Космическата история на извънземната цивилизация ZULU – Ейосианците и местното звездно съседство

Автор: Няма коментари Сподели:

Това е от скорошна среща с Еми, от планета и цивилизация, която нашият военен индустриален комплекс нарече „Зулу“, които са били около нашия местен звезден квартал повече от 2 милиарда години. Те са идентифицирани като притежаващи африкански черти, обикновено са високи над 7 – 8 фута (2 метра) и са шаманска цивилизация, която се управлява предимно от техните старейшини и имат продължителност на живота от хиляди години поради честотата на тяхната звезда и уникалните условия на планета.

Трудно е да се каже дали африканските раси на тази планета са пряко свързани със Зулу, тъй като голям процент от цивилизациите в нашия местен звезден квартал имат подобна физиология и богат на меланин тен поради честотните диапазони на техните звезди.

Зулу е цивилизация на съзнанието от по-висок ешелон от пета плътност, която се намира в нашия местен звезден квартал от над петдесет звездни системи. В продължение на много милиони години те са живели и процъфтявали във вътрешността на родната си планета, която тяхната древна култура е нарекла Ейос.

Дори в най-ранната си история ейосианците са били с изключителни психически възможности, които ние бихме сметнали за манифестация на магически способности. Благодарение на способностите си те разбраха, че самата Вселена изглежда е проявление на въображението на същество, което те все още не могат да разберат и се обединява с други цивилизации, които са предимно на много по-ниско ниво на съзнание. Поради това разбиране те никога не са развивали религии, основани на богове, рай или ад. Вместо това те са развили естествените си способности с течение на времето до мястото, където проектират съзнанието си към други планети, за да наблюдават цивилизациите, където стават свидетели на разиграващи се жестокости и войни.

Тяхната култура погълна други култури от дистанционните им възприятия и с течение на времето започна да влияе на масовото им съзнание по неочакван начин. С течение на времето – поради невероятните си способности за проявление – те почти доведоха до собствената им смърт.

Те започнаха да се сблъскват със странни и могъщи създания в своите астрални пътувания, които след това започнаха да влияят на ейосианците чрез техните сънища, молитви и медитации. Не след дълго техните хора имаха жестоки сблъсъци с тези същества във физическа форма, преди да изчезнат във въздуха. Докато психически изследваха тази нова заплаха, те започнаха да обсъждат своите теории и открития помежду си и стигнаха до общо съгласие, че тези същества са от звездна система, за която не са знаели в своите психични астрономически изследвания.

Те започнаха да достигат до тази звездна система и да виждат от разстояние своя нов враг. Те бяха шокирани да видят изключително напреднала цивилизация, която имаше способността психически да се маскира от откриването си от повечето други напреднали цивилизации. След като ейосианците проникнаха през воала на тази звездна система, те бяха шокирани да видят натрупването на огромна армада, която вероятно се насочва към тяхната планета.

Ейосианците са мирна раса, която има способността да се обединява и да фокусира масовото си съзнание, за да се защитава чрез психическо въздействие върху умовете на врага си – хвърляйки най-напредналите в техническо отношение нападатели в състояние на объркване или карайки ги да обърнат оръжията си срещу себе си. Сега те се бяха сравнили с тази нова група нашественици, които изглеждаха равни психически, но разполагаха с технология и оръжия, които никога не са били част от еволюцията на Ейосианците – за първи път ги оставяше в неравностойно положение.

След това ейосианците се заклещиха в цикъл на конфликт с този нов враг, който предизвика промяна в масовото им съзнание, докато тяхната цивилизация премина към отбранителна позиция. Те бяха блокирани в този цикъл милиони години, тъй като други цивилизации в нашия местен звезден квартал започнаха да бъдат нахлувани от същата цивилизация, която ейосианците не успяха да победят.

Цивилизацията Ейос беше близо до колапс, когато се свързаха с друга изключително напреднала цивилизация в нашия местен звезден квартал. (Повече за тях очаквайте скоро.) Тази цивилизация беше толкова напреднала, че беше създала изключително сложна мрежа от станции с размерите на луната, които поставиха в звездни системи около нашия местен звезден квартал, които използваха силата на космическата мрежа, за да предотвратят нахлуването на други извънземни раси, които те смятат за раси на генетични фермери, които се намесват в естественото развитие на цивилизациите за собствените си егоистични цели.

Тази цивилизация – която по-късно ще стане известна като Сините Авианци – информира ейосианците, че вражеската цивилизация, която сее хаос в местния звезден квартал, е невъзможно да бъде победена чрез физическа или психическа война – дори от тях, Авианците.

Цивилизацията, която по-късно ще бъде известна като Сините Авиани, описва как никога не е имало звезда на мястото, откъдето са дошли новите им врагове, и че Ейосианците са били ключът към възстановяването на баланса за местния звезден квартал.

Това, което ейосианците не осъзнават, е, че този неудържим враг е творение – проявление на егрегор (ангелско творение) – от тяхното собствено масово съзнание. Ейосианците бяха толкова невероятно и несъзнателно мощни, че манифестираха най-голямата заплаха, с която жителите на местния звезден квартал някога са се сблъсквали преди създаването на защитната мрежа. Докато повечето цивилизации манифестираха богове, дяволи, рая и ада, ейосианците манифестираха свои собствени демони, но на ниво, което засягаше повече от тяхната собствена цивилизация.

На ейосианците бяха необходими хиляди години, за да изкоренят тези същества от тяхното масово съзнание и споделената реалност на техните космически съседи. Това беше сериозна пречка за гордата раса на ейосианците, които бяха проповядвали единство и учеха на шаманизма своите звездни съседи в продължение на векове и бяха развили репутация на изключително духовно напреднала култура. Твърди се, че дори са имали голямо влияние върху еволюцията на расата, която по-късно става известна като Сините Авианци.

Ейосианците в крайна сметка успяха да се излекуват и да се поучат от близката си смърт и започнаха да фокусират своите съвместни творчески способности все повече и повече до точка, в която започнаха да развиват възнесени способности – способни да се телепортират и в някои случаи да левитират и летят. Този период от време беше невероятен ренесанс за тяхната цивилизация, тъй като те ставаха все по-свързани с космоса, това, което смятаха за ума на създателя.

Чрез тази космическа връзка те научиха, че техният собствен звезден цикъл е към края на голям цикъл. Тяхната звезда резонира на много по-различна честота от нашата, създава много повече радиация и започна да има по-чести изблици, тъй като променяше честотите по време на собствения си жизнен цикъл. Тяхната звездна дейност стана толкова интензивна, че културата им беше изтласкана във вътрешността на тяхната планета, където те процъфтяват до ден днешен.

Когато откриха вътрешните пещери на своята планета, те разбраха защо тяхната култура е напреднала толкова бързо и е развила толкова мощна способност за манифестиране. Тяхната планета беше като гигантски Геод. Вътрешността му имаше огромни планини, направени от лилав кристал. Планините изглеждаха осветени отвътре и излъчваха светлина и честота, които накара ейосианците да се развиват още по-бързо. Енергията, която осветяваше планините и пещерните долини във вътрешността на тяхната планета, идваше от ядрото на планетата. Това беше бързо въртяща се сфера от силно компресиран разтопен течнокристален материал, който действаше като централно слънце, което имаше невероятно положителен ефект върху живите организми и тяхното съзнание. Дори растенията и животните, които са намерили своя път надолу в тази огромна и магическа екосистема, са еволюирали доста по-различно от техните събратя на повърхността на планетата.

В течение на еони от време ейосианците се развиха като най-психически и духовно развитата цивилизации в нашия местен звезден квартал и извън него. Те организираха търговията в нашия местен звезден квартал и насърчиха развитието на цивилизациите в техните съседни звездни системи. Всичко се промени, когато преадамитската цивилизация – дошла от Марс – разруши защитната мрежа, която Сините Авианци бяха изградили преди почти 2 милиарда години.

Местният звезден квартал беше незабавно нападнат и покварен от расите на генетичните фермери, така че ейосианците нямаха друг избор освен да се изолират и да се опитат да работят с различни същества психически и телепатично, за да ги насърчат да си върнат силата, след като те бяха я разменили с расите на генетичните фермери. Единствената звездна система, която не беше повлияна или превзета от тези генетични фермерски раси – която включва Групата на Орион и Синдиката на Андромеда – принадлежеше на Ейосианците. Генетичните фермерски раси бяха изпращали армада след армада, за да нахлуят в системата Ейос, но всяка атака завършваше с пълното унищожение на армадата без индикация как са били победени. Генетичните фермерски раси решиха да изолират ейосианците колкото е възможно повече и да продължат с дневния си ред, съсредоточавайки усилията си върху корумпирането на Супер федерациите, които налагат космическите закони във всяка галактика, за да продължат напред с помощта на техния ИИ-бог да проникнат във всяка напреднала цивилизация.

В момента виждаме, че расите на генетичните фермери са победени и изолирани в рамките на галактиките Андромеда и Млечния път. Както съобщих по-рано, нашата звездна система е една от последните крепости за групата Орион и техните съюзници, които са натрупали своите армади в нашата слънчева система. Съвсем наскоро ми казаха, че най-големите кораби в тези армади са се потопили в горните слоеве на атмосферата на газовите гиганти, около които са орбитирали, за да станат по-трудни за откриване след няколко срещи с бившия боен крайцер на GGLN – Скитащата звезда – като той освободи няколко големи колонии на Марс, евакуирайки цялото им население в друга звездна система, контролирана от групата на маите. (*М) При тази среща Скитащата звезда беше транспортирана в орбитата на Марс от Еми, където веднага бяха атакувани от кораби на Рептилианците и Групата Орион. Всеки от корабите стреля с екзотични оръжия по Скитащата звезда, само за да отвори портали и да пренасочи енергийните атаки към подателя. Всички атакуващи кораби бяха бързо победени в рамките на гравитационните полета, които ги смачкаха като кутии от сода на изключително малки и плътни топки, смесени с останките от корабите и техните обитатели, обикалящи около Марс.

(*М) – Значи все пак нещо е станало на Марс!

След като Еми ме запозна с неговата цивилизация и историята на нашия местен звезден квартал, той започна да ми дава информация какво да очаквам на нашата собствена планета, когато нашият основен слънчев цикъл приключи.

Получих много интересна информация за това какво вероятно ще видим, водещо до слънчевата светкавица. Докато се приближаваме до слънчевото микро-нова-събитие, ще видим активирането на лей-линийните мрежи, които корелират с повишената слънчева активност. Казаха ми, че ще видим портали, отварящи се произволно по цялата планета – портали, които водят до други места в космоса. Еми ми каза, че на всеки континент ейосианците са работили с шамани, за да пътуват астрално през тези портални системи и да научат къде отиват, както и да водят подробни записи и карти. Еми каза, че тези карти и записи са били предавани в тайни секти на шамани в продължение на хиляди години и че когато тези портали се отворят, те ще ни помогнат [на нас] да знаем как да ги навигираме.

Някои от порталите, които се отварят, водят към центъра на звездите, към покрити с океан планети и дори може да се отворят на хиляди фута във въздуха над някои планети, което ги прави доста опасни за физическо пътуване през тях без използването на тези карти. Напредвайки към слънчевата светкавица, ще видим все повече и повече хора да изчезват в тези портали, оставяйки останалия свят озадачен или в гневно отричане на процеса, през който преминава слънчевата система. Много звездни семена – извънземни, въплътени тук като хора – ще бъдат привлечени да отидат в регионите, където тези портали ще се отворят, за да се върнат на родната си планета. През това време също ще има нарастващ брой докладвани НЛО, заедно със странни изчезвания и смъртни случаи, които изследователите ще смятат за враждебни извънземни действия.

Еми ми каза, че нищо не може да бъде по-далеч от истината. Той заяви, че извънземни групи се връщат, за да вземат своите оперативни служители от нашата планета преди слънчевото събитие. В някои случаи душите напускат човешките си тела и се присъединяват отново към собствените си тела на светлинни кораби, които са изпратени да ги приберат. Бях предупреден, че лидерите на Земята ще използват тези събития, за да вдъхнат още повече страх в населението на света, за да улеснят контрола над тях – план, който в крайна сметка има обратен ефект, тъй като всяко население започва да се изправя срещу нарастващата тирания. Тук трябва да се намеси човечеството – трябва да освободим нашата планета и да отхвърлим култовете на смъртта, попаднали под влиянието на Групата Орион и трансхуманистичната програма на техния ИИ-бог.

Очаквайте видео версията на тази актуализация и още много неща, които предстоят.

                                                     Кори Гуд

https://bgprevedi.com/corey-goode-update-16-08-2022-25382-2/

Предишна статия

Борбата за планетата Земя!

Следваща статия

Удивителен свят! 17.08.2022 | Грифоните

Други интересни