АВТОБУС С МИГРАНТИ ОТ БУРГАС ПРЕКОСЯВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И Е ХВАНАТ ЧАК В СОФИЯ ОТ СТОЛИЧНИЯ КАТ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Нов потресаващ скандал, свързан с мигранти, показа безумния непрофесионализъм на МВР, ръководено в оперативната си част от главния секретар на МВР Петър Тодоров.

Снощи, 15.09. г.г., е бил засечен и хванат абтобус пълен с мигранти, само благодарение на столичния КАТ, в София. Сега забележете! – автобуса с мигранти идва от Бургас, като прекосява цяла България безпрепятствено, стига до столицата и само благодарение на КАТ е бил засечен и спрян.

Както АФЕРА писа при случая в Бургас, при който загинаха двама служители на МВР, още там със страховита сила лъсна тоталната безхаберност и потресаващ непрофесионализъм на МВР, замазан по-късно именно от главния секретар на МВР и министъра, който пък изобщо не знае къде се намира.

И ако приемем, че министърът на МВР е политическо безхаберно лице, то главният секретар на МВР е фигурата, която ръководи оперативно МВР и трябва да е пръв между професионалисти. В момента, това, което имаме като главен секретар е пълен некадърник!

АФЕРА настоя още след случая в Бургас главният секретар на МВР Петър Тодоров моментално да бъде разкаран от поста си.

Този така наречен главен секретар на МВР Петър Тодоров, без никакво извинение, рожба на „пловдивския кръг“, който дирижира държавата около президента Радев, наскоро си написал командировка, минал през Пловдив, взел си семейството и отпрашил да се пличка на море в станция на МВР, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници.

На море с жената и фамилията,  докато е в командировка!!!

Вие разбирате ли за какъв дембел иде реч?!

АФЕРА за пореден път алармира – главният секретар на МВР да бъде изритан от поста си незабавно!

https://afera.bg/

Предишна статия

ИНТЕРКОНЕКТОРЪТ С ГЪРЦИЯ СЕ ОКАЗВА НЕЗАКОНЕН…

Следваща статия

Коя е Силурианската цивилизация?

Други интересни