Часовникът на Страшния съд!

Автор: Няма коментари Сподели:

Сега е ядрения час
Часовникът на Страшния съд


Ако изборите можеха да решат проблемите, България отдавна щеше да бъде рай на земята!

Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

234-ят ден от руско-украинската олигархична военна операция

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Русия ще продължи да отделя 400 000 евро годишно за ядрените проекти на МААЕ


Михаил Онуфриенко, без превод

Глуха защита

Отделно


Михаил Онуфриенко, без превод

Юри Подоляка и „враговете на народа“

Отделно


Саня от Флорида

Лукашенко изпрати 70 000 на границата!

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Задействане на слънчеви изригвания, сблъсък на галактически клъстери

Авто-превод

Отделно


Парите на Сорос натискат големите технологии да прочистят независимите медии преди междинните избори

Soros demands Big Tech to shut down alternative media before midterm elections this November

Крайнолевият милиардер Джордж Сорос плаща на големите технологични гиганти десетки милиони долари, за да прочистят интернета от независимите медии преди междинните избори този ноември.

Според нов доклад от Newsbusters, Сорос е платил най-малко 30 милиона долара на големи технологични гиганти, за да „засилят цензурата си“ срещу не-масовите медии.


Фаучи беше хванат да редактира тайно „инкриминиращи“ документи за вируса на прилеп седмици след избухването на COVID

Fauci edited bat-virus documents shortly after pandemic was unleashed on the big wide world

Д-р Антъни Фаучи тайно е редактирал уличаващи документи относно изследване на вируса на прилепи в Ухан през януари 2020 г., според ново разследване на White Coat Waste Project.

Фаучи непрекъснато отказва да отговори на въпроси защо правителството на САЩ е финансирало вирусни изследвания в китайска лаборатория. Сега изглежда, че трябва да бъдат повдигнати допълнителни въпроси относно надзора на финансирането, предоставено на EcoHealth Alliance (EHA).


Израелска компания представя 3D-отпечатано „месо“ като бъдещето на храната

ОТ ТАЙЛЪР ДЪРДЪН

Въпреки спада на интереса и падащите цени на акциите, множество компании по света все още се опитват да промотират фалшиви заместители на месо на силно ограничен пазар, който не ги иска. Impossible Burger и Beyond Meat бяха последните неуспешни опити за използване на протеини от соя, боб и грах за симулиране на изживяването с бургери, като се стигна до партньорство с франчайзи за бързо хранене като Burger King и McDonald’s, само за да бъдат отменени тези програми поради липса на продажби.

Изкуственото месо и премахването на месото от обществената диета е постоянен дневен ред (агенда) на ООН от няколко години, въз основа на твърдението, че животновъдството отделя твърде много парникови газове, които допринасят за „промяната на климата“. Все още няма конкретни научни доказателства в подкрепа на това заключение, като се има предвид, че общата температура в света се е повишила само с по-малко от 1 градус по Целзий през миналия век според NOAA. Независимо от това, елитът върви напред към целта си за веганско население до 2050 г.

Израелската компания Redefine Meat навлиза в областта в Европа с метод за 3D-отпечатани, лабораторно отгледани пържоли вместо типичната алтернатива на бургерите. Освен че процесът изглежда доста гротескно и неестествено, е много малко вероятно един заместител на месната паста да се доближи до вкуса на истинска пържола. Запитайте се, бихте ли яли това с желание?

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/15-10-2022-27419-2/

Предишна статия

Рахмон – Путину: Мы хотим, чтобы нас уважали!

Следваща статия

ПОБЕДА НА НАРОДА СРЕЩУ БАНКАТА

Други интересни