7 закона на кармата, за да не ги отработвате по-късно!

Автор: Няма коментари Сподели:
Славянски свят Осъзнаване

Това не ви е Крамола (заговор, метеж) и дори не е Вадим Зеланд. Това е каналът Осъзнаване, Буквица сила (Силата на началната буква)!

Всичко е на авто-превод от ютюб

Отделно

Тя може да бъде родова, национална, индивидуална, моментна. Те я почистват, развалят я дори когато изгонят котката от дивана и след това я изработват дълго време … Да, както може би се досещате, днес ще говорим за кармата. Е, какво ще кажете за нея? Ето, той направи лошо дело и сега го получи за това, правилото на бумеранга. Какво има да се спори?

Но замисляли ли сте се защо например зложелателите често се измъкват за всичко, а милите и честни хора страдат много често в живота. Може би законът на кармата работи за някои, а не за други?

Или някой се е научил да заобикаля тези закони или по някакъв начин е подкупил най-важния кармичен съдия? Защо се случва това? – споделете мнението си в коментарите. Може би факт е, че някои хора вярват в кармата, докато други не? Или може би изобщо няма карма и всичко е просто случайност? Нека да го разберем заедно в това видео. Настанете се удобно.

Ако смятате, че темата на видеото е важна, не забравяйте да му дадете палец нагоре. А ако искате да разтоварите малко кармата си, изгледайте видеото до края. Ще бъде интересно.

Когато руските учени от града на науката в Корольов, известните изобретатели Станислав Шишкин и Станислав Шацило подадоха заявка в патентното ведомство за регистрация на авторския метод за изследване на… прераждането (!), се случи нещо, което никой не очакваше.

Федералната служба за интелектуална собственост, вместо да обяви темата за псевдонаучна, започна сериозно да изучава това приложение.

И ето защо. Към днешна дата в научната литература са публикувани няколко десетки хиляди (!) регистрирани случаи на прераждане. Само в Ленинската библиотека ще ви дадат поне 70 книги и научни статии по тази тема.

Учени от много страни се занимават отблизо с проблема за прераждането от 60-те години на миналия век. Създадени са специализирани отдели в Мюнхенския университет, в редица институции в САЩ и Великобритания, от 1980 г. съществува Асоциация за терапия на минали животи, в Америка от много години семейни двойки, които са били съпруг и съпруга в минали животи са проучени.

Знаехте ли за това?

Най-известният руски учен, занимаващ се с темата за прераждането, академик Маркон, твърди, че по тази тема са натрупани толкова много факти и случаи, че ортодоксалната наука ще трябва да признае това за реалност. (*)

Днес такива понятия като „въплъщение (инкарнация)“, „прераждане (реинкарнация)“, „карма“ са силно свързани с древната индийска философия за повечето хора. Едно нещо е вярно в тези представи: тези думи, както и самата концептуална система, имат ведически корени. В същото време се забравя основното: ведическото знание е донесено в Индия от Славяно-Арийците, Белите Риши (Учители, Мъдреци).

Между другото, знаете ли, че преди появата на християнството доктрината за прераждането е била част от мирогледа на много европейски народи? : исландци, норвежци, шведи, датчани, финландци, древни саксонци и келти от Ирландия, Шотландия, Англия, Великобритания. В древна Гърция и Рим също са вярвали в прераждането. Например Питагор и Платон са видни последователи на това учение.

Думите „карма“, „инкарнация“, „реинкарнация“ произлизат от името на друга част от Единния Род – славянската богиня Карна.

Според древните славянски представи на Карна е Богинята-покровителка на раждането, въплъщението и прераждането.

От това зависи датата, историческият период, мястото и родът, в който трябва да се роди човек. Поради тази причина думата „карма“, съзвучна с нейното име, се тълкува от мнозина като „съдба“.

Но всъщност човек сам избира кой от световете му подхожда. И нищо не го ограничава, освен собствените му лични ограничения!


(*) – Т.е., ще трябва официално да признае съществуването на душата!

https://bgprevedi.com/karma-on-fingers-25870-2/

Предишна статия

Какво се случи на 30 август 2022 година

Следваща статия

Предстои нещо голямо с края на лятната безизходица…

Други интересни