Новините днес 08 август 2022 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Наложените медицински процедури – са – престъпления срещу човечеството

166-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Канадски подготвител

90% не са готови за това…

Авто-превод

Отделно


Военните арестуват Пол Пелоси

Майкъл Бакстър, 07.08.2022

Специалните сили на армията на САЩ арестуваха в събота Пол Пелоси – съпругът на Нанси – на излизане от скъп рехабилитационен център за наркотици и алкохол в Сан Диего, Калифорния, казаха източници от JAG пред Real Raw News.

82-годишният Пол Пелоси е бил гост в Aton Center, луксозно заведение за рехабилитация, което таксува $96 000/месец (и повече) за рехабилитационно лечение, екскурзии за наблюдение на китове, гурме-ястия, лична масажистка и други удобства. Описва себе си като дом за доброволно възстановяване на елита.

Източници казаха на RRN, че Пол Пелоси се е регистрирал в Атон под предполагаемо име, Луи Лапс (анаграма), на 25 юни, месец след като е бил арестуван и освободен за причиняване на катастрофа с моторно превозно средство, докато е бил в тежко нетрезво състояние. Тъй като престоят му в Атон беше доброволен, Пол Пелоси можеше да идва и да си тръгва, когато пожелае, но прекарваше най-малко 16 часа на ден в центъра за възстановяване, според доклад на JAG.

Белите шапки, разбира се, имат по-големи риби за пържене от пияните шофьори и интересът им към Пол Пелоси произтича от обвиненията, че той е сериен педофил, който се възползва от статута на съпругата си в Deep State, за да примами скитници и бездомници, момчета и момичета, в мотелски стаи в окръг Сан Франциско, често в замяна на лекарства или пари.

Разследването на JAG срещу Пол Пелоси започна през март, когато след следа от неизвестен произход следователите прочетоха в Тъмната мрежа свидетелството на човек, който твърди, че Пол Пелоси многократно е малтретирал своята 14-годишна бездомна племенница, пристрастена към метамфетамин. Графичният пост описва как Пелоси, който не може да „изпълнява“, инструктира момичето да се докосва и да вкарва предмети във вагината си. Плакатът пише: „Това се повтори пет или шест пъти, като Тара не знаеше кой е той. Той беше просто старец с наркотици и пари. И тя искаше да се поправи. Докато веднъж той беше толкова изтощен, че каза, че е важен човек, съпругът на Нанси Пелоси… ​​Научихме по време на семейна намеса. Опитах се да кажа на всеки, който можеше да слуша, новини, полиция, но никой не искаше да чуе нищо за това. И работата е там, че имам доказателство.

Това доказателство, сега казват служители на JAG, е селфи на момичето и гол, мърляв Пол Пелоси, лежащ на легло в долнопробна мотелска стая.

„След дълги дискусии JAG реши да проучи твърдението. Знам само, че нашите сътрудници в Кибер-командването на армията на САЩ го потвърдиха, установиха самоличността на пост-валия го и се свързаха с него. Той беше нетърпелив да говори, но момичето все още е ужасено. След като потвърдиха историята на Тара, JAG прекара месеци в дълбоко гмуркане в миналото на Пол и с усърдна работа откри три други млади деца с достоверни истории. Човекът, който организира тези срещи – ние също го имаме и той ще свидетелства. Доказателствата бяха повече от достатъчни за военна заповед за арест на негово име“, каза нашият източник от JAG.

Специалните сили, добави той, първоначално са планирали да задържат Пелоси след обвинението му за DUI във Върховния съд на окръг Напа на 3 август. Но Пелоси, като се позовава на опасения за Covid, получи разрешение от съда да присъства на виртуално обвинение по обвинение в престъпление чрез ZOOM.

И така, специалните части поставиха под наблюдение центъра Атон и когато Пелоси напусна съоръжението и тръгна към своя Mercedes-Maybach на паркинга, те се впуснаха в действие и го сграбчиха. Когато му беше показана заповедта за арест, той заяви, че е невинен и че е бил „нагласен“.

JAG настоява, че доказателствата са изчерпателни и приложими, а не наказателно отмъщение за неспособността им досега да помогнат за залавянето на жена му.

„Властта, която ни беше дадена, ни позволява да защитим младежта на нашата нация от детски хищници, особено когато съдилищата, които са им длъжни, отказват да преследват тези впечатляващи престъпления“, каза нашият източник.


Подозрителни наблюдатели

Бен срещу „САЩ днес“ | Слънце и геомагнетизъм

Авто-превод

Отделно


Д-р Стийв Търли

Демократите се САМУНИЩОЖАВАТ!!!

Авто-превод

Отделно


Саня от Флорида, 18:09

Запорожието е в РОДНОТО ПРИСТАНИЩЕ!

Авто-превод

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, 13:00, без превод

Отделно


Заявление на МнО на РФ за обстрела на Запорожката АЕЦ, 15:00,без превод

Отделно


Подоляка, 09:00, без превод

Нашата идеология: руски не е националност, това е състоянието на духа

Отделно


Онуфриенко, 10:00, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Онуфриенко, 14:00, без превод

Танковете тръгват на изток

Отделно


Подоляка, 14:00, без превод, 1:36:43

Ако войната е неизбежна, трябва да ударите първи (В. В. Путин)

Отделно


Онуфриенко, 17:00, без превод

Общо за деня | 360

Отделно


Онуфриенко, 19:00, без превод

Ударът по Кримския мост

Отделно


Подозрителни наблюдатели

CME изригва на Земята, изместване на магнитния полюс, слънчева буря

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/08-08-2022-25081-2/

Предишна статия

Бурундук кушает булочку у золотоискателей

Следваща статия

Светът днес 07 август 2022 година, какво се случва сега и какво ни очаква утре?

Други интересни