Армагедон 20.09.2022, Отец Абсолют, канализирано послание

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, мили мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за военната операция в Украйна.

Знам, че сега това ви притеснява най-много, защото никой не е очаквал, че конфронтацията между братските народи ще се проточи дълги месеци.

Ще изхождаме от факта, че вие ​​вече знаете каква е причината за този конфликт, който десетилетия е подготвян от представителите на дълбоката държава.

Именно на територията на тази многострадална страна сега се разигра основната битка между Силите на светлината и мрака.

Следователно всички негови участници трябва да се разглеждат от гледна точка на глобалната конфронтация между Русия и престъпниците, които взеха Украйна за заложница на личните си егоистични интереси.

Какви са тези интереси на физическия план, вие добре знаете, така че сега ще се съсредоточим върху това, което се случва на финия план на Земята и как този конфликт се отразява на Прехода на Земята и човечеството в Петото измерение.

Да започнем с това, че постепенно населението на тази специална операция се оказа не само населението на Украйна и Русия, но и на практика цялото земно кълбо, което дори няма представа къде се намира Украйна и защо там се водят военни действия.

Как тогава два малки свободолюбиви региона на територията на Украйна станаха причина за енергийната и хранителна криза, която сега избухна почти в целия свят?

Разбира се, всичко това не е случайно.

Тяхното отцепване беше една кукичка за тайното световно правителство, позволявайки на неговите марионетки да разпалят конфликта в наистина универсален мащаб.

И така всичко се разви на фин план.

Малък остров на Светлината, образуван на територията на Украйна, беше за Тъмните сили, както на Земята, така и на Небето, своеобразен спусък за започване на пълномащабни действия срещу представителите на Светлите сили на Земята, които са потомците на руснаците, повечето от които живеят на територията на Русия.

Именно те от незапомнени времена и до ден днешен представляват най-голямата опасност за дракорептилиите, завзели властта на Земята.

Затова те направиха всичко, за да гарантират, че след като са подчинили напълно украинското ръководство, те могат да започнат решителна битка с Русия, която стои на пътя на техните планове за поробване на човечеството, със собствените си ръце.

Постепенно те въвлякоха останалия свят в орбитата на омразата и конфронтацията срещу него, което в крайна сметка доведе до глобална хуманитарна катастрофа.

Но именно благодарение на това човечество ще може да преобърне най-трагичната страница в историята на Земята, за да се върне към Златния век на нейното съществуване.

И следващия път ще говорим за това по-подробно.

Обичащият ви безкрайно Баща-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 18 септември 2022 г.

https://bgprevedi.com/armageddon-26826-2/

Предишна статия

Аватарите са реалност за която е добре да научите сега преди да ви я хакнат фронтално и коварно | На руски

Следваща статия

Реч на Дейвид Айк от протест в Лондон на 17 септември 2022 г

Други интересни