ВОЙНА НА МАШИНИ или хора? Военни дронове и роботи – близкото бъдеще или днешната реалност?

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Те нямат чувства и емоции. Те не се страхуват от глад, преумора и морално изтощение. Те не се интересуват от идеология и политика, така че никога няма да преминат доброволно на страната на врага.

Те ще следват всяка заповед, дори ако за това ще е необходимо да дадат собствения си живот. Те са идеални убийци, лишени от човешки слабости. Те могат да бъдат хвърлени в разгара на военните действия, защото са предназначени да откриват врага и да унищожават колони от техника, жива сила и тила на врага.

Говорим за безпилотни летателни апарати и роботи, които са на служба в най-силните държави на планетата. След като изгледате това видео, ще разберете колко важни са те.

Ще говорим за тайните разработки на американските затворени институти и ще видим кой от конструкторите на безпилотни летателни апарати буквално обърна хода на историята, ще говорим кой е начело в тази надпревара във въоръжаването и ще отговорим на въпроса дали може да се стане така че човечеството да загуби контрола над военните машини, на които поверихме най-ценното – безопасността си.

Отделно

https://bgprevedi.com/war-of-machines-or-people-26617-2/

Предишна статия

10 основни начина с които медиите ви манипулират нагло и повсеместно

Следваща статия

Тайният геноцид на ЦРУ в Гватемала

Други интересни