Кой ще може да те излъже и подведе ако ти не избереш да вярваш?

Автор: Няма коментари Сподели:

А всъщност единствения проблем е в самите българи.

Кой ще може да те излъже и подведе ако ти не избереш да вярваш?

Кой ще може да ти промени мисленето ако ти сам не избереш да го следваш и да му подръжаваш?

Кой може да ти заповяда какво да мислиш и как да възприемаш всичко, след като това е единствено и само личен избор. Българина си има вградени най- най негативните човешки черти- мързел, алчност, завист и прочее, точно чрез тия генетични черти англичани и американци превзеха психиката българска, а го направиха защото самите българи го допуснаха и дори пожелаха.

Тъй че, виновника единствен е само и единствено в огледалото, стоящо срещу всеки един българин, ей това като го проумеят овцете ще тръгне всичко в друга посока.

Да всеки колонизатор ще те претопи, смачка и унищожи дори, ако това съответства на настоящите му щения и интереси и това е съвсем нормално да е така, все пак всяка колония като такава е придобита и завзета с цел да бъде изцяло по възможност в услуга на колонизатора и неговите нужди и интереси и съответно – англичани, немци, американци, който и да е ще експлоатира страната ни и нас както му е кеф, щом му позволява населението да го прави значи за тях е добре да са ресурс на дадения колонизатор и им харесва.

Когато не ги кефи българите да бъдат унищожавани, хващат си малко и раздвижват мързеливите си мозъци и си променят съдбата. В всеки проблем се крие решението му, в всяка пречка се крият поне 100 нови възможности ако мързеливите мозъци на българите не виждат и не осъзнават това значи просто си заслужават съдбата!

Свикнало стадото да пищи и реве от собствените си грешки  и като му се даде шанса на всеки 4 години да променят нещата, повтарят същата грешка и чакат различен резултат, е няма как да се случи. За да излекуваш една болест(каквато е състоянието на България днес), първо откриваш кое я причинява и го премахваш, иначе колкото и да лекуваш симптомите болеста си стои и се проявява.

Никой не е виновен на българите че са алчни, мързеливи, завистливи, доказано и то видно от цялото и от следствената връзка през годините, то ако не бяха страната никога нямаше да е колония а една от силните държави. Тъй че българите сами та си виновни за всичко което им се случва и щом не променят нищо първо в себе си значи напълно си заслужават съдбата.

2 и 2 е 4 и ако някой не го проумява проблема си е негов. Аз съм от поколението точно на границата на началото и на края, аз защо искам Родината ми да е българска България, защо виждам какви вреди е нанасяла и нанася и Англия и САЩ на страната ми.

Моите набори се оправдават с това че видиш ли тъй ги възпитали, е аз съм също от това поколение и мен така ме възпитаваха, защо не ми подейства а?

Тъй че глупоста си е въпрос само на личен избор и си има жестока цена. Останалото е оправдание на собсхвения мързел на българите дори да мислят и на отказа им да поемат отговорност за самите себе си даже.

Дошло е време когато обаче и на Господ му писна от мързеливци и вече ще не ще всеки бива заставен или да промени мирогледа си и да стане истински човек, или просто да изчезне по един или друг начин от тоя свят, процеса е необратим и вече е задвижен и те първа ще си идат много наистина много българи, а и съвсем не само българи. Това което българите и не само отказват да проумеят е че са на края на един свят и на прага на един нов свят, в тоя нов свят не осъзнатите няма как да влязат и е време на личен избор.

Ние сме във време на преход между не осъзнатост и осъзнатост, подборът тече от повече от 2 години насам активно ама колко го виждат и разбират тва е друга тема.

Анализът е от един осъзнат и събуден войвода

Предишна статия

Това е прогнозата ми, мисля да спра малко да коментирам, защото при подобен мащабен замисъл, текущите събития реално нямат значение

Следваща статия

Шест пъти скачат битовите сметки за ток от догодина! Поели сме ангажимент пред Брюксел с Плана за възстановяване и устойчивост, че домакинствата трябва да излязат на свободния пазар!

Други интересни