Магия, която работи като часовник

Автор: Няма коментари Сподели:
Славянски свят Осъзнаване

Това не ви е Крамола (заговор, метеж) и дори не е Вадим Зеланд. Това е каналът Осъзнаване, Буквица сила (Силата на началната буква)!

МАГИЯ, която РАБОТИ КАТО ЧАСОВНИК. 5 стряскащи факта, които ще убедят всеки скептик

Отделно

Сега ще докажем, че почти всеки от нас е практикуващ магьосник.

Случвало ли ви се е да мислите за някого и той да ви се обади веднага? Или гледаш някого и той се обръща? Или обратното, усещаш чужди очи върху себе си и се обръщаш точно откъдето те гледат?

Какво е всичко това за теб?

Представете си, че човек с мобилен телефон попадне в примитивно племе (някъде в джунглата на Бразилия). Със сигурност неговият собственик ще бъде смятан за могъщ магьосник.

Наистина, магията дори в съвременния свят се смята за нещо, което не може да бъде обяснено (поне от гледна точка на ортодоксалната наука).

Официалната наука смята магията за остатък от миналото, мракобесие, псевдонаука и други подобни. Но защо?

Междувременно ние постоянно извършваме най-простите магически действия, без дори да мислим за това:

плюя през лявото рамо, чукам на дърво, смея се, разсипвам сол, не се здрависваме през прага, не мием косата си преди път или важно събитие; сядаме на пътеката, излизайки от къщата, предпочитаме да не се връщаме дори за нещо забравено, а ако трябва да се върнем, винаги се гледаме в огледалото. Е, има още много знаци, всеки от които има свещено значение, което отдавна сме забравили.

Ако смятате, че темата е важна – сложете палци под видеото и изгледайте до края. Днес ще разберем какво е магия и ще дадем 5 доказателства, които ще накарат и най-върлите скептици да се замислят.

Например, обичаят да не се здрависваме през прага е дошъл при нас от ведическите времена. Прагът е разделителна линия, границата не само между външния свят и пространството на къщата, но и между диховните и явните светове. Тази граница е внимателно охранявана от домашните духове, поради което в старите времена съпругът е пренасял млада жена на ръце през прага.

Освен това повечето от нас все още имат магически способности.

Случвало ли ви се е да се обърнете, когато почувствате очите на друг човек върху себе си?

Или ето друго – със сигурност можете да си спомните: просто сте се сетили за някой човек и той веднага ви се обажда.

И ако такива случаи могат да бъдат приписани на обичайното съвпадение, обичаите могат да се нарекат магия, тогава торнадото, причинено от шаман, заснет на видео, едва ли може да се счита за просто съвпадение.

Магията е била неразделна част от ведическите традиции на нашите предци. Магьосничеството на славяните се основава на взаимодействието с боговете, духовете и силите на природата.

Важно е да запомните, че повечето от ритуалите се основават на призива на собствените им предци и като цяло магията на славяните е магьосничество, насочено към създаване, помощ в живота, лечение на болести, освобождаване от негативна енергия.

Ведическата магия се основава на дълбоко разбиране на света и природата, техните закони и съответствия. Това разбиране днес е брилянтно потвърдено от най-новите изследвания в квантовата физика, астрономията и много области на съвременната наука. Така например днес е възможно да се правят снимки на човешката аура с помощта на метода Кирлиан и газоразрядната визуализация (ГРВ).

Ако сте срещали магия в живота си, не забравяйте да я споделите в коментарите. Нека това видео бъде добър аргумент за скептиците.

Днес намираме все повече и повече доказателства, че нашите предци са имали холистични и систематични знания за устройството на света.

И магията е била част от този мироглед, тя беше хармонично и естествено вплетена в ежедневието.

Битовата магия включваше всичко, което помагаше в ежедневието. От сеитбата до жътвата и готвенето. И всичко, което е свързано с човешкия живот.

Самата дума магия се връща към санскритската дума мага или маха, което означава мощ, сила, величие. Най-точният превод на думата магия е „възможност“. Хората, които владеят умението на магията, могат да контролират света около себе си, да изграждат събития в него в правилната посока за тяхното духовно израстване и развитие.

https://bgprevedi.com/ww-25-08-2022-25702-2/

Предишна статия

ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЛИ НОВА КНИГА?(Аз ще те слушам безшумна, безмълвна, без вопъл…)

Следваща статия

Какво се случва в света на 25 август 2022 година

Други интересни