ПЪТЯТ КЪМ ЛУННАТА ДОЛИНА

Автор: Няма коментари Сподели:

Със същия идиотски възторг, с който някогашните депутати акламираха победите на хилядолетния Райх, днес наследниците им бленуват за поход срещу Русия. Да дадем тежко оръжие и военна подкрепа на Украйна, призовават нашите фукари и храбро дрънкат оръжие.

Какво ще стане като се лишим от ракетите, миговете и танковете си? Зеленски ще победи Русия ? Има ли дебили, които да вярват? Руснаците ще ги гръмнат преди да са заредили акумулаторите.

Тогава защо го правят? Върнете се малко назад, за да забележите, че същата порода копои нарязаха ракетите, закриха Козлодуй, унищожиха образованието, сринаха селското стопанство и разбиха индустрията. Сега им е поръчано да ликвидират сетните съпротивителни сили на страната.

Искат да ни избият и последните зъби, за да не хапем, да ни изкълчат ръцете, за да не се дърпаме и да ни счупят краката, за да не ритаме, когато почнат да ни унищожават. Те не искат Украйна да стане силна, те искат България да стане беззащитна. Те нямат нужда от силна България. На тях не им трябва никаква България.

Дадем ли оръжията си на Зеленски, от НАТО ще кажат, че сме без въоръжение и трябва да бъдем защитавани. Ще настанят у нас още чужди войски. А атакуват ли последните Русия оттук, руските ракети ще ударят веднага пусковите установки и летищата, от където тръгва нападението. Ударът ще е по нас, онези веднага ще поискат примирие. Ще гледат да се измъкнат.

А че тук щяло да стане лунната долина. Нищо, няма да остане никой, за да ги проклина!

                                                         Васил Василев                   https://afera.bg/

Предишна статия

ЧЕЧЕНЕЦ В РЕСТОРАНЕ ВО ФРАНЦИИ УДИВИЛ ВСЕХ СЫГРАВ МЕЛОДИЮ НА ПИАНИНО

Следваща статия

Много скоро ще ги излекува от ЛАКОМИЯТА и ПРОСТОТИЯТА – Нов НАРОДЕН Съд!

Други интересни