151-ят ден от странната война в Украйна … или може би по-скоро от Третата световна!

Автор: Няма коментари Сподели:
100-годишен афиш показващ Донбас като сърцето на Русия

151-ят ден от странната война в Украйна

… или може би по-скоро от Третата световна

Дишайте дълбоко и се отпуснете!


Пълен спектър оцеляване

Започват масивни промени по целия свят. Всичко е по-лошо отколкото ни казват.

Авто-превод

Отделно


Канадски подготвител

Първата машина за апокалипсиса.

Авто-превод

Отделно


Крамола

Пневматично метро е имало преди 100 години

Авто-превод

Отделно


Подоляка, 10:30, без превод

Стратегическата Херсонско-Николаевска посока

Отделно


Мария Бартиромо

Това е ултимативната цел на Китай.

Авто-превод

Отделно


Подозрителни наблюдатели

Циклично разгръщащо се бедствие, космическо време, защо бушуват горските пожари?

Авто-превод

Отделно


Влакове с допълнителна руска броня пристигат срещу Украйна – идва гигантска ескалация

Видеозаписи на руски влакове, пристигащи с допълнителни бронирани бойни машини, бяха публикувани в различни социални медии през последните три дни и едно нещо стана ясно: Предстои ГИГАНТСКА ескалация срещу Украйна – и може би НАТО.

Едно такова видео по-долу показва броня във влак, докъдето стига окото: (вж оригинала)

Този нов ешелон с брони е буквално ДВА ПЪТИ повече от това, което Русия първоначално изпрати в Украйна, преди да започне Специалната военна операция. Ако всичко това отиде в Украйна, тогава силата на руската армия в Украйна ще се увеличи три пъти!

Украинците не могат да управляват това, което Русия вече има там, нищо че идва още три пъти повече.

Както стоят нещата в момента, 24 юли 2022 г., Украйна губи войната много зле, въпреки всички видове оръжия, боеприпаси и информация, доставяни от САЩ/ЕС/НАТО. Ново разполагане от такъв мащаб от Русия ще бъде буквално парен валяк и ще се търкаля през останалата част на Украйна като горещ нож през масло.


Ал Гор казва, че отричащите климата са като ченгетата от Увалде, които не направиха нищо, за да спасят децата

Al Gore


СЗО признава, че всеки, който получи ваксина срещу маймунска шарка, е част от „клинично изпитание“

monkeypox vaccine

Служител на Световната здравна организация (СЗО) призна в събота, че всеки, който получи ваксината срещу Monkeypox, е част от „клинично изпитване“ с цел събиране на данни, за да позволи на изследователите да научат повече за „ефективността“ на ваксините.


Мичиган легализира публичното уриниране, дефекация и изхвърляне на отпадъци като „борба с расизма“

Michigan legalizes urination, defecation and littering in public

Мичиган гласува за легализиране на публичното уриниране, дефекация и изхвърляне на боклук, за да помогне в борбата срещу „расизма и превъзходството на бялата раса“.

БГпреведи: Т.е. отдавна вече е обявена война срещу белия човек.


Рашида Тлаиб: Родителите, протестиращи на заседанията на училищния съвет, са „привърженици на превъзходството на бялата раса“, които искат да убият кафявите хора

Rashida Tlaib slams parents speaking out at school board meetings as white supremacists

Крайнолевият демократичен представител Рашида Тлаиб твърди, че родителите, които говорят против критичната расова теория, са „привърженици на превъзходството на бялата раса“, които се опитват етнически да прочистят Америка.


Трюдо напредва с плана на WEF за премахване на фермите до 2030

Justin Trudeau implements WEF agenda to abolish farms by 2030

„Младежкият глобален лидер“ Джъстин Трюдо обяви планове за придвижване напред с плана на WEF за премахване на фермите до 2030 г.

След среща на федерални и провинциални служители в петък министрите на земеделието на Алберта и Саскачеван изразиха „дълбоко разочарование“ от решението на Трюдо да се опита да намали азотните емисии от торове в името на „борбата с изменението на климата“.

„Наистина сме загрижени за тази произволна цел“, каза министърът на земеделието на Саскачеван Дейвид Марит. „Правителството на Трюдо очевидно се е отдалечило от атаката си срещу петролната и газовата индустрия и е насочило вниманието си към фермерите в Саскачеван.“

„Това беше най-скъпата реколта, която някой е събирал след много трудна година в прериите“, заяви министърът на земеделието на Алберта Нейт Хорнър.

„Светът търси Канада да увеличи производството и да бъде решение на глобалния недостиг на храна. Федералното правителство трябва да покаже, че разбира това. Те го дължат на нашите производители.”

Infowars.com съобщава: Лиза Томпсън от Онтарио каза след срещата: „Провинциите бяха разочаровани от липсата на гъвкавост и консултации по отношение на федералната цел.“

Някои канадски служители обаче настояват, че фермерите ще „прегърнат“ политиката за изменение на климата.

От Toronto Sun:

Федералният министър Мари-Клод Бибо нарече целта на правителството амбициозна, но твърди, че това е цел, която фермерите ще прегърнат.

„Срещам се с много фермери на полето. Знам колко се грижат за околната среда и колко инвестират в нови практики и нови технологии, за да намалят емисиите си възможно най-много“, каза Бибо. „Идеята е да произвеждаме най-устойчивата храна в света.“

Фермерски групи, като Western Canadian Wheat Growers, заявиха, че федералният план ще намали реколтата, ще намали доходите на фермерските семейства и ще увеличи цените на храните в канадските магазини за хранителни стоки.

Канадското правителство планира да приложи 30% намаление на азотните емисии до 2030 г., същото предложение като холандското правителство, което доведе до продължаващи масови протести на холандски фермери.

В отговор канадските фермери започват да се мобилизират, за да подкрепят холандските фермери и да протестират срещу предстоящата схема за голямо рестартиране на Канада.

(вж оригинала)

Ако протестът на холандските фермери е някаква индикация, то масовата съпротива, назряваща в Канада, би трябвало да доведе до подобна демонстрация на неподчинение срещу плененото от глобалистите канадско правителство.


Саня от Флорида, 18:28

Сделката със зърното

Авто-превод

Отделно


Подоляка, 20:30, без превод

Ежеседмичен доклад (18.07.2022 – 24.07.2022)

Отделно

https://bgprevedi.com/24-07-2022-24576-2/

Предишна статия

Тайното мирно споразумение между Обединеното кралство и Русия означава прекратяване на войната в Украйна

Следваща статия

МРЕЖА ОТ ЛЪЖЦИ, КОИТО ГО ИГРАЯТ ЖУРНАЛИСТИ И ПОЛИТОЛОЗИ

Други интересни