Специалните сили се бият с разбойниците на FEMA (ФИМА) в разтърсената от урагана югозападна Флорида

Автор: Няма коментари Сподели:
СЕНАТОРКА ОТ МИНЕСОТА е СУПЕР зелен-ГЕРОЙ?
Летяща на помощ
Ние ще спрем земетресенията
Демократите могат да овладеят ураганите
Ние демократите имаме магическо дърво за пари за решаване на всякакви проблеми
Клати, клати дървото!
Байдън казва – моите 10 процента
Сенаторът от Минесота Ейми Клобучар се появи в „Morning Joe“ на MSNBC и се похвали как тя и нейната партия правят нещо по въпроса с „промените на климата“.
Коленете на Ейми трябва да са кожени от мазоли, защото тя постоянно коленичи пред глобалисткия олтар на изменението на климата.
Тя продължи, като намекна, че спечелването на междинните избори е от решаващо значение, защото тя и останалите демократи биха помогнали за предотвратяване на лошото време – включително ураганите.

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Специалните сили се бият с разбойниците на FEMA (ФИМА) в разтърсената от урагана югозападна Флорида

29.09.2022, Истински Сурови Новини

Докато ураганът Ян връхлиташе Югозападна Флорида и наводняваше цели общности, Федералната агенция за управление на извънредни ситуации (ФИМА) на престъпния режим на Байдън започна кампания на терор срещу разселените лица, чиито животи и домове бурята разби. Вместо да раздават бутилирана вода, храна и одеяла или да насочват отчаяните жертви на буря към приюти, въоръжени бандити от FEMA плячкосват разрушени домове в търсене на пари, злато и оръжия.

В Неапол проливен дъжд наводни улици и превърна превозните средства в плаващи отломки. Много от заможните жители на града, предимно пенсионери, се вслушаха в заповедите за евакуация и избягаха от домовете си към по-високи места. След като бурята премина над града и ветровете намаляха, агентите на FEMA в моторизирани салове се впуснаха в действие, но не за провеждане на водни спасителни операции.

На Turtle Hatch Lane, точно на запад от Inner Doctor’s Bay, собственици на жилища, заседнали на покривите на едноетажни и двуетажни домове, напразно се опитваха да привлекат вниманието на лодките на FEMA, които кръстосваха наводненията. Вместо да помогнат на изоставени граждани, агентите стреляха в тяхна посока, смеейки се, според докладите, срещу хората, които буквално бяха загубили всичко. Те систематично се насочваха към най-скъпите жилища в града. Агенти в екипировка за влажно време влизаха незаконно в наводнени къщи и излизаха от тях, носейки кутии с бижута и огнестрелни оръжия.

Това не беше първият път, когато закоравелите агенти на FEMA използваха прикритието на ураган, за да обират домове, а в някои случаи и да убиват ураганни изгнаници.

По време на урагана Катрина през 2005 г. агентите на FEMA, кацнали на върха на Луизиана Супердоума, упражняваха стрелкови умения върху бездомни хора, търсещи убежище в структурата. Някои бяха изведени в морето на борда на шлепове на FEMA и хвърлени зад борда като храна за акулите. А през 2017 г. FEMA разграби стотици домове в Югоизточен Тексас след урагана Харви.

Вчера обаче паравоенните сили на режима бяха претърсили само дузина, преди да срещнат препятствие.

Белите шапки на американската армия очакваше хода на FEMA и изпрати специални сили в Югозападна Флорида веднага след като Националната метеорологична служба прогнозира, че Ян ще стигне до сушата близо до Форт Майерс.

Източници казаха на Real Raw News, че генералът от Корпуса на морската пехота на САЩ Дейвид Х. Бергер и 5-ти командир на специалните сили полковник Брент Линдеман са разработили план за осуетяване на плановете на FEMA за плячкосване или убийство на невинни цивилни. Линдеман е поискал разрешение да изпрати специални сили „Алфа отряди“ в района, за да защити хората и имуществото.

Във вторник следобед, часове преди губернаторът на Флорида Рон ДеСантис да нареди затварянето на летищата в планирания път на Ян, военнотранспортен самолет C-130 Hercules кацна във Международното летище на Форт Майерс.

Самолетът разполагаше с шест отряда от 12 души и равен брой надуваеми въздушни лодки, всяка задвижвана от V8 автомобилен двигател с водно охлаждане и голям работен обем с мощност 500 к.с.

Специалните сили създадоха мобилен команден център в Неапол, близо до парка на свободата, където се очакваше върхът на бурята.

„Ген. Бергер вярва, че FEMA е действала по заповед на администратора Дениз Крисуел, една наистина зла кучка, и Алехандро Майоркас, ръководител на Deep State. Мотото на FEMA е никога да не оставяме добрата криза да отиде на вятъра. Историческите действия на агенцията доказват това. Напълно очаквахме, че ще се възползват от този ураган, за да измъчват добрите хора. Но този път бяхме готови за тях“, каза източник от офиса на генерал Бергер пред Real Raw News.

Около 18:30ч. В сряда въздушна лодка на специалните сили, пътуваща на изток по West Drive в Неапол, се сля със сал на FEMA, движещ се в обратната посока. Нашият източник каза, че агентите на FEMA са се опитали да свалят официалното си облекло – ветровки с щамповани с жълто мастило FEMA – когато са видели униформени военни да навлизат в позицията им. Салът на FEMA беше толкова претоварен с конфискувано злато и оръжия, че едва остана на повърхността. От 25 ярда командирът на специалните сили, крещейки с мегафон, нареди на сала на FEMA да задържи позиция. Тогава се разрази адът. Агентите на FEMA вдигнаха пушките си, но бяха твърде късно; Специалните сили отприщиха градушка от стрелба, поразявайки както сала, така и агентите на борда му. Салът спадна и оцелелите агенти бяха отнесени в пороя.

Специалните сили спасиха хванати в капани цивилни, след като се справиха с FEMA.

„ФИМА е все още там, но ние се занимаваме с тях. Вече няма да им позволим да заплашват оцелелите от бурята. Разполагаме с екипи, които работят за защита на цивилните и тяхната собственост“, каза нашият източник.

БГ преведи:

Дано да е така!

https://bgprevedi.com/30-09-2022-27101-2/

Предишна статия

Присъединяването към Русия на четири територии от състава на Украйна бележи началото на нов етап от хибридната война на НАТО с Руската федерация

Следваща статия

Бедността е болест и ние я лекуваме еп. 130

Други интересни