JAG създава отдел за сексуални престъпления срещу децата

Автор: Няма коментари Сподели:

Корпусът на главния съдия-адвокат на военноморските сили на САЩ отдели част от ресурсите си за създаването на специален отдел за сексуални престъпления над деца, чиято задача ще бъде да преследва трафикантите на деца и педофилите, които са използвали властови позиции, за да нападат най-уязвимите демографски групи в обществото, Източници от JAG казаха за Real Raw News.

Въпреки че вече JAG в миналото осъжда дълбоко-държавници за подобни престъпления, тези обвинения, с малки изключения, са били допълнителни към обвиненията в държавна измяна; с други думи, намерението на JAG никога не е било да преследва по незабавна процедура педофилите, които не са нарушили клетва или са извършили крещяща измяна в нарушение на конституцията на САЩ. „Нашата работа беше да хващаме предателите. Сексуалните престъпления срещу деца, макар и абсолютно ужасни, бяха отговорност на федералните и местните и щатските правоприлагащи органи“, каза източник от JAG.

JAG и нейните съюзници с бели шапки обаче направиха изключения в случаите, когато Министерството на правосъдието отказа да преследва педофили-убийци, дори когато са дадени неоспорими доказателства. Случаят с Том Ханкс и неговия приятел Питър Сколари е един пример.

„В определени ситуации JAG използваше посредници, за да получи доказателство пред правосъдието, неоспоримо доказателство, за да види дали ще предприемат действия по него. В крайна сметка, ако сте политически обвързани или сте заможна знаменитост, парите говорят, но Справедливостта гледаше в другата посока. Те раздават купони за излизане от затвора на педофили от десетилетия“, каза нашият източник.

Одитът (прегледът) на JAG, добави той, показва, че престъпленията срещу деца са се увеличили експоненциално при престъпния режим на Байдън, подхранвайки подозрението, че Министерството на правосъдието на Байдън защитава педофилите в своите редици. JAG, каза той, напоследък е чул повече информация за предполагаеми случаи на малтретиране и отвличане на деца, отколкото през последните три десетилетия.

Корпусът на генералния адвокат, каза нашият източник, е свикал няколко срещи през последните няколко месеца, на които темата на разговора беше съсредоточена върху това дали притежава не само правомощията, но и работната сила и ресурсите за борба с педофилската епидемия. След дълги дебати се стигна до заключението, че ако не се преследват всички политици и медийни личности, заподозрени в педофилия, това ще навреди на репутацията на JAG и следователно ще я направи също толкова виновна, колкото педофилите и техните войнствени злосторници.

„Има продължаващо въстание срещу децата на Съединените щати и то трябва да бъде спряно“, каза нашият източник.

За да изпълни тази цел, Военно-морският JAG нае мощни съюзници. Вицеадмирал Дарс Е. Крандъл за първи път поиска подкрепа от своя колега от армията, генерал-лейтенант Стюарт Риш, генерален съдия на армията на САЩ. Ген. Риш, каза нашият източник, е обещал да се бори с педофилията, където и да тлее.

„Сега разполагаме със значителни сили, за да изправим пред правосъдието тези, които са избягали от правосъдието“, каза нашият източник.

В заключение той каза, че съвместната работна група току-що е извършила „сериозен арест“ и че той ще предостави подробности възможно най-скоро.

https://bgprevedi.com/jag-creates-child-sex-crimes-division-25685-2/

Предишна статия

Какво се случва в света на 25 август 2022 година

Следваща статия

Обръщение на Диляна Гайтанджиева към президента Путин

Други интересни