Ваксините блокират хипофизната, епифизната жлеза, сърцето и други органи… Защо се прави това?

Автор: Няма коментари Сподели:

Наскоро правителството одобри въвеждането на kю ар кодове, които “не нарушават никакви свободи на гражданите, не създават сегрегация и не задължават никого да бъде в@кснир@н. Време е да поговорим какво стои зад това спектакъл и защо системата така методично пробутва отровата на масите, каква е реалната полза от нея.

Човек е не само кожа и кости, но и енергийни потоци, протичащи през физическото тяло, фините тела и енергийните центрове. Достатъчно е писано за физическите ефекти и страничните ефекти от ваксинациите, но как те влияят конкретно на енергийния план? Помислете за този въпрос, като използвате примера с БЦЖ ин*екции, едра шарка, рубеола и тетанус. Информацията е получена от различни специалисти чрез сесии на водена медитация и ясновидство:

Основни положения

Нашите дългосрочни изследвания показват, че основните мишени на всички „лекарства и ваксини“ са ДНК, Искра-та, епифизната жлеза, хипофизната жлеза и кристалите на волята (кристали на намерението), свързани с тях. Всеки химикал, въведен в тялото под претекст, че помага, има поне двойно дъно на енергийния план (понякога дъното има безкрайно много слоеве), в допълнение към това, което е посочено на лист хартия, и също така създава многостепенна договор със системата за контрол. Има изключения, но те са малко.

Достатъчно е да се погледне съставът на лекарствата и списъкът на страничните ефекти (включително летален изход), за да се разбере, че в продължение на много години на хората са инжектирани далеч не спасителни еликсири, а в най-добрия случай експериментални коктейли с изключително съмнителен произход.

Всички в@ксинации по някакъв начин са свързани с егрегора на медицината, а чрез него и с егрегора на държавата, създавайки договор за отдаване на жизнената енергия, здравето и по-голямата част от ресурса на душата именно в полза на държавата и нейните куратори на фините планове. След това тази енергия се използва за внасяне на объркване в умовете на гражданите и поддържане на съществуващия ред. Тъмнината е пропита от нагласи като сляпо подчинение, шовинистичен патриотизъм, страх от властта, търсене на врагове, страх от бъдещето и други състояния на безсилие и безнадеждност.

Тъмнината потиска волята и блясъка на душата, създавайки благодатна почва за болести и разделение на „приятел или враг“. Блокира връзката на човека със собствения му дух, създава тунелно мислене и свързва съзнанието отново с потоците на консуматорската сивота. Основният смисъл на тъмнината е блокиране на съзнанието, креативността и несъгласието, както и естествената регенерация на тялото и затваряне на възприятието на фините нива, така че хората да не видят кой наистина се крие зад маските на управляващите.

Заключения, базирани на наблюденията

Внимание, по-нататъшното четене не се препоръчва за чувствителни хора или се препоръчва да се изкаже на глас намерението: „Забранявам всякакви вируси и услуги да бъдат вграждани в моето поле, чета този материал само за запознаване, оттеглям вниманието си от всички разрушителни реалности и моля своите наставници да ми помогнат” (по-добре със свои думи)

От някои в@ксини тръгват канали към долните светове, други блокират отделни органи, гръбначния стълб, мозъка, сърцето и т.н. Тези и други инструменти за контрол са конците на кукловодите, които могат да ги дърпат безкрайно. Можем да наблюдаваме кумулативните ефекти на “лекарствата” при по-старото поколение, където вместо здравословна храна се консумират шепи вълшебни хапчета, всяко от които има своите странични ефекти, водещи до прием на нови дози за допълнително зашеметяване на тялото и създават илюзията за здраве.

След много години изследвания с голямо разнообразие от хора, днес уверено може да се заяви, че повечето заболявания, болести и психологически проблеми се развиват като пряка или косвена последица от в@ксиниране и “лекарства”, получени в ранна детска възраст и по-късно в живота. Разбира се, има и психосоматични причини, кармични отработки и други общи програми, но техните симптоми биха били много по-леки, ако хората не приемаха отрова под прикритието на “лечение”.

Тези, които са избегнали поне част от в@ксин@циите, са разбрали малко от психосоматиката и (съзнателно или не) са спрели да пият “лекарства” и да се кланят на поликлиники, често магически спират да се разболяват без чужда помощ. Защото (шок!) разумният организъм не се нуждае от химическа отрова под формата на наркотични колела и инжекции. Просто трябва да му се осигури здравословна диета, да се създадат благоприятни условия за оздравяване и да не се пречи на постоянното задръстване на мозъка със заснети истерии и евтина пропаганда.

Добрата новина е, че блокиращите ефекти вече не работят в новото пространство, все повече и повече хора се събуждат от объркването и прибягват до алтернативни лечебни методи, които са били потискани от фармацевтичните картели толкова дълго. И затова сега се разгърна такова неистово налагане на магическа слуз – да се създаде нова религия, основана на страх от невидим дяволски “вирус”, където фармацевтичните картели и държави действат като бог спасител. От библейския отмъстителен и злопаметен бог, в чийто страх са възпитавани поколения “грешници”, този се различава само по новата опаковка и по-технократичния подход.

Накратко разгледани примери за магически ин*екции

Много въведения сами предизвикват разрушаването на енергийната система, други фокусират вниманието си върху вече отслабени места в родовата генетика.

БЦЖ

Засяга задната част на главния мозък, свързана е със сивия поток на държавата, чрез който се осъществява потискането на волята, творческия канал, контрола на емоциите и мислите. Приспиването на съзнанието и осъзнатостта е пряко свързано с угасването на блясъка на душата в човека, а с него и на такива естествени качества като креативност, изобилие, вдъхновение, радост, игривост и безусловна любов. Образователната система и всички други държавни егрегори са устроени с една и съща цел – да направят от човека послушно сиво зъбно колело на системата. Този механизъм улеснява раздуване на вируса на страха (сива мъгла), което допълнително допринася за разрушаването на тялото и блокирането на съзнанието.

Едра шарка

Свързване с долните светове, изпомпване на енергия в тяхна полза. В този случай ваксинационните антитела се предават от поколение на поколение, само броят им се променя.

Рубеола

Поражения в областта на гръдния кош и сърдечния център. За човек със затворено сърце е трудно да мисли творчески, общата чувствителност намалява, има малко енергия и вдъхновение, което увеличава нежеланието за живот и подчертава произтичащите от това симптоми под формата на пневмония. Мнозина имат желание и дори необходимост да прехвърлят отговорността на външни сили (държава, въображаеми врагове, Бог, медицина, вируси), възниква (или се засилва) комплекса на раба божий, който не решава нищо, а просто носи кръста за някакви грехове. Такъв индивид често не е в състояние да чуе своята интуиция и съвест, за него е по-лесно да въведе програмни настройки под формата на страхове, пропаганда и други психични вируси, които работят на принципа “разделяй и владей”. Освен това такъв човек има значително по-малка вероятност да разкрие многоизмерна памет и способности, да не говорим за естествените защити.

Тетанус

Увреждане на гръбначния стълб, нервната система и крайниците. Те започват да се разпадат енергийно, енергията престава да циркулира напълно през тялото, появяват се множество блокажи, които след това се проявяват в болести. Влиянието също расте като клони в главата, изкривявайки мисловните процеси, качеството на съзнанието и възприятието.

Както може би се досещате, „ваксините“ срещу ковид@ не се различават много от изброените по-горе.

Тяхното влияние върху човешкия енергиен план е да блокират светимостта на всички физически и фини органи на възприятие, които могат да бъдат достигнати. Наглото отнемане на потенциал се извършва под егидата на помощта и на принципа “гаси и блокирай, за да не си помислиш да се съпротивляваш!”

Междувременно…

Много хора са забравиха как да мислят самостоятелно. Техните мисли са стереотипни, идеите им са взаимствани, целите им са илюзорни, думите им са чужди.

Те мислят мислите на други хора, мечтаят мечтите на други хора, реализират целите на други хора … (c)

Защо се блокира хипофизната жлеза?

Хипофизната жлеза е отговорна за обработката на информацията. Има преобладаващ ефект върху растежа, развитието, метаболитните процеси, регулира дейността на други жлези с вътрешна секреция. Хипофизната жлеза комуникира с надбъбречните жлези, които при условия на инжектиране започват да изхвърля хормони на стреса – кортизол, норадерналин, адреналин. Това включва симпатиковата нервна система, която поставя тялото в състояние „бий се или бягай“. В това състояние контролът става още по-прост, тъй като може да изключи критичното и рационално мислене, свеждайки разумния човек до нивото на основните инстинкти.

Поемането на контрол над хипофизната жлеза помага за замъгляване на ума и създаване на филтри за възприятие, така че много ваксинирани хора изпитват затруднения при обработката на входящата информация и често не разбират смисъла на казаното (същият ефект се наблюдава и при други “лекарства”)

След ваксинация на много хора очите – огледало на душата се замъгляват, това е един от признаците за блокиране на хипофизата, а с нея и на интуицията, способността да се мисли извън наложения тунел на реалността. На фините планове хипофизната жлеза е отговорна за волята, тоест тя е умишлено потисната. Някои древни писания твърдят, че именно в хипофизната жлеза се съдържа кристалът на волята, въпреки че намираме такива кристали и в други части на тялото.

Защо се блокира епифизната жлеза?

“Всяка емоция, която изпитвате, всеки момент на радост и страх произвежда химически ензим в тялото ви. Някои от тях стават трамплини, други се превръщат в препятствия. Всеки от тях навлиза в епифизната жлеза. Епифизната жлеза е фино настроен калцитен кристал, пиезоелектричен по природа, подобен на кварца. Епифизната жлеза е посредник на напреднали знания в проявената реалност.

Работи с хипофизната жлеза и отваря моста между физическия и нефизическия свят, проявявайки реалността наоколо. Всеки образ, всяка мисъл се интерпретира и съгласува според енергийния си подпис. Честотите, които вашият мозък получава, всъщност са цифров код, кристален модел от символи (като тик-так-палец), които интерпретирате и превеждате в образи и чувства. Намерение, в което силно или леко се съмнявате под влияние на свои или чужди емоции, не може да бъде реализирано.”

(c) Джеймс Тиберон

Блокирането на епифизната жлеза нарушава не само холистичното функциониране на всички системи на тялото и връзката на човек с космоса, но и силата на неговото намерение, което значително намалява възможността за творческо въздействие върху местната реалност.

Такъв човек става лесно контролиран от животинските инстинкти и произтичащите от тях интереси, живее в страх за своето настояще и бъдеще, каналът му за творчество и вдъхновение е блокиран, давайки самото желание да ЖИВЕЕ и да се развива. Нивото на осъзнатост намалява, емоционалната интелигентност намалява, мислите се объркват, има откъсване от потока на съзнанието и повторно свързване с общия сив поток, в който доминират оцеляването, страданието и страховете (компресия, парализа), вместо разширяването, изобилието и просперитет. Намирайки се в този общ поток, човек престава да бъде господар на мислите си, мисловни форми на съседи и случайни минувачи постоянно се прокрадват в главата му според принципа на резонанса, особено ако се прояви емпатия.

Заключение

Нито една ваксина, която сме изследвали на фино ниво, все още не е показала положителните качества, които официалните лица й приписват.

Всичко това е нагла лъжа за получаване на няколко нива на облага – от власт и пари за местните управляващи до енергиен вампиризъм за техните куратори на фините нива. Гигантски дози от енергията на страданието и страха (гава, империл), освобождавани при взаимодействие с разрушителните аспекти на такава „медицина“ и глобалните продукции, свързани с нея, се използват за поддържане на заиграващи се структури, чието съществуване днес е само слепият може да се съмнява.

Струва ли си сега да се страхуваме от всичко това?

Въобще не. В никакъв случай. Всички ефекти, описани по-горе, сега се изгарят и лекуват от високочестотните енергии и новите кодове при достатъчно намерение. Милиони души се пробуждат, чувстват и разбират все повече и повече, въпреки получените изкривявания и спиците в колелата. Има ли воля, винаги ще има и начин.

ВСИЧКО, което се случва (“вируси”, ваксинации, кризи, войни, нелепи закони и правила) може да се счита както за инструмент за потискане на съзнанието, така и за катализатор за неговото пробуждане.

Цинизмът, грубостта и арогантността на управляващите структури в условията на необявената пандемия говорят сами за себе си: те се страхуват да не загубят властта и се опитват да я запазят на всяка цена, въпреки че самите те отдавна са оплетени в собствения си театър на абсурда и противоречията.

Това поведение е присъщо на наркоманите, чийто смисъл на живота се свежда до получаване на нова доза. Зависимият ще краде, лъже, ще измисля нови извинения (правила, закони, мерки), ще истеризира и ще манипулира, само за да предотврати пречупването, равносилно на смърт. Животните, хванати в капан или в състояние на бяс, се държат почти по същия начин.

Страхът за едно разумно същество е пазител, преди да премине към следващото ниво. Необходимо е да се филтрират и преразпределят душите в различни слоеве на реалността, където всеки неизбежно ще се окаже в компанията на себеподобните си. Самият страх е илюзорен, той не може да ни нарани физически, но може да привлече тези сценарии, от които се страхуваме.

Имайки свободата на волята да приеме или да не приеме наложените извън програмата страхове като част от тяхната реалност, е дошло времето човек да използва тази свобода и да направи съзнателен избор – да разпознае наложената инсталация на „новото нормално“ или да му кажете категорично „не“. За всеки цената на такъв избор ще бъде индивидуална, в някои случаи простото игнориране ще бъде достатъчно, но изборът беше, е и винаги ще бъде. Не позволявайте на никого да ви убеди в обратното.

Ако сте работили с други “лекарства и ваксини” (не само за Ков*д) на финият план, моля, споделете резултатите.

Източник: https://digitall-angell.livejournal.com/1100900.html

https://energiinoizchistvane.wixsite.com/energ/post

Предишна статия

Какво ще се случи след кризата? Намериха най-слабото място…

Следваща статия

Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне!

Други интересни