ХАЙЛ УРСУЛА, ХАЙЛ АДОЛФ, ХАЙЛ БАЙДЪН

Автор: Няма коментари Сподели:

Българските политици в голямата си част нямат гръбнак, а по-скоро се родеят с червеи – живеят в калта, не могат да стоят изправени и се хранят с боклуци.

Подмийничеството е отличителна черта на почти всички. Преди 1944 година политиците вдигаха ръка в хитлеристки поздрав, по улиците на София е имало нацистки символи и знамена, а Третият Райх е бил за тях непобедим, велик и единствен, така да се каже, цивилизационен избор.

След 1944 година същото – да живее великия СССР, КПСС, БКП, урааааа! Мазни четки и баданарки спрямо партията и съветските другари.

Едва дойде 1989 година и първият български президент като червей се сгъна пред Ран и Ът и им се поклони, а тези около него правеха поклони на Сорос и на американците. Сега подмийничеството е стигнало висотите на политиците, подкрепящи Третия Райх.

Даже се смята за срамно да споменеш за българските национални интереси. Има само евроатлантически или евразийски. Българските някъде се губят между тях. А всъщност цивилизационният избор е да сме българи и да правим това, което е изгодно за българите. Включително политиците ни да имат топки да пратят на майната им всички, които отвън се опитват да ни налагат политика.

Хайл, ……/попълнете правилното име/, вечна дружба! Да живей …../попълнете правилното/!

Елена Гунчева-Гривова                                        https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

НАТО не се ръководи от мислещи и морални хора, а от съвет от старци, чиито характери са били разядени от живот в богатство, привилегии и изобилие

Следваща статия

Ние сме победена държава … и ни назначават който си преценят. Фактът че се назначават деца навсякъде… това трябва да ви говори че от друго място се управлява държавата…

Други интересни