Какво се случва в света на 25 август 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:
Новият китайски стелт-бомбардировач H-20 би предизвикал изпотяване у американските генерали от ВВС

183-ят ден от странната война в Украйна (половин година)

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Юри Подоляка, 09:00, без превод

Деградацията на ВСУ: или какво казва „безпрецедентният“ пакет от военна помощ на САЩ на стойност 3 милиарда долара

Отделно


Михаил Онуфриенко, 09:00, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Саня от Флорида, 18:40

Николаевският фронт в пламъци

Авто-превод

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, 17:00, без превод

Отделно


Михаил Онуфриенко, 18:00, без превод

Запорожката АЕЦ и атомната истерия

Отделно


Юри Подоляка, 19:35, без превод

Активна защита – новата тактика на ВСУ (засега проваляща се)

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Нови слънчеви петна, 200 милионен годишен цикъл, Декларация за климата.

Авто-превод

Отделно


Гласът на Народа

Гордите зоофили-демонстранти изискват към LGBTQI+ движението да се добави Z

Авто-превод

Отделно

Германските зоофили излязоха на улицата в знак на протест срещу законите, които забраняват секса с животни. Според протестиращите германските граждани трябва да имат право да влизат в сексуални отношения с животни, включително домашни кучета.

Зоофилите вярват, че е приемливо да имаш сексуална близост с животно и искат LGTBQ+ движението на дъгата да добави Z към името си.


Уок- (Събудената) Калифорния ще забрани ВСИЧКИ автомобили, задвижвани с газ до 2035 г

California to ban gas-powered cars by 2035

Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм е готов да забрани всички автомобили, задвижвани с газ, до 2035 г., развитие, което демократите приветстват като победа над „промените на климата“.


Страховете от газови бунтове нарастват, докато Германия се готви да разпределя енергията на дажби

riots germany police

Длъжностни лица в Германия изразиха опасенията си за възможни бунтове тази зима, след като правителството обяви множество нови правила за енергийните норми, които ще влязат в сила от септември.


Съветникът на WEF казва, че човечеството ще носи „биометрични сензори“, проследявани от големите технологии и правителството

Топ-съветник на Световния икономически форум казва, че хората скоро ще носят „биометрични сензори“, така че всяко тяхно движение и телесна функция да могат да бъдат „постоянно наблюдавани“ от правителството и Big Tech.

Коментарите са само последните от Ювал Ноа Харари, които предизвикват сериозни опасения. По-рано този месец израелският съветник на WEF публично обяви, че глобалният елит „не се нуждае от огромното мнозинство от населението“, подигравайки се на човечеството като неинтелигентно и безполезно. При друг случай Харари размишляваше как да държи „безполезните хора“ заети, след като бъдат заменени от ИИ, предполагайки, че те могат да бъдат държани в състояние на постоянно успокояване на диета с лекарства и видеоигри.

Харари, който е израелски гражданин и професор по история в Еврейския университет в Йерусалим, стана известен със своите елитарни и античовешки позиции, докато сенчестият WEF продължава да заема все по-доминираща роля на международната арена. Водени от Клаус Шваб, син на голям индустриалец от Третия райх, WEF публично рекламира политически кандидати, за които казват, че ще „превземат“ изборни постове и ще „проникнат“ в правителствата от тяхно име, включително в Съединените щати, с цел напредване на техните Оруелски политики.

„Много скоро хората ще се разхождат с биометрични сензори върху или дори вътре в телата си и ще позволят на Google, или Facebook, или на китайското правителство, или който и да е постоянно да следи какво се случва вътре в тялото им“, каза съветникът на високо ниво на WEF Ювал Харари в скорошно интервю.


Подозрителни наблюдатели

Галактическа катастрофа | Можем ли да предвидим времето?

Авто-превод

Отделно


Учени озадачени, след като установиха, че Земята се върти по-бързо от обикновеното

earth

Учени от Националната физическа лаборатория на Обединеното кралство са загрижени, след като откриха, че Земята се върти по-бързо от обикновено, което прави дните по-къси.

29 юни 2022 г. беше най-краткият ден, регистриран някога, като пълното завъртане на Земята отне 24 часа минус 1,59 милисекунди.


Paxlovid на Pfizer не показва полза при по-млади възрастни: проучване

ОТ ТАЙЛЪР ДЪРДЪН

Хапчето Covid-19 на Pfizer, от което президентът Байдън, първата дама Джил Байдън и д-р Антъни Фочи преживяха „редки“ случаи на възстановяване, след като са го взели, осигурява „малка или никаква полза за по-младите възрастни“, според Washington Post, цитирайки израелско проучване публикувано в New England Journal of Medicine.

https://bgprevedi.com/25-08-2022-25692-2/

Предишна статия

Магия, която работи като часовник

Следваща статия

JAG създава отдел за сексуални престъпления срещу децата

Други интересни