

3. [V8] Дронове извън света с плазмена енергия.

4. [V9] Дрон извън света с плазмена енергия, Флорида, 22 окт.

5. [V10] Земен кораб от проекта Синия Лъч.

Нека да видим дали тези хора най-накрая ще излязат напълно от укритието си, когато управлението на ХМ се срине и се срине само.

https://bgprevedi.com/wests-rubber-masked-halloween-political-horror-show-is-about-to-end-27784-2/

Предишна статия

ДЕН НА НАРОДНИЯ БУДИТЕЛ

Следваща статия

Мужик на ЗАПОРОЖЦЕ УДИВИЛ внедорожники на бездорожье!

Други интересни