Най-великите изобретения на Тесла обещаваха „светло бъдеще“ на човечеството, докато елитът не ги унищожи

Автор: Няма коментари Сподели:

Новините със Gatas Parlament (Уличен парламент) – Антиамерикански танц със Промо

Превод от норвежки не ви трябва, нещата се виждат ясно. Това е публикувано през 2006 по време на президенството на Дж. Буш мл. Историческа презентация под формата на рапова композиция от няколко певци за намесата на САЩ в Ирак и други места. Плюс поглед към културата на Норвегия (Норшк).

Ще видите че норвежците са като нас, не им харесва някой да им диктува какво да правят. Имат добре развита култура! На времето това видео стана вирусно по целия свят, въпреки липсата на превод. Вие сами ще се убедите в изразността му.

Отделно

Започва с добре дошли в ГеПе ТеВе, съставът е като телевизионна станция, от която те предават новините. Открива шоуто Ашлак, говорят за някакъв сайт killhim.nu, където искат да убият президента Буш. След това идва „репортьорът“ Елинг пред американското посолство.

След това идва Дон Мартин, облечен като мюсюлманин и ни дава презентация за историята на намесите на САЩ, и какво те са направили на различни страни. Чили, Виетнам, Гватемала, Иран, Ирак, Косово, Афганистан, Судан. От Багдад се появява „на живо“ „репортьорът“ Промо.

След това се събират и организират едно въображаемо „покушение“. Направен е занимателно и увлекателно като една новинарска детективно-музикална комедия.


162-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Гласът на Народа

Най-великите изобретения на Тесла обещаваха „светло бъдеще“ на човечеството, докато елитът не ги унищожи

Авто-превод

Отделно


Пълен спектър оцеляване

РАКЕТИ НАД ТАЙВАН. ЯПОНИЯ Е ГОТОВА ДА УДАРИ. ЗАПАСЕТЕ СЕ С ХРАНА И ВОДА.

Авто-превод

Отделно


Канадски подготвител

Третата световна война току-що навлезе в следващата фаза

Авто-превод

Отделно


Лора Инграм

Ъгъл | Нют Гингрич: Байдън и неговата партия са в беда

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Слънчево наблюдение, Бетелгейзе, Междузвездни йони

Авто-превод

Отделно


Тъкър Карлсън

Унгарски официален служител разкритикува дезинформация на CNN

Авто-превод

Отделно


Официална сводка на МнО на РФ, 13:00, без превод

Отделно


Онуфриенко, 08:00, без превод

Сутрешна сводка

Отделно


Подоляка, 10:00, без превод

Боевете в Карабах: ново арменско-азербайджанско изостряне на фона на войната в Украйна

Отделно


Крамола

Контрабанда на MEME-та. Как кубинците оцеляват без интернет?

Авто-превод

Отделно


Саня от Флорида, 19:31

Наемникът призна…

Авто-превод

Отделно


Онуфриенко, 20:23, без превод

Вечерна сводка

Отделно


Подоляка, 20:39, без превод

Балаклея, Соледар, Бахмут, Авдеевка, Донецк

Отделно


Кейли Макенани

Губернаторът ДеСантис отстранява либерален прокурор за неспазване на закона

Авто-превод

Отделно


Д-р Стийв Търли

Няма да ПОВЯРВАТЕ какво каза Джо Роган за Байдън и демократите!!!

Авто-превод

Отделно


ДеСантис изпраща полицаи да премахнат физически отстранения „подкрепен от Сорос“ държавен прокурор

ТАЙЛЪР ДЪРДЪН

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис отстрани държавния прокурор Андрю Уорън за „подбиране и избор кои закони да приложи въз основа на личната си програма“ и назначи Сюзан Лопес за негов заместник по време на отстраняването.

Уорън, който е служил в Тринадесетия съдебен кръг, наскоро отказа да следва държавната политика, криминализираща аборта, след решението на Върховния съд да отмени Роу срещу Уейд – и многократно отказа да наложи закони, налагащи репресии срещу операциите за смяна на пола на деца, според ДеСантис.

Либералният държавен прокурор също така отказа да преследва 67 протестиращи, арестувани по време на демонстрации на Джордж Флойд, и каза през 2017 г., че ще преследва смъртното наказание само „в най-тежките случаи“, а не когато „психичното заболяване играе роля“.

„Суспендираме подкрепяния от Сорос 13-ти окръжен държавен прокурор Андрю Уорън за пренебрегване на задълженията си, тъй като той обещава да не спазва законите на щата“, се казва в изявление на офиса на ДеСантис, според Fox News.

Актуализация: ДеСантис изпрати щатската полиция да премахне физически Уорън от офиса му, „с достъп само за извличане на личните му вещи и (ii) за да се гарантира, че никакви файлове, хартии, документи, бележки, записи, компютри или сменяеми носители за съхранение не са премахнати от държавната прокуратура…“

ДеСантис направи съобщението на пресконференция в четвъртък, заобиколен от шерифа на окръг Хилсбъро Чад Хронистър, шерифа на окръг Полк Грейди Джъд, главния прокурор на Флорида Ашли Муди и други.

„Конституцията на Флорида е предоставила правото на вето на губернатора, а не на отделни държавни адвокати“, каза ДеСантис. „така че, когато грубо нарушите клетвата си в длъжност… когато се издигнете над закона, вие сте нарушили задължението си и сте пренебрегнали задължението си и демонстрирате липса на компетентност, за да можете да изпълнявате тези задължения“, — продължи той.

„И така днес ние отстраняваме държавния прокурор Андрю Уорън, което влиза в сила незабавно“, завърши ДеСантис под аплодисменти.

„Тук не става дума за аборти или нещо друго, а за това да имаме отговорност пред нашата система от закон и ред за преследване на престъпленията. В окръг Хилсбъроу се развива модел, при който един човек избира кои закони иска да наложи,“ Това заяви офисът на ДеСантис.

МЕЖДУВРЕМЕННО – сваленият от Сан Франциско „Сорос“-ки окръжен прокурор Чеса Будин обяви в четвъртък, че няма да иска да си върне поста през ноември, след като беше свален при отзоваването през юни.

https://bgprevedi.com/04-08-2022-24916-2/

Предишна статия

Русия ще превземе Киев и Одеса поради съществуващи в тях биологични лаборатории на САЩ!

Следваща статия

Светът на 03 август 2022 година или какво ни очаква утре…

Други интересни