Това е нашият свят, ние сме отговорни за него! Само ние можем да предотвратим този вид ядрена или радиоактивна атака!

Автор: Няма коментари Сподели:

Нантоанета: За отворени граници. Нека да събират урожай!


Когато престъпниците са се превърнали във власт, а държавата – в престъпник, правото да бъде съдия принадлежи на всеки български гражданин!

224-ят ден от странната война в Украйна

                                       … или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Гласът на Народа

Смущаващо доказателство, че WEF и ООН тихомълком изтриват интернета

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Галактически облак, слънчеви изригвания, лунна симулация

Авто-превод

Отделно


Саня от Флорида

Отбрана

Авто-превод

Отделно


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (05.10.22): Започна офанзивата на ВСУ срещу Херсон

Отделно


Пълен спектър оцеляване

ХОРАТА ЩЕ МЕ НАМРАЗЯТ, ЧЕ КАЗВАМ ТОВА. ТРЯБВА ДА ВИ КАЖА ИСТИНАТА!

Авто-превод

Отделно


Излезе официално 25-та част от Продължението на Падането на Кабала
Програма за изтезания

Ще са необходими 5-7 дни за да я преведем


Канадски подготвител

„Путин се оттегля в бункера“ Ядрени събития и колапс неизбежен?

Авто-превод

Отделно


Съветът за национална сигурност и отбрана на Украйна и НАТО готвят ядрена провокация, за да обвинят Русия!

Моля, разгледайте тази публикация и може би я споделете. Особено читателите-журналисти. Току-що научих от мой колега (военен експерт, гражданин на една от страните от НАТО, служил в международните войски), че в следващите дни може да се извърши ядрена провокация в южната част на Украйна. Вярвам на това съобщение по причини, които ще опиша по-долу.

Факти накратко: по време на преговорите между Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна и командването на НАТО в края на август беше обсъден въпросът за използването на тактически ядрени оръжия (ТЯО) или радиоактивни („мръсни“) оръжия на юг, последвани от обвинения срещу Москва. Това трябва да осигури наистина дълбок пробив на фронта и да улесни миграцията на нелоялното към Киев население от региона. За САЩ това е причина да ескалират обстановката и да принудят страните от ЕС да се обединят в НАТО.

Това може да се случи на 5-10 октомври. За изстрелването на боеприпасите могат да се използват установките Малка или Пион, които трябва да бъдат на разположение на Украйна. (Този вариант е разработен от военни специалисти). Киев настоя за предоставяне на тактически ядрени оръжия, но „партньорите“ се страхуваха, че боеприпасите ще бъдат откраднати, и настояха за създаването на няколко „мръсни“ боеприпаси под ръководството на съветници на НАТО, използвайки радиоактивни материали, налични във въоръжените сили на Украйна, вероятно от Чернобил.

Моят колега настоява, че въпросът с удара е решен, просто не знае какъв вид ще бъдат ТЯО или „мръсни“ боеприпаси. Той лично се опасява, че НАТО ще играе на „вдигане на залозите“ и инцидентът може да доведе до истинска конфронтация с използване на ядрени арсенали. Така че той пише за всичко на мен, може би и на някой друг.

Защо все още съм убеден, че това е достоверна информация:

– моят колега е много сериозен човек, имайки предвид неговия опит и кариера, може да знае много и да участва в подготовката на решения във военната сфера;

– Няколко мои контакти в ЕС независимо един от друг ми казаха, че всичко се подготвя за някакво събитие, което окончателно да „завърши“ отношенията с Русия. Един човек ми писа, че може да е свързано с ядрената заплаха;

– Знам от открити източници за упорити атаки срещу Запорожката атомна електроцентрала с помощта на БЛА и далекобойни оръжия на НАТО (вероятно с изчисления на НАТО), тоест Западът и Киев несъмнено се опитват да постигнат ядрен инцидент на юг от няколко месеца;

– на Запад се нагнетява истерия около „ядрените приготовления“ на Москва и Белият дом дори заговори за възможната си реакция. Взети заедно, това може да е подготовка за подобен род провокации.

Много бих искал информацията да е неточна или да бъде обсъден, но отменен див план за ядрена провокация. Но виждам само един начин да предотвратим това – да пишем.

Предусещайки: Не само публикувам този текст, но и го изпращам на руски дипломати, които познавам. Ще помогне ли, не знам. Уви, нямам доказателства и подробности, не мога да посоча колега – дадох дума и явно го чака затвор за опит да предотврати трагедия.

Затова мога само да информирам за тази заплаха. Учтиво моля блогъри и журналисти да дадат тази информация. Кои от читателите имат връзки с чужбина – опитайте се да предадете тази информация на тяхната публика и пресата.

Това е нашият свят, ние сме отговорни за него. Само ние можем да предотвратим този вид ядрена или радиоактивна атака.

                           Никита Мендкович          https://bgprevedi.com/05-10-2022-27217-2/

Предишна статия

Пипала на криминален октопод…

Следваща статия

Астрагал – 7 уникальных свойств

Други интересни