Пълнометражен документален филм за климатичното инженерство(The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary ( Geoengineering Watch ))

Автор: Няма коментари Сподели:

Потъмняването: Пълнометражен документален филм за климатичното инженерство, 1:56:50

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/the-dimming-documentary-25720-2/

Пръскат за СМЪРТ, НЕБЕТО ни от НАТО !

Досега в тези химически следи от самолетите са открити следните вещества:

Pseudomonas Aeruginosa – бактерия, която напада главно дихателната система на човека Pseudomonas fluorescens – причинява инфекции на кръвта и дихателната система Serratia marcescens – пневмония, възпаление на мозъка, възпаление на сърдечния мускул Mycoplasma fermentes incognitus – видове патогенни микроорганизми, за които се предполага, че са създадени в американските военни лаборатории, и които са открити при 45% от американските войници, които страдат от така наречените голфски синдром. Streptomyces и други видове гъбички Някои видове мая 7.

Някои бактерии, които съдържат специфични ензими, които са способни да променят човешкия ген Бариеви соли Алуминий – частици с размер микрона (интересно е, че хората, които страдат от Алцхаймер имат по-голямо количество алуминий в мозъка) Етилен дибромид (дибромоетан) C2H4Br2 – канцерогенен, добавка за гориво и инсектицид, мирише на хлороформ; причинител на депресия на централната нервна система, белодробен оток и дразнещ лигавицата на дихателните пътища – изглежда, че той е причина за характерната кашлица (“кемтрейлс кашлица”), която се проявява при хора след пръскане на определени райони Дехидратирани човешки червени и бели кръвни клетки (еритроцити и левкоцити) 12.

Влакнести нишки (задача им е да осигурят възможността да достигнат живи до земята специфичните микроорганизми, които се намират в тази химическа смес, защото нормалните атмосферни условия биха ги унищожили. Така, че в зоните на запрашеност могат да се намерят влакнести нишки, подобни на паяжините, които са много токсични). Вирусите и прионите не са официално потвърдени, за тяхното присъствие може само да се предполага.

Както и да е, кратко време след пръскането много хора в засегнатите райони се разболяват, по време на изследването, от различни респираторни заболявания, подобни на грипа. Всичко това е съпроводено с повишена смъртност при възрастните хора и децата. Също така сред населението се явява и една обща летаргия и други симптоми на заболявания на нервната система.

Беше отбелязано, че областите, в които редовно се пръска стават сухи и това кара мнозина да заключат, че тук се работи за промяна на климата. Но все пак изглежда, че причиняването на суша е само един от страничните ефекти на химичните следи.

https://www.youtube.com/watch?v=zFahpcF2H2w

Предишна статия

ПРОГРАМИРАТ ЛИ НИ ЗА ИДНИТЕ QR ТАТУИРОВКИ?

Следваща статия

ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЛИ НОВА КНИГА?(Аз ще те слушам безшумна, безмълвна, без вопъл…)

Други интересни