Неявяването за изборите е акт на гражданско неподчинение…

Автор: Няма коментари Сподели:

Изборите са форма на държавен преврат!

След почти всички избори на власт идва все същата демоцидна хунта!

Целта е да НЕ СЕ ПРЕДАДЕ ВЛАСТТА в ръцете на народа!

Какво ще стане ако отидете да гласувате:

Ще узаконите новите локдауни, задължителните ваксинации, наночиповете и безбройните други артикули от торбата на глобалистите.

Ще им развържете ръцете!

Когато отидем да гласуваме създаваме така наречения невидим контракт между нас и управляващото правителство. Че СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ на избора, който то ще направи за управляващите длъжности.

Т.е., узаконяваме тираничната власт на управляващите, а как те ще решат кого да поставят на тези позиции – зависи от тях, НЕ ОТ НАС!

Затова гласуването не може да промени нищо. Американското посолство в София НАЗНАЧАВА тези управници! Точка!

Прочетете повече за невидимите контракти, които ние сключваме с правителството – Лондон-град. Това не са конспиративни теории; колкото по-скоро се събудите, толкова по-добре!

Неявяването за изборите е акт на гражданско неподчинение, чрез който ние игнорираме властта на управляващата демоцидна хунта!


99 години от септемврийското въстание (бунт, метеж) през 1923

Фашисткото деветоюнско правителство на 12 септември нанася предупреждаващ удар срещу БКП и съюзниците (леви земеделци и анархисти), като ги арестува и ликвидира щаба им!

Не се ли вижда аналог с това, което се случва днес?

201-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Михаил Онуфриенко, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, без превод

Отделно


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна – какво следва?

Отделно


Михаил Онуфриенко, без превод

Сводка за 360

Отделно


Полицията във Флорида разби огромен педофилски кръг, включващ ръководители на Disney

Florida police bust massive pedophile ring involving Disney employees

Полицията във Флорида разби огромен педофилски кръг, включващ служители на Disney, според изявление, публикувано в петък.

160 души бяха арестувани в седемдневната операция за трафик на хора под прикритие, наречена „Operation Fall Haul 2“ (Есенно влачене 2).

Шерифът на окръг Полк Грейди Джъд каза пред репортери, че служители на Disney са били арестувани при престъплението.


Най-добрият астрофизик в света заявява, че климатичните култисти „мамят обществеността за пари“

Top astrophysicist declares climate change science to be a massive money-making scam

Топ-астрофизик в Обединеното кралство Пиърс Корбин смая телевизионен интервюиращ в петък, когато заяви, че привържениците на климатичните култисти „мамят обществеността за пари“.

Корбин – физик, метеоролог и по-голям брат на бившия лидер на Лейбъристката партия на Обединеното кралство Джереми Корбин – обясни на водещия на новините на RT (руска агенция), че климатът „винаги се е променял, но това няма нищо общо с човека“


Защо Нидерландия забрани машинното гласуване? Фалшификации без следа

06.07.2021, Даниела Горчева, по предложение на Борис Борисов

Десетки години наред в Нидерландия гласувахме с компютърни машини в защитена среда (избирателни секции). Бях голям почитател на този вид гласуване. Бързо, лесно, удобно! Вечерта, почти веднага след като приключеха изборите, узнавахме резултатите.

Тази идилия приключи през 2009 година. Махнаха машините и ни върнаха обратно хартиените бюлетини с червения молив. Бях много разочарована и се надявах, че след някоя и друга година ще се върнем отново към машинното гласуване.

Уви, не. Така мислех тогава. Но когато по-късно се поинтересувах и разбрах причините, си казах: слава Богу, не.

Нещо повече. Преди няколко години в Нидерландия бе забранено дори електронното преброяване на гласовете.

Причината?

Опасност от подмяна на вота. И то без да останат следи от фалшификацията.

А подмяна на вота означава на практика държавен преврат.

–>После.


Юри Подоляка, без превод

Войната в Украйна (09/12/22): Битките край Красни Лиман, подготовка на ВСУ за настъпление на юг

Отделно


Саня от Флорида

Украинският фронт – СТРАШНИ УДАРИ по Украйна! 12 септември 2022 г.

Авто-превод

Отделно


Военните към Тръмп: Извинете се за операцията Warp Speed ​​или оставате сам

Когато генералът на USMC Дейвид Х. Бергер обяви президента Доналд Дж. Тръмп за защитен от американската армия и следователно засили сигурността на няколко притежавани от Тръмп имоти, офицери от неговия съвет предложиха на генерал Бергер язвителен упрек на мотивите и методите (на Тръмп), като казаха, всъщност, че нежеланието на Тръмп да се извини за въвеждането на операция Warp Speed ​​(тръмпетовата кампания за ваксинации) представлява „нарушение на доверието“ сред войниците и гражданите в цялата страна.

Както беше съобщено през юни, между членовете на съвета се е образувало разделение, едни от които са силно лоялни към Тръмп, и други, които искат Рон ДеСантис да ръководи страната през 2024 г. Най-отявлените критици на Тръмп, генерал-майор от армията на САЩ Ричард Е. Енгъл и полковник Дж. Д. Кийрси, казаха, че Тръмп трябва публично да се извини за създаването и увековечаването на операция Warp Speed, ако очаква обединена военна подкрепа. На среща на White Hat (Белите Шапки) по-рано този месец те твърдяха, че Warp Speed ​​е разболял или убил повече американци, отколкото всички комбинирани войни, в които нашата нация е водила.

Подразделение на Белите шапки на американската армия е провело няколко проучвания върху жертви на ваксините, някои от които все още продължават. Едно проучване показа, че 450 бременни жени — военнослужещи и зависими от тях лица — са абортирали спонтанно в рамките на 14 дни след като са получили ваксина срещу Covid. От 450, 63 скоро са развили нелечими невропатии, 41 са били поразени от миокардит, 23 са претърпели частична парализа, 4 са останали квадриплегични, а 8 са починали от инфаркт. Накратко, 30% от тези, които са загубили децата си, също са умрели или са претърпели съдби, по-лоши от смъртта.

Проучванията не се ограничават само до военнослужещи и зависими лица. Един изследва колко американци според CDC са починали от Covid през седмицата от 16 март 2022 г. Според криминалния CDC 1292 души са загинали от Covid през тази седмица.

Военно разследване обаче разкри, че 850 от 1292 са починали в рамките на 10 дни след получаване на първа или втора бустерна инжекция. Общо CDC твърди, че 1,05 милиона американци са починали от Covid. Военните приписват 90,3 процента от смъртните случаи на ваксините, а не на болестта.

Генерал-майор Ричард Е. Ънгъл и полковник Джей Д. Кеърси представиха тези проучвания на вниманието на генерал Бергер на срещата миналата седмица.

„Тръмп и до ден днешен рекламира Warp Speed ​​като едно от най-големите си постижения“, каза генерал Ънгъл на генерал Бергер, „дори когато хората все още се редят наляво и надясно, за да бъдат намушкани в ръката. А последната партида бустери дори не е тествана върху хора. Тръмп се похвали, че е бил подсилен, докато ваксините убиват хора всеки ден. Това трябва да спре. Той трябва да се откаже от горделивата си позиция и да си излезе начисто с Америка. Ако не, как можем да го подкрепим?“

„Основата на Тръмп е разбита“, включи се полковник Кийрси, цитирайки неофициално военно проучване, което предполага, че 30% от MAGA-йците, които гласуваха за Тръмп през 2016 г. и 2020 г., няма да гласуват за него през 2024 г. поради отказа му да признае, че е бил измамен в подкрепа на Warp Speed. „Нашите проучвания показват, че повечето MAGA-йци биха простили на Тръмп, ако той признае, че е бил измамен, че е направил грешка, такава, каквато не би повторил. Ако той се смири, каже, че Фаучи, Биркс, Хан и Азар хитро са го заблудили, ние и MAGA-йците можем да му простим. Ако не го направи, той е повредена стока“.

Генерал Бергер, който е трескав защитник на Доналд Тръмп, напомни на своя съвет, че американската армия не е демокрация, но каза, че ще постави въпроса на вниманието на Тръмп.

Като оставим настрана военните, много медийни експерти и съюзници на президента Тръмп го призоваха да се откаже от Warp Speed. Тези хора включват представителите Марджъри Тейлър Грийн, Лорън Бобърт, Мат Гаец и Джим Джордан, както и няколко сенатори и губернатори на щати. Медийната личност Алекс Джоунс направи огнени видеоклипове, призоваващи за извинение на Тръмп, и според източници на Mar-a-Lago, Стивън К. Банън е насърчил Тръмп да признае, че с него са си играли „като с цигулка“.

БГ преведи: Съмнително. Тръмп е 100% уверен в своите действия защото се доверява на Марк Медоуз, зетя си и др., които служат на глобалистите. Искането за извинение според нас е най-малко детински наивно. Тръмп принадлежи на музея по история!

https://bgprevedi.com/12-09-2022-26445-2/

Предишна статия

На Запад се задава октомврийска революция!

Следваща статия

Защо не трябва да миете косата си с шампоан?

Други интересни