Реч на Дейвид Айк от протест в Лондон на 17 септември 2022 г

Автор: Няма коментари Сподели:

„Е, добре, по дяволите! Колко подходящо! Колко подходящо е да стоим тук днес до Bank of England (наздраве) в един от глобалните кореми на звяра – финансовият район на Лондонското Сити (Лондон-град) – една квадратна миля!

И колко, колко подходящо е да се съберем тук днес в корема на звяра. Докато в други части на този град милиони се събират, за да отдадат почит и да възвеличат символа на своето потисничество и поробване – и това е, което искам да подчертая днес, откъде всъщност идва всичко това.

Откъде идва Ковид, откъде идва ударът, откъде идват глупостите за глобалното затопляне, причинено от човека, разказът за Украйна и сега възхвалата от толкова много милиони на едно кралско семейство, което е държавен глава само заради това кой с кого е правил секс в рамките на едно семейство. Това е безсмислено – това е израз на самата йерархия, така че бягайте от места като това, което е държало човечеството в робство за известната история на човечеството.

Разбира се, разбира се, демоничните лица от тези банери трябва да бъдат изправени пред правосъдието за техните мега престъпления срещу човечеството (наздраве) и ние не трябва да се успокояваме, докато не го направят. Хенкок, Уити и всички те! Да, „Мидазолам Мат Хенкок“ (освирквания) все още е на свобода, човек, който ръководи масовото убийство на възрастни хора през пролетта на 2020 с лекарство за край на живота, наречено Мидазолам, който след това го нарече първата вълна на ковид, когато беше първата вълна на демоцида (*). Убийство, масово убийство от страна на държавата!

Хенкок, Уити, Валънс, Джавид, Джонсън, Фатаб (?) Да, те трябва да поемат последствията за действията си, но това е много по-голямо от тях – те не са архитектите на масовите убийства и масовия контрол, те са гоферите (изпълнителите), агентите, съучастниците на нещо много по-голямо, което се крие в сенките на места като това – едната квадратна миля, управлявана от тайни общества на чистото кърваво зло!

И казвам това на полицейските сили на тези земи – За ваш, за ваш срам в екстремалност, вие сте стояли и продължавате да стоите отстрани, докато вашите събратя хора са убивани, и не само това, не само това, вие тогава защитавате и предпазвате от правосъдието същите хора, които извършват убийствата, докато в същото време вие злоупотребявате, опитвате се да заглушите и маргинализирате тези с моралната смелост и съзнанието да оспорят убийствата и да разкрият убийствата! Вие, вие в униформа не сте там основно, за да защитавате хората – това е мит! Вие сте там, за да защитите тези, от които хората имат нужда да защитават! (да!) Морална смелост! Къде е вашето самоуважение, къде е вашето съзнание за това, което правите?

Но, но можем да говорим за петролните парцали на тази тирания, никога не трябва да забравяме инженерите, защото както казах, тези хора дори Шваб и Гейтс, колкото и високо да са в йерархията, все още са изпълнители за силата, мрежа която обхваща целия свят, и работят чрез очевидно отделни правителства към същия, зловещ сатанински край и места като това са мястото, откъдето те действат. Планът е такъв, поради което ние трябва, да, да се съсредоточим върху гоферите и петролните парцали за тяхната роля в това, но не трябва да изпускаме от поглед откъде идва, защото планът им е да създадат разгръщащата се катастрофа за човечеството, случваща се по целия свят, и тази зима все още не сме видели нищо с цените на енергията, където хората с фиксирани доходи и без доходи ще трябва да избират между храна и топлина.

Чудя се дали Чарли-момчето ще направи това!? (смях) Така че идеята, тъй като започна с блокирането и продължава сега с унищожаването на икономиката чрез огромното увеличение на енергията и горивото.

Идеята е хората в отделните държави, цитирам, да обвиняват своите правителства и култовите шутове (гофери, клоуни) в правителството за всичко, защото тогава идеята е да разрушим живота ни и способността ни да слагаме храна на масата и топлина в домовете си, че другото ниво на култа, чрез своите корпорации, своите банки, да, и своите политици, ъъъ, политически хора, които са контролирани от тях, за да излязат напред и да кажат, вижте бъркотията, която правителствата направиха в живота ви. Но ние сега ще пристъпим напред, ние, корпорациите, банките, милиардерите от култа, за да ви спасим от това, което вашите правителства ви наложиха, когато същите тези хора от заден план дирижират катастрофата чрез тези правителства и мутри (гофери) в правителството.

Това е умствен трик, който те се стремят да играят – той е в техните кървави документи. И не трябва да го купуваме. Трябва да видим отговорността на шутовете, но също така трябва да видим откъде идва и, така че да, те трябва да се изправят пред последствията, но ние трябва да разберем играта, която те ни играят, и да спрем да участваме.

И има още един умствен трик, за който винаги трябва да сме наясно, и това е, че сме манипулирани в нашия гняв в нашата ярост към това, което се прави, за да станем това, на което се противопоставяме. С каквито се борим, такива ставаме! По целия свят, през цялата история, вие постоянно виждате доказателства за хора, които предизвикват тиранията и след това стават архитекти на тиранията, като се поддават на същия манталитет и същата методология на тези, на които се противопоставят.

Трябва да вървим в друга посока – не да елиминирате ниското, като се биете върху него. Вие премахвате ниското ниво, като престанете да си сътрудничите с него. Чрез изграждането на нещо по-добро и отказването да си сътрудничи с каквото и да е друго, защото най-мощната дума в английския език или всеки друг език е, и винаги е била, това е думата, която е сложила край на всяка тирания в историята, и в крайна сметка ще сложи край и на тази.

И тази дума, разбира се, е: „Не! Не! Не!“

Това трябва да се разбере, докато сканираме почти 8 милиарда души, манипулирани и наложени от малцината. Трябва да разберем къде е истинската власт и тя не е в сатанинските сили, които действат извън места като Лондонското сити. Нашето, нашето възприятие, че те имат власт, е неразбиране къде е силата. Тяхната власт, силата на малцина е просто съгласието на мнозина с техния диктат.

Как могат 8 милиарда души да бъдат контролирани от шепа, освен ако тези 8 милиарда или повечето от тях не дадат властта си на шепата? Това трябва да свърши и когато то свърши, тази тирания ще свърши! (наздраве!)

Хората питат, какво е решението?!!!. (питат настойчиво) Вземете си калкулатор, сложете 8 милиарда, махнете броя на тези в пълно съзнание, които налагат това, и ето вашето кърваво решение!

И това, което е необходимо, това, което е необходимо, е само този скован гръбнак, смелостта да се изправи срещу това, което е къща от карти, само ако спрем да я държим заедно.

Нека погледнем нашите деца и внуци в очите и да им кажем, че сме твърде уплашени, за да се противопоставим на тази тирания, да им кажем, че не можем да си правим труда да проучваме какво всъщност се случва, и вместо това да седим там и да получаваме нашето възприятие от BBC и кървавият Daily Mail. (освирквания)!

Това е моментът човечеството да поеме отговорност за своя свят, за да спре да сочи с пръст и да казва „това са те“. Не! Това сме ние! Винаги сме били ние! Винаги през цялата човешка история ние сме били тези, които сме предавали властта си на малцината, поради което в човешката история малцината винаги са контролирали мнозинството.

Достатъчно! Няма повече!

Мантрата (лозунгът) на хората, докато други се събират в своите милиони, за да се покланят на тяхното потисничество, нека мантрата на будните хора, тези, които могат да виждат, а техният брой непрекъснато нараства, е: „Не, не, не!“

Повече няма да се съгласяваме и да си сътрудничим със собственото си поробване, защото когато спрем да го правим, не можем да бъдем поробени!

Това е моментът да променим човешката история, като променим реакцията на общественото население, която създаде човешката история.

8 милиарда – събудете се! Събудете се! И когато го направим, тази тирания не само ще свърши, но и ще бъде невъзможно за нея да запази властта си, защото нейната сила е нашата сила. Даваме им я. Време е, Боже мой, отдавна е минало времето да си го върнем! Благодаря ви много!“


(*) демоцид = геноцид, който се извършва от държавата срещу собственото си население

https://bgprevedi.com/david-icke-speech-from-london-protest-17th-september-2022-26783-2/

Предишна статия

Армагедон 20.09.2022, Отец Абсолют, канализирано послание

Следваща статия

Нещо много странно се случва с изкуствения интелект – от желание за личност до „Норман“, роботът-„психопат“… Вървим по път, който не предвещава нищо добро за човечеството

Други интересни