Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!(По света и у нас!)

Автор: Няма коментари Сподели:

61% от българите не вярват в избори…

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

Саня от Флорида

Украинският фронт – кървави атаки на ВСУ. 24 октомври 2022

Авто-превод

Отделно


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (24.10.22): Херсон се готви за защита, „мръсната бомба“, язовирът Каховка

Отделно


Пълен спектър оцеляване

ДЕЙСТВАЙТЕ СЕГА! ГЛЕДАЙТЕ ТОВА ВИДЕО, ПРЕДИ ДА БЪДЕ СВАЛЕНО. ТАЙНИ ПЛАНОВЕ ЗА НАПАДЕНИЕ РАЗКРИТИ.

Авто-превод

Отделно


Канадски подготвител

АКТУАЛНО: Американските военни на украинската граница ще влязат в конфликта

Авто-превод

Отделно


Град в Германия ще наложи храна без месо на децата в началното училище

meat free meals

Германският град Фрайбург налага храна без месо на децата в началното училище или детските градини, предизвиквайки възмущение сред родителите.


„Експерти“ сега казват, че никога няма да бъдете „напълно ваксинирани“ срещу ковид

Fully covid vaccinated

Така наречените експерти сега казват, че никога няма да бъдете напълно ваксинирани срещу ковид.

Всичко започна да се променя миналата година, когато CDC в Америка и други здравни институции по света предупредиха, че може да се наложи да „актуализират“ определението за „напълно ваксиниран“.

Сега, с новите бустери на пазара и вируса, който продължава да се развива, експертите казват, че терминът „напълно ваксиниран“ вече не означава да бъдеш възможно най-защитен.


Не е сатира: Фон дер Лайен получи наградата „Голямото нулиране“

Von der Leyen presented with 'Great Reset' award

Президентът на ЕС Урсула фон дер Лайен получи наградата „Голямото нулиране“ за ангажимента си към Целите на ООН за устойчиво развитие.

Фондацията на Гейтс посочи Фон дер Лайен като един от четиримата победители в „Наградите за глобалните цели на вратарите“, известни също като наградите „Голямото нулиране“. Другите победители са Радхика Батра, съосновател на Every Infant Matters; Захра Джоя, журналист от Афганистан; и Ванеса Накате, климатична активистка от Уганда.


Нараства подкрепата за плановете на Канада да започне да евтаназира бебета

Канада има някои от най-разрешителните закони за евтаназия в света, като един скорошен случай включва 61-годишен мъж, на когото лекарите са изпратили молба за евтаназия, защото страда от загуба на слуха и лека депресия.


Правителството на Хонконг загуби съдебното предложение за анулиране на 20 000 изключения от ваксинации

ОТ ТАЙЛЪР ДЪРДЪН

Предизвикателство, възникнало по-рано този месец в Хонконг, за анулиране на освобождаването от ваксина срещу Covid, издадено от определени лекари, загуби в съда.

В края на септември Хонконг се опита да анулира някои въпроси за освобождаване от Covid от лекари, за които се подозира, че злоупотребяват.

Big Brother изглежда наистина стърже дъното на цевта в този момент. Сякаш достатъчно хора вече не са били принудени да получат набождането, полицията в Хонконг „арестува шестима лекари миналия месец за предполагаемо издаване на писма за освобождаване от ваксинация, без провеждане на подходящи консултации“, написа SCMP миналата седмица.

Оттам правителството направи правно оспорване на 20 000 сертификата за освобождаване от ваксинация, свързани с лекари по подозрение за злоупотреба във Върховния съд на страната. Но след това съдът постанови, че правителството няма власт да анулира изключенията и временната забрана на план за отмяна на изключенията сега вероятно ще стане постоянна.


Предупреждение, подгответе се за голяма „парична паника“ (2 ноември, САЩ само)

Уважаеми читателю,

Като бивш управляващ директор на Goldman Sachs, чувствам, че е мой дълг да ви предупредя за това, което може да се случи на 2 ноември.

Всичко започва с нова президентска изпълнителна заповед, която може директно да инсталира ОСНОВНИ промени в банковата ви сметка.

И всичко това е подкрепено от най-големите компании в света: Citigroup, Ford, MasterCard, Visa и Coca-Cola.


30 демо-депутати от Камарата призовават за драматична промяна в политиката на Байдън за Украйна:

„Заемете се сериозно с дипломацията или рискувайте грешни ядрени изчисления“

ОТ ТАЙЛЪР ДЪРДЪН

В напълно неочаквано развитие, като се има предвид, че до вчера всеки виден човек, желаещ да говори за възможностите за мирен план за Украйна или който изрази надежда за преговори за прекратяване на войната, беше заклеймен и заглушаван като „агент на Кремъл“, група от 30 демократи в Камарата на представителите сега настоява администрацията на Байдън да следва дипломатически път с Москва.

The Washington Post, който описва подробно съдържанието на писмо, изпратено до президента Байдън от демократите в Конгреса, подчертава, че те призовават САЩ „драматично да променят“ стратегията си по отношение на войната в Украйна за първи път, като тежкият конфликт сега достига до осеммесечния маркер.

„Колкото по-дълго продължава войната в Украйна, толкова по-голям е рискът от ескалация – до широко разпространен, опустошителен ефект“, каза пред Washington Post представителката Прамила Джаяпал (Вашингтон), която ръководи усилията за цялостна промяна на стратегията. „Не трябва да имаме илюзии относно предизвикателството пред нас, но… моите колеги и аз призоваваме администрацията да се ангажира с проактивен дипломатически натиск в опит да се намери реалистична рамка за прекратяване на огъня.“

Най-важното е, че изглежда, че последният месец на засилена ядрена реторика всъщност събуди някои от политиците, които изглеждаха като сомнамбулисти ходещи направо към „Армагедон“ – както се казва в изключително тревожните забележки на самия Байдън от 6 октомври. По това време Байдън беше казал пред аудитория на демократите на събитие за набиране на средства в Ню Йорк: „Опитваме се да разберем кое е отклонението на Путин? Къде слиза? Къде намира изход?“ След това той заяви за руския президент: „Той не се шегува, когато говори за потенциално използване на тактически ядрени оръжия или биологични и химически оръжия“.

https://bgprevedi.com/24-10-2022-27637-2/

Предишна статия

Калашникът изкопиран ли е? Всичко, което не знаете за легендарното оръжие АК-47!

Следваща статия

Китай обявява нов 100-годишен план, докато Западът потъва в хаос!

Други интересни