Този луд, луд свят…

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив

Четете Фулфорд с голяма доза сол [<>] | Англ | Рус_текст | Рус_глас | БГ-пидиеф

В световен мащаб са издадени заповеди за стрелба срещу всички членове на хазарската мафия, докато не се предадат безусловно, съгласно споразумение, сключено между MI6, ЦРУ, Мосад, руската ФСБ и други военни / разузнавателни агенции по света. Това е законно, защото ХМ активно се опитват да убият 90% от човечеството. Ако се предадат, ще бъдат изправени пред Нюрнбергски трибунал за военни престъпления. Ако не го направят, те са изправени пред смъртта. (*ЗУ)

С основание руският президент Владимир Путин каза, че диктатурата на западните елити е насочена към всички общества, включително гражданите на самите западни държави [това е] чист сатанизъм… Исус Христос каза в Проповедта на планината: „Чрез техните плодове, вие ще ги познаете“. Тези отровни плодове вече са очевидни за хората, не само у нас, но и във всички страни, включително много хора в самия Запад.

За тези, които все още не разбират с какво имаме работа, вижте това видео на жертвоприношение на дете.

[A1] (150 000 ЕВРЕИ СЕ СЪБРАХА В ЧИКАГО ЗА РИТУАЛ НА ЖЕРТВА НА ДЕЦА – ПРИСЪСТВА И ПЪРВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ИЗРАЕЛ (03.07.1933))

Това е доказателство, че наистина имаме работа с фанатици, почитащи Молох и жертващи деца. Те ни гледат като „амалак“ (заклети врагове на евреите, смучещи кръв) и смятат, че имат право да ни убиват или да ни поробват като добитък. Това са древните врагове на евреите, римляните, християните и по-голямата част от човечеството. Те са тези, които са измъчвали Исус Христос до смърт и са изложили тялото му за публично показване. (*ИХ)

Видеото е от световното изложение в Чикаго през 1933 г., но и до днес те извършват масови жертвоприношения. Нашите източници от MI6 казват, че разполагат с видеозапис на „красиви деца, принесени в жертва“ в холокост на церемония по откриването на новата сграда на Световния търговски център. Холокостът е жертвоприносително изгаряне към Молох, известен също като Баал, Сет или Сатана. Това са хората, които избиха десетки милиони китайци, руснаци, германци, японци, евреи и т.н. по време и след Втората световна война като част от техния план да превърнат планетата Земя в гигантска животинска ферма.

Събитието, показано по-горе, беше организирано от Ционистката организация на Америка, спонсорирано от Еврейската агенция за Палестина и продуцирано от Майер Вайсгал, с помощта на равина Соломон Голдман, както и Морис Самуел, авторът на „Вие, езичници“. Един от големите оратори на събитието беше не кой да е, а Хаим Вайсман, първият президент на Израел и човекът, който заедно с Лайънъл Уолтър Ротшилд е автор на Декларацията от Балфур.

Това са хората, които поробиха американците и ги превърнаха в свои машини за убиване и насилие по целия свят.

Заповедта за убийство включва, но не се ограничава до: потомците на Джон Рокфелер I, членовете на семейство Ротшилд, Хабсбургите, както и холандските, италианските и белгийските кралски семейства.

Лицата, набелязани за незабавна екзекуция, включват актьорите, представящи се за президента Джо Байдън и папа Франциск, Джеф Безос, Джаред Кушнър, Джъстин Кастро (Трюдо), Кристия Фрийланд, Еманюел Макрон, Урсула фон дер Лайен, Ангела Меркел, Антъни Фаучи, Алберт Бурла, Бил Гейтс, главният равин на Ню Йорк Ефраим Мирвис и др. Ще помолим нашите читатели да помогнат за съставянето на по-изчерпателен списък, но това е добра отправна точка.

Ако сте член на звеното за защита на някое от тези лица, трябва или да се подчините на заповедта, или да бъдете изправени пред наказания за военни престъпления като доживотен затвор или смърт. Ако смятате, че това е крайно, не забравяйте, че тези хора активно се опитват да убият вас и вашето голямо семейство, така че това е законна самозащита. В състояние на война сме, хора, и това е „или убий, или ще бъдеш убит“. (*Насилие)

Добре, нека сега да разгледаме някои от последните развития в битката за освобождението на планетата Земя.

Последният опит на ХМ да започне Трета световна война беше видян миналата седмица, когато те „взривиха“ газопроводите Nordstream I и II, които доставят руски газ за Германия. Това беше незабавно последвано от обявяването на алтернативен тръбопровод, доставящ газ от Норвегия до Полша. Проблемът е, че всичко е било пропагандна лъжа, предназначена да прави пари чрез манипулиране на финансовите пазари, казват източници от руската ФСБ.

Доста сигурен е залогът, че ако разследвате, ще разберете, че притежаваните от Ротшилд търговски компании, базирани в Швейцария, са постигнали убийствени почалби от търговията с вътрешна информация въз основа на инцидента с фалшивия тръбопровод.

Освен това Германия сега ще трябва да плаща „транзитни такси“ на Украйна и Полша за газта от тръбопровод, който вероятно не съществува.

[A2] (Пускане на Балтийската тръба)

[V1] (Балтийският тръбопровод е тържествено открит)

Това обаче няма да е достатъчно, за да спаси ХМ от финансовия колапс. Реалността е, че Западна Европа или трябва да свали своето сатанинско ръководство, или да се изправи пред индустриално спиране и мразовита зима.

Американците също трябва да направят нещо по отношение на фалшивия режим на Байдън на Борда на Федералния резерв или също да се сблъскат с трудности. В знак, че притежаваната от ХМ корпорация СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ не успя да изпълни крайния си срок за плащания до 30 септември, FRB свика тайна спешна среща сутринта на 3 октомври.

[A3] ()

Според източници от британското кралско семейство причината за срещата е, че

кралските семейства са поели контрола върху централните банки от семействата Рокфелер и Ротшилд.

Сътресенията на британските финансови пазари идват от факта, че за първи път след известната търговия с вътрешна информация на Ротшилд за битката при Ватерло, британските кралски особи сега контролират Bank of England, отбелязва източникът.

В Европа също Ватиканът премахна целия контрол на Ротшилд / Рокфелер и т.н. от 30 септември.

Що се отнася до Съединените щати, ето информация от контакт, който има достъп до тайните срещи на хазаро-мафиотския Световен икономически форум:

BlackRock и Vanguard планират да пуснат на фондовия пазар всички световни активи, които те оцениха на 500 трилиона долара. Световните активи ще бъдат разпродадени като акции. Те смятат, че стойността на акциите ще бъде 5 пъти над първоначалното пласиране. Те искат да направят това, за да постигнат голямото си нулиране. Разбира се, елитът ще изкупи акциите. И за да постигнат своята „Дневен ред 2030“. Както казва Клаус аналния Шваб: „няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи“. Това е дива мечта, но контролираният от ХМ WEF вярва, че може да я постигне.

С други думи, след като поеха контрола над 90% от световните транснационални корпорации чрез измами с частни централни банки, ХМ се надяват да останат на власт, като продават тези откраднати активи на света.

Ето защо законните правителства по света трябва да конфискуват тези придобити с измама корпорации. Излишно е да казвам, че трябва да се внимава много да не се наказват законните предприемачи, които са забогатели чрез действително създаване на стойност.

За да разберете защо е важно да премахнете хазаромафиотския контрол върху корпорациите, погледнете този клип от среща на WEF.

[V2] (Ние притежаваме науката! И вярваме че светът трябва да я знае.)

Контролираната от WEF ООН работи с Google, за да манипулира резултатите от търсенето в областта на климатичните промени. Марионетката на ХМ, секретарят на ООН за глобалните комуникации Мелиса Флеминг, казва, че те „притежават науката“ за изменението на климата „и противоположните гледни точки вече са изтласкани в резултатите от търсенето чрез партньорството им с Google“.

Никой не може да „притежава“ наука, защото истинската наука е обективното изследване на естествения свят, т.е. оригиналното творение, а не някаква измислица, създадена чрез изпомпване на фалшиви пари.

Фалшивата наука за климата се прокарва от по-„умерената“ фракция на ХM.

Тези хора също контролират технологията за манипулиране на МТО-времето и я използваха миналата седмица, за да атакуват Флорида, защото губернаторът на този щат се бунтува срещу тяхното управление.

Като доказателство за това, Мексиканският залив е загубил водата си. „Това е първата модификация на времето, използвана за урагана Ян. Къде отиде водата?“ коментира източник от ЦРУ.

[V3] ()

Ето още една странна аномалия.

[V4] (Безброй дребна риба идва по сушата с водата. Свалете видеото първо за да го гледате. Техния плейър не работи.)

Когато в пустинята се появи река от риба, нещо определено не е наред.

Последните доказателства, че хардлайнерите все още се опитват да ни убият с всички възможни средства, включват продължаващата комбинация от смъртоносни ваксини, биооръжия и 5G-електромагнитни атаки, маскирани като „пандемията на COVID“.

За илюстрация вижте как масовият убиец Бил Гейтс казва: „Нямаме шанс да се върнем към нормалното, без 7 милиарда души да бъдат ваксани“.

[V5] ()

В Обединеното кралство Марк Стийл, който е експерт по оръжията, казва на парламентарна комисия, че 5G-мрежата е оръжие от военната технология, използвано за намиране и неутрализиране на цели чрез радарно сканиране.

[V6] (Това, което не е казано на хората е че тази технология е разработена от отбранителната промишленост за да се атакува врага на бойното поле.)

Погледнете тези хора, убити от 5G, за да добиете представа колко опасна е тази технология.

[V7] (Изключете музиката, защото ще ви ядоса)

Сега погледнете този билборд в Ирландия, излагащ истината за удара, маските и други като допълнително потвърждение, че цивилните правителства на Запада са превзети от престъпници.

[V8] ()

Ето защо тези убийци трябва да бъдат отстранени от контрола на медицинските асоциации, телекомуникационните компании и т.н.

Това важи и за Китай, където пропагандните новини на комунистическата партия все още пробутват фалшивата пандемия, измамните PCR-тестове, ваксините и т.н., за да превърнат тази страна в гигантска животинска ферма.

[A4] ()

Ние лично потвърдихме, че ККП е тайно контролирана на върха от неазиатски шефове на ХM. Ето защо ККП настоява за 5G, потискайки истината за инцидента с масово убийство чрез 5G в Ухан и използвайки измамнически PCR-тестове като извинение за тоталитарния контрол.

Ние обаче разбираме, че китайските патриоти се борят за освобождаване на страната си от управлението на ХM. Резултатите от тази битка трябва да станат ясни на срещата на висшето ръководство на ККП, която се провежда веднъж на 5 години късно този месец.

Като знак за това е ясно, че нещо много нередно се случва с президента Си Дзинпин. Той не е напускал дома си, нито се е срещал със световни лидери или дори с висши китайски лидери през последните две години, според няколко (западни) източника.

При първото си задгранично посещение през последните две години, когато отиде на срещата на върха на Шанхайската организация за сътрудничество, той не направи почти нищо. Той не произнесе запомняща се реч и не се срещна с Владимир Путин, Нарендра Моди или друг основен лидер на групата в кулоарите на срещата. Той също напусна върха набързо и не участва в групови снимки.

Според News Highland Vision, бившият китайски президент, Ху Джинтао и бившият китайски премиер Уен Джиабао е убедил Сонг Пинг, бивш член на Постоянния комитет, и са поели отново контрола върху Централното гвардейско бюро (CGB).

pic.twitter.com/bVUQMwToZg

September 22, 2022

Работата на CGB е да защитава висши лидери на ККП, включително Си Дзинпин.

[A5] ()

Нашите собствени източници от японското военно разузнаване потвърждават твърдението на горните доклади, че Си Дзинпин е под домашен арест. Нашите източници от ЦРУ междувременно настояват, че истинският Си е бил убит в началото на 2020 г. и брат му го замества.

Разтревожени от тези съобщения, руснаците изпратиха секретаря на Съвета за сигурност Николай Патрушев в Китай, за да провери ситуацията.

[A6] ()

„Патрушев е координатор на разузнаването. Неговата работа включва помощ за идентифициране на усилията на САЩ за опозиция в китайската партия или министерствата“, обяснява източник от ФСБ. (*ФСБ) ФСБ казва, че „слуховете за отстраняването на Си са доказани като дезинформация на ЦРУ“.

Същият този източник обаче признава, че е озадачен и обезпокоен защо Китай продължава измамните PCR-тестове и драконовските репресии срещу своя народ.

Във всеки случай би трябвало да можем да разберем истината по-късно този месец, когато се проведе голямото заседание на ККП.

Друг голям въпрос, на който може да се отговори по-късно този месец, е дали тайната космическа сила най-накрая ще излезе напълно от килера.

Като намек за промяна, космическите сили на САЩ обявиха, че ще поемат военните сателитни комуникации на Министерството на отбраната. Това е първият път, когато всички военни сателитни комуникации ще се управляват от една агенция.

[A7] () (*A7)

Също така, офисът на „Националния разузнавателен мениджър за авиацията“ на ВВС пусна ново лого през уикенда. Включва снимка на летяща чиния.

„Рано или късно хората ще трябва да осъзнаят, че повечето (не всички) от НЛО, наблюдавани в нашето небе, са дело на човека от военно-промишления комплекс. В пряка конкуренция с ТКП (тайната космическа програма). Те работят върху електрогравитационни технологии поне от 50-те години на миналия век“, казват тайните космически сили.

И така, с тази бележка ще завършим с най-новите прояви на проекта Blue Beam (Синият Лъч) от цял свят:

1. Извънземен кораб в селските райони на Русия [V9]

2. UAP (неидентифициран въздушен феномен) над Париж, Франция [V10]

3. Дрон над Украйна [V11]

4. UAP мигащ в облаците [V12]

Помолих моите източници от тайната космическа програма за лично пътуване с летяща чиния. Нека да видим дали могат да създадат истински опит, а не само повече видеоклипове.


Предишен доклад от тази серия | Следващ доклад от тази серия


*ЗУ – Заповеди за убийства: Спомнете си колко пъти я имаше тази теза у Фулфорд. С близо до нула резултат обаче.

*ИХ – Измъчването на Исус – това е нещо ново, като имаме предвид предателството на Исус от фарисейската секта на евреите.

*Насилие – това също го чухме няколо пъти. Негово лично мнение.

*ФСБ – нула доверие!

*A7 – Надежди говежди – дали няма да затворят кранчето със сателитните комуникации за укитата!

https://bgprevedi.com/shoot-to-kill-orders-issued-for-khazarian-mafia-bosses-27157-2/

Предишна статия

Командата на Лунните Операции е нападната от групата Орион – Галактическата федерация е в паника

Следваща статия

Светът за 24 часа или какво ни очаква

Други интересни